اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بالاترین آمپری که توی منبع تغذیه خازنی تونستین به دست بیارین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بالاترین آمپری که توی منبع تغذیه خازنی تونستین به دست بیارین

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
    دوستان من کاری به مدرک دانشگاهی شما ندارم من اصلا کاری به شما ندارم شما اگه میگی نمیشه من حرف شما رو قبول ندارم شما هم میتونین حرف منو قبول نداشته باشین من ترجیح میدم توی تجربه شکست بخورم تا با فرمول های شما بخوام از اول یه کاری رو انجام ندم
    من تجربه میکنم اگه شد که نتیجه گرفتم اگه هم نشد بازم تجربه کردم و چیزی از دست ندادم نمیدونم شما چرا انقدر نگران من هستین انقدر انرژی منفی ندیدن لطفا
    به قول شما من اون تعمیرکار سرکوچه رو بیشتر قبول دارم حداقل انقدر به خاطر مدرکش به دیگران فخر نمیفروشه
    به قول شاعر: به مدعی نگویید اسرار عشق و مستی بگذار او بمیرد از درد خودپرستی
    داداش اصلا قضیه فخر فروشی نیست من کی باشم به خوام به کسی فخر فروشی کنم من اصلا به خودم اجازه این کارو نمیدم (در ضمن من مدرکی هم ندارم )
    ولی عایا شما ک دوس داری کسی مدرکشو به رخت نکشه و به قول همون شاعر خود پرستی نکنه بهتر نیست شما و امثال شما ک علمشون رو در ازمایشگاه به دست اوردن اینقدر نکوبند تو سر علم فرمولی و علم دانشگاهی؟؟؟
    از اطفاق اون مکانیک سر کوچه هم مثل کار ماهارو میکنه اگه ی ماشین یکم به روز تر از پیکان (توجه کنینن یکم به روز تر مثل پژو) ببری پیشش همه تکنولوژی رو میبره زیر سوال اون همه سنسور و تجهیزات برقی و ecu رو میزاره کنار و میگه (به قران یکم رو مصرف همین پیکان کار میکردن ماشین سالاری بود) نمیدونین این حرفو ک میزنه ادم دوس داره زمینو گاز بزنه وقتی میدونه کشور همسایمون ک ملخ میخوردن ماشینی سوار میشه ک 0تا 100 زیر 4 ثانیس و 350 کیلومتر هم سرعت
    میگیره)

ی بار دیگه اگه کسی فکر میکنه بهش فخر فروشی کردم همینجا میگم من نوکر ایشون هستم

دیدگاه

برای زیر 100ma ارزان ترین و ساده ترین منبع همین منابع خازنی هستن بشرطی که ایزولاسیون نیاز نباشه، و حجم هم بخاین زیاد بزرگ نباشه. ولی بیشترش بهتره برین به سمت تغذیه سویچینگ ویا ترانس .برای نیم آمپر هم نمیرن یه پاور کامپیوتر بخرن تعمیر کنن و غیره اون جوری که مدارمون از منبعش کوچیکتر بشه طراحی نیست! سرهم کردنه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        برای زیر 100ma ارزان ترین و ساده ترین منبع همین منابع خازنی هستن بشرطی که ایزولاسیون نیاز نباشه، و حجم هم بخاین زیاد بزرگ نباشه. ولی بیشترش بهتره برین به سمت تغذیه سویچینگ ویا ترانس .برای نیم آمپر هم نمیرن یه پاور کامپیوتر بخرن تعمیر کنن و غیره اون جوری که مدارمون از منبعش کوچیکتر بشه طراحی نیست! سرهم کردنه...
        بیشتر تو لامپ های led بهتره استفاده بشه
        من حتی داخل این محافظ های برق هونگی رو ک دیدم این ایرانی هاش از منتبع خازنی استفاده کردن و این پدر مادر دار های خارجیش از ترانس

دیدگاه

من حتی داخل این محافظ های برق هونگی رو ک دیدم این ایرانی هاش از منتبع خازنی استفاده کردن و این پدر مادر دار های خارجیش از ترانس
          استفاده از منبع تغذیه خازنی دلیلی بر خوب بودن یا بد بودن کیفیت نیست.
          بسته به شرایط مدار داره، اینجوری نیست که فقط بردهای ایرانی از این نوع منابع استفاده کنند. من روی یک نوع برد پزشکی ساخت انگلیس از یک شرکت بسیار معروف هم دیدم که از این نوع منابع استفاده کرده و بسیار هم خوب جواب داده
          از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

با تشکر از همه دوستان عزیز
            دوستان گرامیم بحث این تایپک خوب یا بد بودن منبع تغذیه خازنی نیست بحث من اینه که چجوری میشه آمپری بالاتر گرفت از این منبع تغذیه خودمم همه معایبش رو میدونم که ایزوله نیست و توان ری اکتیو و ....
            لطفا در مورد بالا بردن جریان توی این منبع تغذیه صحبت کنید و تاپیک رو از موضوع اصلی خودش خارج نکنید

دیدگاه

شاید با ترانزیستور بشه ولی مرغوم بصرفه و علمی نخواهد بود وقتی منابع تغذیه سویچینگ هستن

دیدگاه

خب با خازن بزرگ میشه جریان بیشتری گرفت ولی برا کنتر ولتاژش میشه با (البته بسته ب توان) زنر - زنر با ترانزیستور - زنر با ماسفت با ترایاک هم فکر کنم بشه

دیدگاه

جناب امیر محتشم ، از دیدگاه عملی افزایش جریان گرفته شده در این نوع منابع هم تا حد زیادی قابل انجامه ،

بدون هیچ اشاره ای به صحبتهای قبل ،صادقانه خدمت شما بگم که بهتره با استفاده از همون مطالبی که همه دوستان میدونند یک مساله طرح بشه و ورودیهای در دسترس ( ولتاژ 220 ولت متناوب ) و خروجی های مورد نیاز در اون دسته بندی بشه .

تا ظرفیت مناسب برای خازن سری ، مقدار اهمی و توان مقاومت ضربه گیر ، حد اکثر جریان ضربه پل دیود ، نوع و توان زینر محافظ بار به صورت نه چندان دقیق و حتی حدودی مشخص بشه تا شما یا سایر دوستان بتونید این آزمایش رو به صورت عملی ترتیب بدید .
                  به هر حال باید حدودا بدونیم که چه قطعاتی مورد نیاز هست تا بتونیم محدوده ای از اونها رو برای آزمایش تهیه کنیم .

از سایر دوستان هم تقاضا دارم که مدار پیشنهادیشون رو برای این آزمایش در همین بخش قرار بدن ، بنده هم به سهم خودم مداری رو طرح میکنم و تصویرش رو برای شما در همین بخش میگذارم .
                  موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

دوستان به این قضیه هم توجه داشته باشند که در مدارات تغذیه خازنی با تغییر مقدار جریان مصرفی ، ولتاژ خروجی هم تغییر میکنه !
                    اگر شما منبع تغذیه خازنی با خروجی 20 میلی آمپر طراحی کنید ، باید همیشه فقط و فقط 20 میلی آمپر جریان بکشید ، اگر جریان مصرفی تون کم یا زیاد بشه ولتاژ خروجی تغییرات زیادی خواهد داشت که میتونه به قطعات آسیب بزنه ...

البته لازم به ذکر است که تو توان های بسیار پایین میشه ولتاژ خروجی رو تا حدودی تثبیت کرد .
                    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                    ارتباط با من : ir02x6
                    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

این هم مداری که گفتم ، این پیشنهادمه .
                      لطفا دوستان نظر بدن تا کار پیش بره .
                      دوستی گفت خازن 150 میکرو باید گذاشت ، بنا بر این اگر قصد داشته باشید جریان 10 آمپر در سمت بار دریافت کنید ، افت ولتاژ روی بار رو هم با تقریب ، صفر در نظر بگیریم ،
                      امپدانس سری باید 22 اهم باشه که شامل خازن 150 میکرو و یک مقاومت سری ضربه گیر هست که مقدارش حساب شده و 6.5 اهم هست ، اگر توانش درست محاسبه بشه پل دیود و خازن و دیود زنر رو از سوختن در لحظه اول نجات میده ( مقدار اینن مقاومت فقط میتونه جریان خروجی رو تقییر بده و این محاسبه توانش هست که باقی کارها رو درست میکنه )
                      پل دیود باید تحمل 400 ولت با جریان دایم 10 آمپر یا کمی بالاتر رو داشته باشه

چیزهایی که باید یا با آزمایش و یا با محاسبه مشخص بشه
                      توان مقاومت سری با در نظر گرفتن جریان ضربه
                      حد اکثر جریان ضربه قابل تحمل پل دیود
                      توان مناسب برای دیود محافظ بار

یا علی بگید این آزمایش پا بگیره .. اشکالی نظری پیشنهادی ...
                      موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X