اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خروجی رگولاتور LM317، تا چند میلی‌ولت نوسان ولتاژ مجاز است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

پس اگر ولتاژ صرفا کاهش پیدا میکند و دچار نوسان افزایشی نمیشود، مشکل از ناپایداری دمایی ولوم است.
    ولوم شما چند کیلو اهم است؟
    اگر مقدار آن زیر 5 کیلو اهم باشد ، مقدار آن را افزایش دهید.
    در غیر این صورت از ولوم های مرغوب تر استفاده کنید.
    ولوم 10کیلو است.

در بازار کنونی کشور، جنس مرغوب، نایاب و یا دست‌کم کمیاب است.
    ولوم مرغوب مشخصاتش چیست و در کدام فروشگاه یافت می‌شود؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها

ولوم 10کیلو است.

در بازار کنونی کشور، جنس مرغوب، نایاب و یا دست‌کم کمیاب است.
      ولوم مرغوب مشخصاتش چیست و در کدام فروشگاه یافت می‌شود؟
      ولوم های مرغوب، معمولا ظاهر متفاوتی نسبت به ولوم های رایج دارند،و فروشنده ها تاکید بر ژاپنی ، تایوانی یا کره ای بودن آن دارند.

دیدگاه

من هم می خواهم بدانم چگونه این مشکل را حل کنم؟
        موتور پله ای

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
          ...
          سلام و تحیت

در حال حاضر دو مدار با رگولاتور LM317T (کد کالا 2120001008 در فروشگاه ECA​) بسته‌ام.
          مشکل آنها کمبود جریان‌دهی در خروجی، و در نتیجهْ افت ولتاژ تحت بار، است. مثلاً در حالی که R1 و R2 را برای 10.2 ولت تنظیم می‌کنم و ولتاژ خروجی بدون بار 10.2 ولت است، با وصل کردم مقاومت 11.7 اهم به‌عنوان بار به خروجی مدار، ولتاژ به 2.4 ولت افت می‌کند. به همین نحو، ولتاژ 6/77 به 2/4 ولت افت می‌کند. ولتاژ 9/87 به 2/5 ولت افت می‌کند.
          ولتاژ ورودی آنها، از 12.2 یک منبع تغذیه‌ی رایانه‌ای قوی (بدون افت ولتاژ تحت بار 1آمپری) تأمین می‌شود و بنابراین مشکل ناشی از کمبود جریان‌دهی ورودی نیست.

این کمبود شدید جریان‌دهی در خروجی مدار LM317 چه عواملی (به غیر از بی‌کیفیت بودن خود رگولاتور) می‌تواند داشته باشد؟
          جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۵:۴۵ ۱۴۰۴/۰۳/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها

سلام و تحیت

در حال حاضر دو مدار با رگولاتور LM317T (کد کالا 2120001008 در فروشگاه ECA​) بسته‌ام.
            مشکل آنها کمبود جریان‌دهی در خروجی، و در نتیجهْ افت ولتاژ تحت بار، است. مثلاً در حالی که R1 و R2 را برای 10.2 ولت تنظیم می‌کنم و ولتاژ خروجی بدون بار 10.2 ولت است، با وصل کردم مقاومت 11.7 اهم به‌عنوان بار به خروجی مدار، ولتاژ به 2.4 ولت افت می‌کند. به همین نحو، ولتاژ 6/77 به 2/4 ولت افت می‌کند. ولتاژ 9/87 به 2/5 ولت افت می‌کند.
            ولتاژ ورودی آنها، از 12.2 یک منبع تغذیه‌ی رایانه‌ای قوی (بدون افت ولتاژ تحت بار 1آمپری) تأمین می‌شود و بنابراین مشکل ناشی از کمبود جریان‌دهی ورودی نیست.

این کمبود شدید جریان‌دهی در خروجی مدار LM317 چه عواملی (به غیر از بی‌کیفیت بودن خود رگولاتور) می‌تواند داشته باشد؟
            با سلام به شما .....
            ،
            مقدار خازن صافی بعد از پل دیود چه مقدار هست .
            ،
            حداقل باید ۲۲۰۰ میکرو فاراد باشد .....
            شما از یک پل دیود و خازن ۲۲۰۰ میکروفاراد در ورودی رگولاتور ۳۱۷ استفاده کنید.....
            و بعد نتیجه را اعلام کنید ....
            احتمال کمی وجود دارد که رگولاتور خراب باشد ..با بی کیفیت باشد ....
            پاور کامپیوتر را تحت بار ازمایش و بررسی کنید.
            .
            موفق باشید .
            جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۱۹:۴۴ ۱۴۰۴/۰۳/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DAVID347 نمایش پست ها

با سلام به شما .....
              ،
              مقدار خازن صافی بعد از پل دیود چه مقدار هست .
              ،
              حداقل باید ۲۲۰۰ میکرو فاراد باشد .....
              شما از یک پل دیود و خازن ۲۲۰۰ میکروفاراد در ورودی رگولاتور ۳۱۷ استفاده کنید.....
              و بعد نتیجه را اعلام کنید ....
              احتمال کمی وجود دارد که رگولاتور خراب باشد ..با بی کیفیت باشد ....
              پاور کامپیوتر را تحت بار ازمایش و بررسی کنید.
              .
              موفق باشید .
              چنان که گفتم، ولتاژ ورودی به رگولاتور، از منبع تغذیه‌ی رایانه‌ای تأمین میشود و بنابراین دی‌سی است و نیازی به پل‌دیود نیست. خازن خروجی منبع تغذیه‌ی رایانه‌ای ۲۲۰۰ میکرو است و تحت بار خوب عمل می‌کند؛ حتا با ۵ آمپر جریان‌کشی، 11.9 ولت است.

طبق توصیه‌ی دیتاشیت، خازن ورودی مدار رگولاتور 0.1 میکرو (عدسی) است، و خازن خروجی آن 1 میکرو (الکترولیتی) است.
              ​​​
              جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۰۹:۵۱ ۱۴۰۴/۰۳/۲۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X