اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در شکل موج ترانس اصلی هاف بریج

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در شکل موج ترانس اصلی هاف بریج

سلام
    شماتیک درایور رو قرار بدین

دیدگاه

سلام
      شماتیک قسمت درایور شبیه به مدار زیره (مستطیل سبز رنگ) با این تفاوت که به جای اون 27 اهمه من به گیت هر کدوم از سوییچ هام مقاومت وصل کردم
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
      در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.a.r.t.h
        موقع اتصال پروب اسکوپ ید سر پروبو یه خازن عدسی 100 نانو بزار ببین شکل بهتر میشه یا نه
        سلام
        چه تاثیری می تونه داشته باشه
        در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

دوستان کجایید پس ؟؟؟؟

دیدگاه

به نطر من مقدار اون مقاومت 27 اهمی داخل کادر سبز رنگ رو به 2.2 کیلو برسونید و موازی با اون مقاوت یه خازن 1میکرو از نوع پولیستر قرار بدید.
            موازی با گیت-سورس ماسفتها یه مقاومت 2.7-3.3 کیلو قرار بدید و همینطور موازی با گیت -سورس یه دونه زنر 18 ولتی هم قرار بدید.
            اگر به جای ترانزیستورهای سویچینگ ترانس پالس از آی سی TC4420 استفاده کنید به مراتب شرایط بهتر خواهد شد و مشکلتون به طور کامل برطرف خواهد شد.
            در ضمن مقاومت گیت ماسفتهارو هم دقیق و بهینه با توجه به فرکانس و ولتاژ پیک شکل موج روی گیت باید حساب کنید. برای این کار اول از دیتاشیت قطعه مقدار Qg را بر حسب نانو ثانیه تقسیم بر مقدار delay time+rise time بر حسب نانو ثانیه کنید که مقدار بدست آمده جریان پیک تزریقی گیت لازم برای روشن کردن ماسفت ها است و بعد مقدار ولتاژ پیک موج مربعی رو بر همین مقدار جریان پیک تقسیم کنید تا مقدار مقاومت گیت بدست بیاید. اگر عرض پالس خیلی کم نمیشود میتوانید در ثانویه ترانس پالس از مدارات ترانزیستوری خاموش سازی فعال استفاده کنید و یا اگر عرض پالس به مقادیر خیلی کم میرسد باید در خروجی ترانس پالس قبل از ماسفت برای هر ترانزیستور از یک TC4420 استفاده کنید و یا هر آی سی دیگری که جریان پیک مورد نیاز شما رو بتونه تامین کنه.
            مدار فعلی یه مدار آماتور جهت آموزش میباشد و اصلا انتظار کارکرد طولانی مدت از این مدار رو نباید داشته باشید.
            همیشه ابرها میبارند انسانها عاشق ستاره ها میشوند, یادمان باشد چشمک ستاره ها گریه ابرها را از یادمان نبرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط beheshtiam

مدار فعلی یه مدار آماتور جهت آموزش میباشد و اصلا انتظار کارکرد طولانی مدت از این مدار رو نباید داشته باشید.
              سلام
              شما شکل ابتدای بحث رو هم دیدید ؟ و با توجه به اون مشکل توضیح نوشتید یا خصوصا در مورد درایور توضیح دادین ؟

یه توضیح بدین که چرا مداری که گذاشته شده به درد نمی خوره

دیدگاه

سلام
                امروز داشتم با مدارم کار می کردم
                دیدم که وقتی اسنابر رو بر می دارم اون قسمتی که تو شکل ابتدایی مشخص کردم شبیه به بخشی از یک سینوسی می شه
                و یه جورایی فرکانسش نزدیک به فرکانس سوییچ هاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seyed saeed
                  سلام
                  امروز داشتم با مدارم کار می کردم
                  دیدم که وقتی اسنابر رو بر می دارم اون قسمتی که تو شکل ابتدایی مشخص کردم شبیه به بخشی از یک سینوسی می شه
                  و یه جورایی فرکانسش نزدیک به فرکانس سوییچ هاست
                  یعنی به جای مربعی سینوس میشه اولش؟

دیدگاه

سلام
                    این هم عکس بدون اسنابر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seyed saeed
                      سلام
                      شما شکل ابتدای بحث رو هم دیدید ؟ و با توجه به اون مشکل توضیح نوشتید یا خصوصا در مورد درایور توضیح دادین ؟

یه توضیح بدین که چرا مداری که گذاشته شده به درد نمی خوره
                      توضیح من در مورد درایور استاندارد بود جهت کامل کردن صحبت اون دوستمون که گفتن مشکل به خاطر تزریق نشدن جریان لازم برای گیت ماسفتها است.
                      و دلیل اینکه این مدار یه مدار خوب برای کار مدام و پیوسته نیست هم مستقیما به همین مسئله برمیگرده یعنی قسمت درایور ماسفتها که از روش مرسوم و استاندارد درایو ماسفتها استفاده نشده.
                      در مورد مقدار خازن سری با ترانس هم من یه مقدار شک دارم.
                      همیشه ابرها میبارند انسانها عاشق ستاره ها میشوند, یادمان باشد چشمک ستاره ها گریه ابرها را از یادمان نبرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط beheshtiam

در مورد مقدار خازن سری با ترانس هم من یه مقدار شک دارم.
                        خیلی ممنون
                        البته مشکل من حل نشد

اگه این خازنی که شما می گین منظورتون سری با اولیه ترانس پالس هست
                        خب چون این جا ترانس پالس داره با یک تمام پل درایو می شه زیاد لزومی نداره ولی در حد یک خازن کوچک می شه استفاده کرد
                        ولی اگه درایور ترانس پالس پوش پول باشه حتما باید یک خازن نسبتا بزرگ گذاشت تا DC رو حذف کنه که کلا این روش پوش پول به درد نمی خوره چون با کم و زیاد کردن دیوتی تو خروجی می بینیم که پالسمون داره بالا و پایین می ره چون تو هر دیوتی مقدار DC فرق داره

اضافه شده در تاریخ :
                        سلام
                        احتمال داره که وقتی اولیه ترانس رو دو تکه می کنیم و یک نصفش رو اول می پیچیم و نیمه دیگه رو در آخر می بندیم
                        این دو تکه با هم در تعداد دور اگر اختلاف داشته باشند
                        باعث این مشکل شده باشند

البته به این تعداد دور شک دارم ولی یک احتمال هست چون هسته رو خودم نپیچیدم محاسبه کردم و زحمت پیچیدنش رو دادم به دوستم اونم آخرش گفت یادم نیست اخری رو 20 دور پیچیدم یا 19 دور منم بهش گفتم مهم نیست .

به نظرتون می تونه مشکل از این باشه .

دیدگاه

سلام.
                          جهت مطالعه ی علت این موضوع به کتاب switching power supply design-pressman بخش 14.3 مراجعه کنید

دیدگاه

سلام
                            جناب zereshki
                            با توجه به این که من دارم اعزام می شم به خدمت وقت خوندنش رو ندارم به این دلیل وقت زیادی ازم می گیره که زبانم افتضاح هست
                            اگر ممکن هست شما مشکل و راه حل اون رو شرح بدین
                            ممنون

دیدگاه

در واقع برآمدگی در لحظه ی خاموش بودن سویچ ها در واقع برش ابتدایی یک موج سینوسی میرا شونده است. که اگر دیوتی سایکل را کم کنیم با مشاهده چند دوره از شکل سینوسی به صحت موضوع پی خواهید برد. شبیه به رزونانسی که در لحظه روشن شدن یک سوییچ در لبه بالا رونده اتفاق می افتد و در مدارات با توان پایین با یک مدار اسنابر برطرف می شود.
                              متاسفانه تنها کتابی که دیدم به این موضوع پرداخته کتاب پرسمان می باشد. و آنقدر پراکنده به یک موضوع می پردازه که رشته موضوع از دست خارج میشود.به همین دلیل نیاز است که به طور دقیق تر این بحث از کتاب را مطالعه کنم که متاسفانه تا کنون فرصت پیدا نشده و در صورت فهمیدن موضوع اعلام خواهم کرد. ولی آنچه که از مطالعه ی گذرا و اولیه کتاب متوجه شدم مسئله مربوط به المان های ثانویه است ، یعنی LC فیلتر خروجی ،دیودشاتکی و حداکثر PIV آن و ظرفیت خازنی حالت معکوس دیود، ظرفیت خازنی ایجاد شده بین لایه های سیم پیچ ترانس و عواملی از این دست. ولی اینکه دقیقا کدام نقش اساسی دارند تا با اصلاح آن بتوان این مسئله را حل کرد شاید با مطالعه دقیق کتاب میسر شود. اما راهکاری که فعلا به نظر من میرسد استفاده از دیود SiC یا همان سیلیکون کربید است که دارای ظرفیت خازنی بسیار کمتری بوده و احتمالا مشکل را برطرف کند. اما اینکه واقعا با این راهکار حل بشود یا نه و اینکه در بازار یافت بشود یا نه اطلاعی ندارم.

در هر صورت از دوستان که اشراف به موضوع دارند لطفا راهنمایی کنن تا دیگران هم بهره مند شوند که هدف این فرومها چیزی جز این نیست.

دیدگاه

سلام-مشکل مدار شما فکر میکنم از خازنهای 3 میکرو فارادی میباشد--این نوع مدار نیم پل که خازنهای ان کوچک هستند را باید با فرکانس بالای رزونانس تحریک کنید--فرکانس رزونانس این مدار بستگی زیادی به روش پیچیدن ترانس دارد زیرا مقدار سلف نشتی ان فرکانس رزونانس را مشخص میکندو بهترین راه فهمیدن ان هم اندازه گیری سلف نشتی از دید دو سر اولیه با ثانویه اتصال کوتاه و با استفاده از ار ال سی متر است.بعد از اندازه گیری سلف نشتی و داشتن خازن حدود 1.5 میکرو فاراد میتوانید فرکانس رزونانس را محاسبه کرده و فرکانس مدار را به بالاتر از ان تغییر دهید تا شکل موجها درست شوند.
                                در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X