اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست شماتیک مدار آمپلی فایر 25 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست شماتیک مدار آمپلی فایر 25 وات

ولوم رو باید سری کرد با بلندگو درسته دیگه نه؟
    -------------------------------------------------------------------
    یه سوال دیگه: شاید یه موقعیتی پیش بیاد که بخوام یه باند با توان بالاتر استفاده کنم اینطوری چون آمپلی 30 واته مثلا شاید مناسب باند 40 وات نباشه! آیا میشه همین الآن یه آمپلی بسازم که توانش بالاتر باشه و با ولوم ورودی رو کنترل کنیم که به بلندگوهای با توان پایین تر آسیب نزنه؟
    اگه بشه چنین کاری کرد که یه آی سی انتخاب میکنم که بتونه توان بالاتری ارائه بده و برا ورودی و خروجی ها ولوم میزارم) واگر نشه همون قبلی رو میسازم.
    ----------------------------
    سوال آخرم هم در مورد تغذیه مدار هست. اینکه مثلا برا این مدار گفتن 8 تا 18 ولت باشه؟ مناسبترین ولتاژ چقدره؟ برا تامین ولتاژ میشه از آداپتور مودم استفاده کرد 12v-0.6A؟ :mrgreen:
    ببخشید اینقدر سوال میکنم ، تازه کارم :redface:

دیدگاه

نه پتانسیو متر ماله قبل امپلی فایر هست با بلندگو سری کنید دودش می ره هوا

در مورد سوال دوم جواب مثبت هست اما بدلیل اینکه ممکنه به هر دلیلی خروجی رو زیاد کنید بهتر اگه مسلط نیستید انجام ندید

در مورد اداپتور هم مناسب نیست باید بتونه توان مورد نظر رو تامین کنه که 3 وات این اداپتور حدودا توان می ده

تفاوت ولتاژ ها هم در جاهایی مثل توان سویینگ و ... تاثیر داره
      التماس دعا

دیدگاه

تو خرید آداپتور فقط شدت جریان و ولتاژ مهم هستند؟ یعنی برم فروشگاه یه آداپتور 18v 3.5 a بگیرم؟
        نوشته اصلی توسط ali.ra
        در مورد سوال دوم جواب مثبت هست اما بدلیل اینکه ممکنه به هر دلیلی خروجی رو زیاد کنید بهتر اگه مسلط نیستید انجام ندید
        یعنی باید بدونم ولوم ورودی رو چقدر زیاد کنم درسته؟ متاسفانه نمیدونم؟ چه کنم؟ 40 وات نسازم؟! یه راهنمایی در این مورد میشه انجام بدید یا لینک آموزش مرتبط؟
        راستش تو درس فیزیک به صورت تئوری آشنا شدیم ولی تا حالا تو پروژه واقعی به کار نبردم! توضیح بدید متوجه میشم :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

دیدگاه

اینکه از یک حدی بزرگ تر نشه کار درستش استفاده از مدارات کلمپ هست که با زنر می تونین انجام بدید و کار راحتش سزی کزدن مقاومت ثابت با بلندگو هستش که ورودی تا همیشه مقداری تضعیف بشه

در مورد تغذیه هم ولتاژ و جریان مهم ترین پارامتر هاست واسه کاربرد شما خازن بای پس هم قرار بدید در ابتدا مدارتون رو تغذیه
          التماس دعا

دیدگاه

اگه خروجی 40 وات باشه و بلندگو 25 وات باید مقاومت چند اهم سری کنیم با فرض اینکه منبع تغذیه 18v-3.5a باشه؟
            یه لینک هم اگه ممکنه بزارید در مورد ساخت مدار کلمپ چون اولین باره میشنوم :biggrin:
            باتشکر

دیدگاه

خیلی کار رو سخت وپیچیده کردد...می شد راحت تر م این کارو انجام داد....
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                خیلی کار رو سخت وپیچیده کردد...می شد راحت تر م این کارو انجام داد....
                من راهی که به ذهنم اومد رو گفتم و ممکن هست نه ساده ترین و نه بهترین راه باشه شا بفرمایید راه تون رو لطفا
                التماس دعا

دیدگاه

آقا یه بلندگو 40 وات جور کردم ، اگه آمپلی فایر 40 وات بسازم دیگه خیالم راحت باشه مشکل سوختن بلندگو پیش نمیاد یا بازم ولوم رو آخر نکنم؟

دیدگاه

نه دیگه پیش نمیاد راحت ببندید
                    التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X