اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با امپلی فایر ba1200

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با امپلی فایر ba1200

سلام دوستان.بعد از مدت ها بالاخره قطعات پیدا کردم و ba1200رو تکمیل کردم.
    الان ترانزیستور های قدرت رو جا ننداختم،به جز اون 1943و5200اولی که جزئ طبقه درایورن،اونا رو گذاشتم،اولش با پتانسیومتر ها مشکل داشتم پتانسیومتر افست هیچ کار نمیکرد(فکر کنم نباید هم میکرد وقتی ترانزیستور های قدرت که نبودن)،بعد هی میچرخوندم 1943شروع میکرد داغ کردن هی میچرخوندم5200شروع میکرد به داغ کردن!اونو و پتانسیومتر بایاس رو از مدار خارج و جاش اتصال کوتاه کردم،مشکل داغ شدن ها حل شد.
    حالا یه بلندگو به خروجی مدار وصل میکنم،به مدار ورودی میدم ولی صدایی دریافت نمیکنم،میخواستم بپرسم ایا این امپلی فایر باید قبل از طبقه ی قدرت بلندگو رو به جای دیگه ای از مدار وصل کرد؟
    2-ولتاژ های مهم این مدار که باید اندازه گیری کنم رو بهم میگید؟
    ممنون دوستان.

پاسخ : مشکل با امپلی فایر ba1200

سلام
    چرا پتانسیومترهای آفست مدار رو دستکاری کردی؟
    مدار از حالت بالانس خارج شده

چرا بعضی از پتانسیومترها رو از مدار خارج کردی؟ اگه لازم نبود مطمئن باش سازنده داخل مدار قرار نمیداد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan432 نمایش پست ها
      سلام دوستان.بعد از مدت ها بالاخره قطعات پیدا کردم و ba1200رو تکمیل کردم.
      الان ترانزیستور های قدرت رو جا ننداختم،به جز اون 1943و5200اولی که جزئ طبقه درایورن،اونا رو گذاشتم،اولش با پتانسیومتر ها مشکل داشتم پتانسیومتر افست هیچ کار نمیکرد(فکر کنم نباید هم میکرد وقتی ترانزیستور های قدرت که نبودن)،بعد هی میچرخوندم 1943شروع میکرد داغ کردن هی میچرخوندم5200شروع میکرد به داغ کردن!اونو و پتانسیومتر بایاس رو از مدار خارج و جاش اتصال کوتاه کردم،مشکل داغ شدن ها حل شد.
      حالا یه بلندگو به خروجی مدار وصل میکنم،به مدار ورودی میدم ولی صدایی دریافت نمیکنم،میخواستم بپرسم ایا این امپلی فایر باید قبل از طبقه ی قدرت بلندگو رو به جای دیگه ای از مدار وصل کرد؟
      2-ولتاژ های مهم این مدار که باید اندازه گیری کنم رو بهم میگید؟
      ممنون دوستان.
      سلام
      نابودش کردیهرچی رو برداشتی سرجاش بزار طبقخ قدرت رو برسیش کن ترانزیستور های قدرت رو میگم تست کن نسوخته باشن ترانزیستور های ورودی صدا و...عکسش رو هم بزار هم از رو هم از پشت
      بدرود
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msoofina نمایش پست ها
        سلام
        چرا پتانسیومترهای آفست مدار رو دستکاری کردی؟
        مدار از حالت بالانس خارج شده

چرا بعضی از پتانسیومترها رو از مدار خارج کردی؟ اگه لازم نبود مطمئن باش سازنده داخل مدار قرار نمیداد.
        سلام.نه اینطور نیست این مدار دو نمونه داره یکیش با این پتانسیومتر هاست که فقط اضافه شدن یکیش بدون ایناست من اشتباهی پی سی بی پتانسیومتر دارو زدم ولی فعلا اونقدرا کیفیت برام مهم نیست و پتانسیومتر ها رو فقط اتصال کوتاه کردم.
        این دو نقطه قرمز فقط پتانسیومتر دارن که برداشتم و عین این شماتیک شد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
        سلام
        نابودش کردیهرچی رو برداشتی سرجاش بزار طبقخ قدرت رو برسیش کن ترانزیستور های قدرت رو میگم تست کن نسوخته باشن ترانزیستور های ورودی صدا و...عکسش رو هم بزار هم از رو هم از پشت
        بدرود
        نه نابود نشده هنوز کار داره

تغذیه:فعلا دوبل 45

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دوستان.من مدار رو بدون پتانسیومتر به برق زدم و خروجی dc نداشتم،یه طبقه قدرت گذاشتم،بلندگو قوی وصل کردم و مدار رو روشن کردم،صدای وز طبیعی که همه ی امپی فایر ها میدن رو داد،یه ورودی صدا با مقدار کم دادم،مدار کار کرد.میرم سراغ جایگذاری بقیه ترانزیستور ها بعدش ساخت هیت سینک...بعدش فیلمشو تو همین تاپیک میذارم.
        ممنون دوستان.

دیدگاه

شما ترانزیستور های ورودی وهرچی سر راهشون هست چک کنید ببینید چی میشه از سالم بودن قطعات هم اطمینان پیدا کنید
          بدرود
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
            شما ترانزیستور های ورودی وهرچی سر راهشون هست چک کنید ببینید چی میشه از سالم بودن قطعات هم اطمینان پیدا کنید
            بدرود
            الان5جفت ترانزیستور گذاشتم،مدار رو روشن میکنم ورودی میدم مدار کار میکنه ولی هر 5تا به طور فجیعی داغ میکنن،به جر اون 1943و5200درایور اونا خنک هستن.علتش چیه ؟
            ,وقتی برق رو قطع میکنم صدا سریع قطع میشه در حالی که نباید اینطور باشه چون ظرفیت خازنم 14000میکروفاراد روی هر ریله!و تجربه میگه حداقل با اخرین ولوم و این ظرفیت خازن و بار 8اهمی باید 5ثانیه روشن باشه،این مشکل از طبقه ی درایور هست که وقتی مدار رو به برق میزدم و خاموش میکردم ولتاژ بایاس همچین رفتاری داشت،فکر کنم امپلی داره تو کلاس aکار میکنه
            کل این مشکلات مربوط میشه به قطعات نامرغوب،بدشانسی اینجاست که این کلاس abها کلی قطعه دارن برای تست،ولی کلاس dاینطور نیست اما کلاس dاسیلوسکوپ میخواد که ندارم :((((((
            جدیدترین ویرایش توسط jahan432; ۰۰:۴۶ ۱۳۹۵/۰۸/۲۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan432 نمایش پست ها
              الان5جفت ترانزیستور گذاشتم،مدار رو روشن میکنم ورودی میدم مدار کار میکنه ولی هر 5تا به طور فجیعی داغ میکنن،به جر اون 1943و5200درایور اونا خنک هستن.علتش چیه ؟
              ,وقتی برق رو قطع میکنم صدا سریع قطع میشه در حالی که نباید اینطور باشه چون ظرفیت خازنم 14000میکروفاراد روی هر ریله!و تجربه میگه حداقل با اخرین ولوم و این ظرفیت خازن و بار 8اهمی باید 5ثانیه روشن باشه،این مشکل از طبقه ی درایور هست که وقتی مدار رو به برق میزدم و خاموش میکردم ولتاژ بایاس همچین رفتاری داشت،فکر کنم امپلی داره تو کلاس aکار میکنه
              کل این مشکلات مربوط میشه به قطعات نامرغوب،بدشانسی اینجاست که این کلاس abها کلی قطعه دارن برای تست،ولی کلاس dاینطور نیست اما کلاس dاسیلوسکوپ میخواد که ندارم :((((((
              مقاومت بین ترانزیستور های درایو و قدرت رو چک کن کم وزیادش کن یکم
              بدرود
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                دوست عزیزم جناب جهان
                شما فعلا فقط درایورهای مدار رو بزارید رو برد باشه و ترانزیستورهای خروجی رو بردارید
                به ورودی ترانس یک لامپ رشته ای 100 وات سری کنید و مدار رو روشن کنید اگر لامپ روشن ماند یعنی تو درایور هنوز مشکل دارید.
                این تست رو انجام بدید و نتیجشو گزارش کنید.
                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X