اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم بودن ولتاژ و آمپراژ پاور کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

معیار ولتاژ تحت بار است ، نه ولتاژ بی باری.

1- دیود شاتکی و قطعات نیمه هادی مشابه بر اثر استفاده طولانی مدت مستهلک نمیشوند ، اما میتوانند بر اثر حوادث، نیمسوز و دچار نشتی شوند که با تست دقیق مشخص میشود ، معمولا دوبل دیود شاتکی های دارای نشتی در تست دیود اعدادی بسیار پایین ( زیر 100 ) نشان میدهند یا اینکه نتیجه تست دو دیود داخلی آنها با یکدیگر متفاوت است.
    در صورتی که دیود شاتکی دچار نشتی شود میتواند باعث از تعادل خارج شدن خروجی ها شود .

2- در این پاور ها که تمام خروجی های اصلی از یک ترانس چند سر تامین میشود، در صورتی که تنها از یک خروجی جریان کشی شود ، میتواند باعث به هم خوردن تعادل ولتاژ ها شود ، در حالی که بر روی خود کامپیوتر از تمام خروجی ها جریان کشیده میشود.
    برای اطمینان میتوانید همزمان که از خروجی 12 ولت جریان کشی میکنید ، از خروجی 5 ولت هم جریان کشی کنید و ببینید آیا ولتاژ 12 ولت به حالت عادی برمیگردد یا نه.
    1. دوبل دیود شاتکی متصل به 12+، از هر دو طرف 0.425 ولت نشان می‌دهد.

2. همزمان از خروجی 12 (با اتصال یک مقاومت 11.7 اهمی 15 وات) و از خروجی 5 ولت (با اتصال مقاومت 36اهمی 6 وات) جریان‌کشی کردم. ولتاژ خروجی 5+ شد 5.203 ولت. ولتاژ خروجی 12+ شد 11.21 ولت. وقتی جریان‌کشی از 5+ را متوقف کردم، ولتاژ 12+ شد 11.06 ولت. یعنی با جریان‌کشی از 5+، فقط 0.15 ولت بر خروجی 12+ افزوده شد. 11.21 همچنان افت ولتاژ قابل توجهی است نسبت به 12 ولت.

دیدگاه

معیار ولتاژ تحت بار است ، نه ولتاژ بی باری.

1- دیود شاتکی و قطعات نیمه هادی مشابه بر اثر استفاده طولانی مدت مستهلک نمیشوند ، اما میتوانند بر اثر حوادث، نیمسوز و دچار نشتی شوند که با تست دقیق مشخص میشود ، معمولا دوبل دیود شاتکی های دارای نشتی در تست دیود اعدادی بسیار پایین ( زیر 100 ) نشان میدهند یا اینکه نتیجه تست دو دیود داخلی آنها با یکدیگر متفاوت است.
      در صورتی که دیود شاتکی دچار نشتی شود میتواند باعث از تعادل خارج شدن خروجی ها شود .

2- در این پاور ها که تمام خروجی های اصلی از یک ترانس چند سر تامین میشود، در صورتی که تنها از یک خروجی جریان کشی شود ، میتواند باعث به هم خوردن تعادل ولتاژ ها شود ، در حالی که بر روی خود کامپیوتر از تمام خروجی ها جریان کشیده میشود.
      برای اطمینان میتوانید همزمان که از خروجی 12 ولت جریان کشی میکنید ، از خروجی 5 ولت هم جریان کشی کنید و ببینید آیا ولتاژ 12 ولت به حالت عادی برمیگردد یا نه.
      منبع تغذیه‌ی مورد بحث (منبع 1) را با یک منبع تغذیه‌ی رایانه‌ای دیگر (منبع 2) مقایسه کردم. 12+ و نیز 5+ منبع 2 را با همان شرائطی که در پست 46 گفتم زیر بار بردم. 12+ آن شد 11.85. در حالی که در منبع 1 مورد بحث شد 11.21.

علتش چیست که منبع 2 دچار افت ولتاژ زیاد نمی‌شود؟ چه عواملی در آن از افت ولتاژ بیشتر جلوگیری می‌کنند؟
      جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۵:۳۱ ۱۴۰۴/۰۳/۱۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها

منبع تغذیه‌ی مورد بحث (منبع 1) را با یک منبع تغذیه‌ی رایانه‌ای دیگر (منبع 2) مقایسه کردم. 12+ و نیز 5+ منبع 2 را با همان شرائطی که در پست 46 گفتم زیر بار بردم. 12+ آن شد 11.85. در حالی که در منبع 1 مورد بحث شد 11.21.

علتش چیست که منبع 2 دچار افت ولتاژ زیاد نمی‌شود؟ چه عواملی در آن از افت ولتاژ بیشتر جلوگیری می‌کنند؟
        عوامل متعددی مثل تفاوت در مدار فیدبک ، تفاوت در تعداد دور ترانس و سلف خروجی.

دیدگاه

عوامل متعددی مثل تفاوت در مدار فیدبک ، تفاوت در تعداد دور ترانس و سلف خروجی.
          با توجه به آنچه در پست 48 گفتید، آیا به نظر شما برای رفع افت ولتاژ خط 12+ منبع 1 عملاً کاری می‌توان کرد یا خیر؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X