اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک در زمینه پایین اوردن اهم امپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست کمک در زمینه پایین اوردن اهم امپ

نوشته اصلی توسط arash_ariaee
    حله
    اخه یسری زدم به 2 خیلی شیک ماسفت منفجر شد. پشتشم مقاومتا کباب
    داداش فقط حواست باشه ماسفتا اصلی باشن.اگه تقلبی باشن شاید دوباره روی دو اهم به مشکل بخوری.

برای تست هم یه خازن الکترولیت با ساب سری کن که اگه یه وقت ماسفتها سوختن ولتاژ DC نره سابتو بسوزونه.
    DD Audio & SP Audio

دیدگاه

سلام می تونی از ماسفت irfp 4227 هم استفاده کنی خیلی قوی تر از این ماسفت ها هست و با 4 تاش فکر کنم بتونی این توان رو بگیری ازش
      موفق باشی

دیدگاه

سلام برای بالا بردن توان میتونی از این ماسفت ها استفاده کنی
        IRFP264 با توان 380 وات
        IRFP4227 با توان 340 وات با دمای 25 درجه اما باید حرارتش دفع بشه اگر دماش بره بالای 50 درجه توانش میاد روی 200 و روی 90 درجه توانت میشه 190 وات

بعدی اگر گیرت بیاد سابت منفجر میشه
        FDA69N30 با قدرت 490 وات امپر دهیش فوق العادست

باز اگه بالا تر میخوای IRFP90N20 با توان 590 وات قدرت وحشت ناکی داره
        B-) B-)
        در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
        گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
          سلام برای بالا بردن توان میتونی از این ماسفت ها استفاده کنی
          IRFP264 با توان 380 وات
          IRFP4227 با توان 340 وات با دمای 25 درجه اما باید حرارتش دفع بشه اگر دماش بره بالای 50 درجه توانش میاد روی 200 و روی 90 درجه توانت میشه 190 وات

بعدی اگر گیرت بیاد سابت منفجر میشه
          FDA69N30 با قدرت 490 وات امپر دهیش فوق العادست

باز اگه بالا تر میخوای IRFP90N20 با توان 590 وات قدرت وحشت ناکی داره
          B-) B-)
          رو امپ مشکل ایجاد نمیکنه؟ منظورم درایور ها هستش

دیدگاه

برادر من درستش اینه که ساب دو کوئل رو به آمپ دو کانال ببندی. قرار بود یک کانال بسته بشه که خودشون دو اهم میبستنش نه دو تا چهار اهم.
            اون دوستمونم که گفتند آمپ داریم روی 0.5 اهم جواب میده باید بگم اون کلاس dکار کرده که خوب کیفیت AB رو نداره.البته واسه ساب همون کلاس d بهتره.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : درخواست کمک در زمینه پایین اوردن اهم امپ

نوشته اصلی توسط ashk
              برادر من درستش اینه که ساب دو کوئل رو به آمپ دو کانال ببندی. قرار بود یک کانال بسته بشه که خودشون دو اهم میبستنش نه دو تا چهار اهم.
              اون دوستمونم که گفتند آمپ داریم روی 0.5 اهم جواب میده باید بگم اون کلاس dکار کرده که خوب کیفیت AB رو نداره.البته واسه ساب همون کلاس d بهتره.
              نه داداش این حرف اشتباه هست
              2 کوئل می سازند ک مصرف کننده بتونه بهتر درایوش کنه
              یعنی داخل منوال تمام ساب ها ک دو کویل داره گفتن یا سری کنید یا موازی بعد نصب کنید یعنی جایی نگفته ک هر کویل رو جدا نصب کنید
              مشکلی ک این کار داره یعنی هر کویل رو به ی کانال بدیم اینه ک ممکنه اون 2 کانال با هم تفاوت هر چند جزئی داشته باشند و ساب درست کار نکنه
              پس باید 2 کویل به 1 امپ وصل بشه حالا یا سری یا موازی

دیدگاه

نه عزیزم منظورم بریج کردن سیستم بود. منظور اونم از سیری موازی کردن همینه. وگرنه دو اهم ساختن ساب کار بسیار ساده ای بود.
                نکته اش هم همونه که دوستان فرمودند اگر سری بشه میشه هشت اهم و صداش در نمیاد.
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                  مگه میشه دو تا کوئل یک ساب رو به دوتا امپ مجزا وصل کرد!!!!!؟؟؟؟؟؟ :eek:

استاد اشک بعضی از سری ساب های XXX سانداستریم و یا بعضی سری ساب های SP AUDIO و... هستن که چهار کوئل دارند الان طبق حرف شما این ساب هارو باید به امپ چهارکانال وصل کرد!!!!!! oo:

بعدم تمام ساب های دوکوئل که دو تا کوئل چهار اهمی ندارند مثلا بعضی سری سابهای گرند زیرو دوتا کوئل 1.5 اهم دارند و یا بعضی سابهای دیگه که دوتا کوئل 1 اهمی دارند و خیلی ساب های دیگه دوتا کوئل 2 اهمی دارند.

دو کوئل یا چهار کوئل میسازند که دستت تو درایو کردن ساب ووفر روی امپدانس های مختلف باز باشه و همچنین برای رسیدن به توان بیشتر و....

الان اون ساب سانداستریم XXX که مثال زدم 10 کیلو وات هست , حالا سوال من اینه که ایا یک کوئل تک میتونه این توان رو تحمل کنه؟؟؟ و یا ایا امپی هست که بتونه روی چهار اهم 10 کیلو وات توان بده!!!!

امپ کلاس ab هم داریم که روی دو اهم درایو میشه مثل jbl1201 یا بعضی سری های لانزر و...
                  DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir h.

امپ کلاس ab هم داریم که روی دو اهم درایو میشه مثل jbl1201 یا بعضی سری های لانزر و...
                    فکر کنم 1201 کلاس d باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                      فکر کنم 1201 کلاس d باشه
                      تو بعضی سایتها زده ab تو بعضی d.

الان مثلا این سایت گفته که کلاس ab هست.

http://www.crutchfield.com/S-3IUOqFlgO7l/p_115GTO1201/JBL-Grand-Touring-Series-GTO1201-1-II.html
                      DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir h.
                        تو بعضی سایتها زده ab تو بعضی d.

الان مثلا این سایت گفته که کلاس ab هست.

http://www.crutchfield.com/S-3IUOqFlgO7l/p_115GTO1201/JBL-Grand-Touring-Series-GTO1201-1-II.html
                        من خودم 1201داشتم این امپ اصلا گرم نمیشه پس بیشتر بهش بخوره کلاس دی باشه
                        بعد وات خروجیش یکم دور از منطق میشه اگه کلاس ا ب باشه (چون توان ورودیش همین طوریش هم کمتر وان خروجیشه دیگه چ برسه کلاس ا ب باشه)
                        بعد فیلتر خروجی هم داره (سلف خروجی منظورخ)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                          استاد دوستان درست میفرمایند
                          اگه هر کویل رو از یک امپ جداگونه بگیریم ساب کویلش کباب میشه و میسوزه. خودم تجربش رو داشتم
                          زکات علم نشر آن است
                          بیشتر با من اشنا بشین :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

حالا گیرم که جواب داد اگر یکی از کانال ها 180 درجه اختلاف فاز زد چطور؟؟!!!!!!!!!
                            اون وقته که یه سر کویل از این ور میزنه بیرون یه سر هم از اون ور
                            کل بوبینت فنا میره این کار منطقی و عملی نیست اگر هم بشه که میشه ریسک بزرگی هست چفت امپتون که میسوزه هیچ سابتون هم میسوزه
                            در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                            گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                              من خودم 1201داشتم این امپ اصلا گرم نمیشه پس بیشتر بهش بخوره کلاس دی باشه
                              بعد وات خروجیش یکم دور از منطق میشه اگه کلاس ا ب باشه (چون توان ورودیش همین طوریش هم کمتر وان خروجیشه دیگه چ برسه کلاس ا ب باشه)
                              بعد فیلتر خروجی هم داره (سلف خروجی منظورخ)
                              1201 باز کردم واس تعمیر. کلاس دی هستش
                              زکات علم نشر آن است
                              بیشتر با من اشنا بشین :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                              ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash_ariaee
                                سلام
                                دوستان یه امپ تو همین فروم هست که با 4تا p250 کار میکنه.
                                امپ خوبی هم هست ولی 4 اهم پایین تر ساپورت نمیکنه
                                حالا میخوام ببینم راهی هست که بیاریمش رو 2؟؟
                                و اینکه اگه قراره ماسفت اضافه کنیم درایور ها ساپورت میکنن یا نه
                                با سلام به طور کلی تو همچین کارهایی مهمترین نکته کشش تغذیه هست که باید دوبرابر بشه

نکته دیگه توجه به ولتاژ تغذیه هست که به طور طبیعی امپ هایی که ولتاژ پایینی دارن را میشه امپدانس خروجی پایین تری به کار برد و برعکس

و همچنین اگر بخوایم یه امپ ولتاژ بالا رو امپدانسش رو پایین تر بیاریم فشار زیادی به مدارش میاد که در این صورت باید مدارش را تقویت کنیم چه از لحاظ بحث گرما و هیت سینک و چه از نظر قطعات و همچنین تنظیم بایاس دوباره مدارش
                                --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X