اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه 720 واتی سویچینگ با ورودی 12 ولت مناسب ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع تغذیه 720 واتی سویچینگ با ورودی 12 ولت مناسب ماشین

سلام دوستان
    وقت بخیر
    یه منبع تغذیه درست کردم برای امپلی فایر داخل ماشین که می تونه ولتاژ 12 ولت را به ولتاژ 50+ و 50- تبدیل کنه که رنج کاری خوبی برای امپلی فایر ها است که می تونه تا حداکثر 7 امپر رو بده که البته توصیه میشه از حداکثر توان استفاده نشه و بیشتر از 6 امپر به صورت مداوم کشیده نشه از مدار
    حتی میتونید از این مدار 70+ و 70- هم گرفت یا 35+ و 35- که توان همونه و فقط امپر کم وزیاد میشه
    دوستان من رشتم الکترونیک نیست و رشته اصلی بنده برنامه نویسی صنعتی است اما به دلیل علاقیه زیاد به الکترونیک این مدار رو ساخت کل طراحی مدار رو خودم انجام دادم و از جایی کپی برداری نشده پس دوستانی که توی این زمینه کار می کنند یاسر رشته دارند اگر جایی رو اشتباه کردم حتما بگن تا بقیه دوستان به مشکلی بر نخورند
    هیچ مسولیتی در مورد خرابی یا خسارت وارده بر عهده بنده نیست
    و این مدار توسط خودم ساخته و تست شده است و دارم ازش استفاده می کنم
    یه توضیح کلی بدم در مورد مدار که به چه صورت کار می کنه
    خوب مدار که دارای دو بخشه اصلیه که توی دو طبقه ولتاژ به سطح مورد نظر ما میرسه
    سطح اول ولتاژ ورودی 10 تا 16 ولت را میگیره و تبدیل می کنه به ولتاژ 32 ولت 22 امپری که این کار به کمک یه مدار بوست انجام میشه
    در سطح بدی ولتاژ 32 ولت را تبدیل به 50+ و 50- 7 امپر می کنه که کاملا ایزوله است به وسیله یه مدار تمام پل این کار انجام شده
    دوستان نقشه شماتیک مدار روی کاغذ کشیده شده و زیاد وکامل و درست قابلیت خوندن رو نداشت و توسط برنامه هم نوشته نشده اگر کسی از دوستان هست که می خواد توی این طرح یک کمکی هم به من هم به بقیه دوستانی بکنه که می خواهند این مدار رو بسازند حتما بگه تا براش بفرستم وزحمت هم pcb رو بکشه هم زحمت شماتیک مدار رو
    خیلی ممنونم
    جدیدترین ویرایش توسط Mork; ۱۶:۱۹ ۱۳۹۷/۰۴/۲۵.

پاسخ : منبع تغذیه 720 واتی سویچینگ با ورودی 12 ولت مناسب ماشین

نوشته اصلی توسط Mork نمایش پست ها
    سلام دوستان
    وقت بخیر
    یه منبع تغذیه درست کردم برای امپلی فایر داخل ماشین که می تونه ولتاژ 12 ولت را به ولتاژ 50+ و 50- تبدیل کنه که رنج کاری خوبی برای امپلی فایر ها است که می تونه تا حداکثر 7 امپر رو بده که البته توصیه میشه از حداکثر توان استفاده نشه و بیشتر از 6 امپر به صورت مداوم کشیده نشه از مدار
    حتی میتونید از این مدار 70+ و 70- هم گرفت یا 35+ و 35- که توان همونه و فقط امپر کم وزیاد میشه
    دوستان من رشتم الکترونیک نیست و رشته اصلی بنده برنامه نویسی صنعتی است اما به دلیل علاقیه زیاد به الکترونیک این مدار رو ساخت کل طراحی مدار رو خودم انجام دادم و از جایی کپی برداری نشده پس دوستانی که توی این زمینه کار می کنند یاسر رشته دارند اگر جایی رو اشتباه کردم حتما بگن تا بقیه دوستان به مشکلی بر نخورند
    هیچ مسولیتی در مورد خرابی یا خسارت وارده بر عهده بنده نیست
    و این مدار توسط خودم ساخته و تست شده است و دارم ازش استفاده می کنم
    یه توضیح کلی بدم در مورد مدار که به چه صورت کار می کنه
    خوب مدار که دارای دو بخشه اصلیه که توی دو طبقه ولتاژ به سطح مورد نظر ما میرسه
    سطح اول ولتاژ ورودی 10 تا 16 ولت را میگیره و تبدیل می کنه به ولتاژ 32 ولت 22 امپری که این کار به کمک یه مدار بوست انجام میشه
    در سطح بدی ولتاژ 32 ولت را تبدیل به 50+ و 50- 7 امپر می کنه که کاملا ایزوله است به وسیله یه مدار تمام پل این کار انجام شده
    دوستان نقشه شماتیک مدار روی کاغذ کشیده شده و زیاد وکامل و درست قابلیت خوندن رو نداشت و توسط برنامه هم نوشته نشده اگر کسی از دوستان هست که می خواد توی این طرح یک کمکی هم به من هم به بقیه دوستانی بکنه که می خواهند این مدار رو بسازند حتما بگه تا براش بفرستم وزحمت هم pcb رو بکشه هم زحمت شماتیک مدار رو
    خیلی ممنونم
    طرحتون رو برای من بفرستید تا طرح شماتیک و pcb اون رو آماده کنم تا بقیه دوستان هم بتونن از این مدار استفاده کنن

دیدگاه

این طرح طرح مدار افزاینده هست
      جدیدترین ویرایش توسط Mork; ۲۳:۴۸ ۱۳۹۷/۰۴/۲۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
        طرحتون رو برای من بفرستید تا طرح شماتیک و pcb اون رو آماده کنم تا بقیه دوستان هم بتونن از این مدار استفاده کنن

دوست عزیز خیلی ممنون اگه یه لطف بزرگ تر هم بکنید و یه مدار اسنابر هم براش طراحی کنید و به جای اون دیود شاتکی که هست یه ماسفت بزارین که خیلی عالی میشه
        چون گیت درایوی که انتخاب کردم جای Q2 میشه ماسفت دوم رو وصل کرد
        http://uupload.ir/files/gqss_img_1020.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X