اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد منبع تغذیه و تعمییر ان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد منبع تغذیه و تعمییر ان

نوشته اصلی توسط Siavashxxxx نمایش پست ها
    این پشت اون و یه برد دیگه که اونم همین مشکل رو داره
    بعد الان این خازن 400v 22ufاگه خازن 400v 10ufبزارم چه اتفاقی میفته
    1-اون قطعاتی که گفتم رو عوض کن درست میشه.
    2-قدرتش کم میشه.
    3-درباره اون یکی برد هم باید بگم که باتعویض ترانزیستور
    واون خازن های پلی استر درست میشه
    راستی من رو به شک انداختی
    مطمعنی که برقی که به آداپتور هات دادی 220ولته؟:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
      1-اون قطعاتی که گفتم رو عوض کن درست میشه.
      2-قدرتش کم میشه.
      3-درباره اون یکی برد هم باید بگم که باتعویض ترانزیستور
      واون خازن های پلی استر درست میشه
      راستی من رو به شک انداختی
      مطمعنی که برقی که به آداپتور هات دادی 220ولته؟:
      قدرتش کم میشه یعنی چی چون الان 400v 10uf دارم ولی 22 رو باید بخرم اگه زیاد فرقی نداره یا میشه فهمید با 10ufمشکل از خازنه یا نه که تست کنم همین رو
      اره 220دادم ولی موقع زدنشون به برق جرقه میزنه اینجوری میشن که من همیشه یه کلید بین راهی یا یه کلید راکر میزارم سر راهشون همون اول حالا چرا پرسیدی 220ولت دادم یا نه؟
      یه لطف کن یه ایدی یا شماره تماسی چیزی بده که بشه باهات مستقیم در ارتباط باشم یکم از اطلاعاتت استفاده کنیم بخدا ثواب داره

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اون برد دومی اونجا که سیم زرد هست یچیز بود شبیه مقاومت که نابود شده بود که یکی از دوستان همینجا گفت فیوز بوده یه سیم بزار جاش درست میشه گذاشتم ولی حالا در حد یک هزارم ثانیه مصرف ککننده روشن میشه و خاموش

دیدگاه

قدرتش کم میشه یعنی چی چون الان 400v 10uf دارم ولی 22 رو باید بخرم اگه زیاد فرقی نداره یا میشه فهمید با 10ufمشکل از خازنه یا نه که تست کنم همین رو
        اره 220دادم ولی موقع زدنشون به برق جرقه میزنه اینجوری میشن که من همیشه یه کلید بین راهی یا یه کلید راکر میزارم سر راهشون همون اول حالا چرا پرسیدی 220ولت دادم یا نه؟
        یه لطف کن یه ایدی یا شماره تماسی چیزی بده که بشه باهات مستقیم در ارتباط باشم یکم از اطلاعاتت استفاده کنیم بخدا ثواب داره

اون برد دومی اونجا که سیم زرد هست یچیز بود شبیه مقاومت که نابود شده بود که یکی از دوستان همینجا گفت فیوز بوده یه سیم بزار جاش درست میشه گذاشتم ولی حالا در حد یک هزارم ثانیه مصرف ککننده روشن میشه و خاموش
        1-همیشه خازن تازه بهتر از خازن استفاده شده است.
        در ضمن ظرفیت خازن کم بشه مشکل سازه ولی اگه اضافه
        بشه باعث افزایش راندمان دستگاه میشه.
        2-چون فکر کردم یه لامپ100وات باهاس سری کردی یا اینکه
        از یه ترانس ایزوله استفاده کردی.
        3-مگه در انجمن در میان بذاریم چه اشکالی داره؟؟؟
        نهایتش یه پ خ (پیام خصوصی)بده دیگه.
        4-اول اون دوتا ترانزیستور رو تست کن اگه سالم بودن
        برو سراغ دیاک و اون دیودی که اون وسطه.
        اگه اونها مشکل نداشتن خازن های پلی استر رو عوض کن.
        اون قطعه ای که شما به جاش سیم گذاشتین هم اسمش
        فیوز مقاومتی (اگر اشتباه نکنم)هست. بهتره به جاش
        یه تکه سیم نازک بزارین.

دیدگاه

1-همیشه خازن تازه بهتر از خازن استفاده شده است.در ضمن ظرفیت خازن کم بشه مشکل سازه ولی اگه اضافه بشه باعث افزایش راندمان دستگاه میشه.2-چون فکر کردم یه لامپ100وات باهاس سری کردی یا اینکهاز یه ترانس ایزوله استفاده کردی.3-مگه در انجمن در میان بذاریم چه اشکالی داره؟؟؟نهایتش یه پ خ (پیام خصوصی)بده دیگه.4-اول اون دوتا ترانزیستور رو تست کن اگه سالم بودنبرو سراغ دیاک و اون دیودی که اون وسطه.اگه اونها مشکل نداشتن خازن های پلی استر رو عوض کن.اون قطعه ای که شما به جاش سیم گذاشتین هم اسمشفیوز مقاومتی (اگر اشتباه نکنم)هست. بهتره به جاشیه تکه سیم نازک بزارین.
          مشکلی نداره موضوع اینه اینجوری بیشتر مثه نامه دادن هست یک روز زمان میبره تا شما جواب بدید بعد من انجام بدم دوباره جواب بدم ما هم که شغل یا کارمون این نیست که هی باید همه ی لوازم رو بیارم انجام بدم منتظر بمونم شما جواب بدی یکم سخته ولی حالا هرجور شما دستور میدید ولی با این تفاصیر از درست کردنش بگذرم فکر کنم راحتتره چون اگه قرار باشه هرکدوم از اینارو من بخوام تهیه کنم و هی تست کنم امادش رو بخرم خیلی ارزونتر و کم هزینه تر میشه من گفتم شاید یه قطعه خاص میسوزه و میشه عوضش کرد درستش کرد ولی در کل شما کارت خیلی درسته لطف کردی داداش

دیدگاه

مشکلی نداره موضوع اینه اینجوری بیشتر مثه نامه دادن هست یک روز زمان میبره تا شما جواب بدید بعد من انجام بدم دوباره جواب بدم ما هم که شغل یا کارمون این نیست که هی باید همه ی لوازم رو بیارم انجام بدم منتظر بمونم شما جواب بدی یکم سخته ولی حالا هرجور شما دستور میدید ولی با این تفاصیر از درست کردنش بگذرم فکر کنم راحتتره چون اگه قرار باشه هرکدوم از اینارو من بخوام تهیه کنم و هی تست کنم امادش رو بخرم خیلی ارزونتر و کم هزینه تر میشه من گفتم شاید یه قطعه خاص میسوزه و میشه عوضش کرد درستش کرد ولی در کل شما کارت خیلی درسته لطف کردی داداش
            داداش مارو شرمنده کردی

بعدشم اینارو اگه بخوای تازه شو بگیری هر کدوم 50000تومان
            درمیاد تازه اونم یه جنس بنجول میدن دستت.
            از ظاهر این برد ها میشه فهمید که خیلی جنس خوبی هستن.
            اگه بخوایم تعمیرشون کنیم نهایتا هر دوتا شون 10000تومان
            خرج بر میدارن.
            موفق باشی.

دیدگاه

داداش مارو شرمنده کردی بعدشم اینارو اگه بخوای تازه شو بگیری هر کدوم 50000توماندرمیاد تازه اونم یه جنس بنجول میدن دستت.از ظاهر این برد ها میشه فهمید که خیلی جنس خوبی هستن.اگه بخوایم تعمیرشون کنیم نهایتا هر دوتا شون 10000تومانخرج بر میدارن.موفق باشی.
              اخه شما حتما لوازمش رو داری همرو یکی مثه من ک فقط بعضی هاش رو دارم و واسه تهیه کردنه بقیش باید حتما اینترنتی خرید کنم اونم یدونه که نمیفروشن تعداد باید گرفت. اره اگه مثلا مطمئن بودیم مثلا خازن خرابه ادم میرفت تهیه میکرد عوضش میکرد دشمنت شرمنده شه حاجی

داداش مارو شرمنده کردی بعدشم اینارو اگه بخوای تازه شو بگیری هر کدوم 50000توماندرمیاد تازه اونم یه جنس بنجول میدن دستت.از ظاهر این برد ها میشه فهمید که خیلی جنس خوبی هستن.اگه بخوایم تعمیرشون کنیم نهایتا هر دوتا شون 10000تومانخرج بر میدارن.موفق باشی.
              اصلا این اتفاق چرا میفته وقتی میخوای بزنی به برق جرقه میزنه میسوزه ولی وقتی کلید سر راهش باشه دیگه جرقه نمیزنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X