پاسخ : تشخیص سالم بودن آی سی
سلام خدمت شما
من مداری که بستم برای این آی سی مدار صفحه 7 از دیتاشیت هستش که شکل شماره 5 میشه از همون صفحه
خازنهای در همون شکل با نام C1 و C2هستند رو بجاشون خازن سرامیکی 10 نانو قرار دادم
چون همون بالای شکل نوشته که این مقدار برای این خازنها مناسبه
پایه ی CLEAR در همون شکل رو به زمین وصل کردم تا بره به مد نورمال که توی صفحه ی 3 دیتاشیت و جدول یک نوشته و توضیح داده که برای مد نورمال باید این پایه صفر باشه.
تغذیه رو هم همونطور که شما توضیح دادین 12 ولت در نظر گرفتم بقیه ی مدار هم مثله همین شکل شما ره 5 دیتاشیت هستش
و پایه های LATCH و CLOCK و DATAIN رو به ترتیب به SS و SCK و MOSI میکرو مگا 32 وصل کردم
و برنامه میکرو من هم اینه:
یه برنامه خیلی ساده
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 4000000
Config Spi = Hard , Interrupt = Off , Data Order = Msb , Master = Yes , Polarity = High , Phase = 0 , Clockrate = 4
Spiinit
Dim D As Word
D = 65530
Do
Waitms 100
Spiout D , 2
Waitms 100
Loop
End 'end program
این تمام اطلاعاتی که داشتم و انجام دادم ولی جواب نگرفتم
منتظر راهنماییتون هستم
سلام خدمت شما
من مداری که بستم برای این آی سی مدار صفحه 7 از دیتاشیت هستش که شکل شماره 5 میشه از همون صفحه
خازنهای در همون شکل با نام C1 و C2هستند رو بجاشون خازن سرامیکی 10 نانو قرار دادم
چون همون بالای شکل نوشته که این مقدار برای این خازنها مناسبه
پایه ی CLEAR در همون شکل رو به زمین وصل کردم تا بره به مد نورمال که توی صفحه ی 3 دیتاشیت و جدول یک نوشته و توضیح داده که برای مد نورمال باید این پایه صفر باشه.
تغذیه رو هم همونطور که شما توضیح دادین 12 ولت در نظر گرفتم بقیه ی مدار هم مثله همین شکل شما ره 5 دیتاشیت هستش
و پایه های LATCH و CLOCK و DATAIN رو به ترتیب به SS و SCK و MOSI میکرو مگا 32 وصل کردم
و برنامه میکرو من هم اینه:
یه برنامه خیلی ساده
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 4000000
Config Spi = Hard , Interrupt = Off , Data Order = Msb , Master = Yes , Polarity = High , Phase = 0 , Clockrate = 4
Spiinit
Dim D As Word
D = 65530
Do
Waitms 100
Spiout D , 2
Waitms 100
Loop
End 'end program
این تمام اطلاعاتی که داشتم و انجام دادم ولی جواب نگرفتم
منتظر راهنماییتون هستم
دیدگاه