اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

نوشته اصلی توسط mrh586 نمایش پست ها
    چشم،با همین مقادیر فعلی؟
    خیلی ممنون.
    نه با همون RT و CT قبلی. این جدیدا ظاهرا درست حساب نشدن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط som1234 نمایش پست ها
      اگه بین خروجی رگولاتور و پین 7 مقاومت گذاشتید بردارید و خروجی رگولاتور رو و مستقیم بدید به پین 7. خازن 100 نانو و 1 میکرو عدسی یا سرامیکی و خازن 470 میکروی الکترولیتی هم در ورودی رگولاتور و هم در خروجی رگولاتور بذارید. هر سه تا موازی بین خروجی رگولاتور و زمین و به طور مشابه بین ورودی رگولاتور و زمین.
      ببینیدبا بار اعوجاج های پین 4 تحت این شرایط برطرف می شه.
      RT=680 و CT=47n
      VID_20221016_222446.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

VID_20221016_222536.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

دیدگاه

RT=680 و CT=47n
        VID_20221016_222446.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

VID_20221016_222536.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

چی شد الان شکل موج اسیلاتور تغییر کرد؟
        فیلم قبلی تون با همین مقادیر فالتایم کمی داشت که!
        گیج شدم
        این الان شکل موج سورسه؟

چرا اولای فیلم همش یک ولته با اسپایک منفی؟ یعنی اولش همش ماسفت روشنه جز محل های اسپایک؟
        جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۲۳:۴۲ ۱۴۰۱/۰۷/۲۴.

دیدگاه

چی شد الان شکل موج اسیلاتور تغییر کرد؟
          نه ببینید من فقط خازن های ورودی و خروجی رگولاتور رو که فرمودید گذاشتم،هیچ تغییر دیگه ای ندادم
          به نظرم پین 4 کمی با ثبات تر شد
          فیلم قبلی تون با همین مقادیر فالتایم کمی داشت که!
          آقا من هنوز اینو درست متوجه نشدم
          یه لطفی کنید روی یه عکس به انتخاب خودتون این فالتایم/رایزتایم رو برای من مشخص کنید

مقادیر اسیلاتور رو هم ، فردا بر میگردونم به همون قبلی ها و دوباره فیلم میزارم

شبتون خوش

دیدگاه

نه ببینید من فقط خازن های ورودی و خروجی رگولاتور رو که فرمودید گذاشتم،هیچ تغییر دیگه ای ندادم
            به نظرم پین 4 کمی با ثبات تر شد
            آقا من هنوز اینو درست متوجه نشدم
            یه لطفی کنید روی یه عکس به انتخاب خودتون این فالتایم/رایزتایم رو برای من مشخص کنید
            ببینید این پین 4 با RT=680 و CT=47n از پست 238 قبل از قرار دادن خازن های رگولاتوره
            این هم همون پین 4 با همون RT=680 و CT=47n از پست 242 بعد از قرار دادن خازن های رگولاتوره
            مسئله1: چطور میشه خازن های رگولاتور رایس تایم و فال تایم رو دچار تغییر کنه؟ اون هم اینقدر
            اگه اینجوریه یه تست بکنید ببینید آیا برای مقادیر قبلی RT=10K و CT=4.7n هم رایس تایم و فال تایم با قرار دان خازن های رگولاتور دچار تغییر میشه؟
            مسئله2:
            از روابط دیتاشیت برای مقادیر قبلی RT=10K و CT=4.7n فرکانس میشد حدود 37KHz و Rise time=26us و Fall time=1us که با اندازه گیری هاتون هم میخوند.
            اما از همین روابط دیتاشیت برای RT=680 و CT=47n فرکانس میشه حدود 14KHz و Rise time=17.6us و Fall time=55us که با اندازه گیری هاتون اصلاً نمیخونه. نه با شکل مربوط به پست 238 (قسمت مربوط به RT=680 و CT=47n)مطابقت داره و نه با شکل مربوط به پست 242 (که کلاً مربوط بهRT=680 و CT=47n است) .
            ببینید مشکل کجاست.
            مقادیر اسیلاتور رو هم ، فردا بر میگردونم به همون قبلی ها و دوباره فیلم میزارم
            بله همین رو در مسئله1 خواستم.
            شبتون خوش
            وقت شما هم بخیر.

دیدگاه

اگه اینجوریه یه تست بکنید ببینید آیا برای مقادیر قبلی RT=10K و CT=4.7n هم رایس تایم و فال تایم با قرار دان خازن های رگولاتور دچار تغییر میشه؟
              سلام
              الان با RT=10K و CT=4.7n تست گرفتم و شکل موج مثل تصویر دومی که قرار دادید بود

اما از همین روابط دیتاشیت برای RT=680 و CT=47n فرکانس میشه حدود 14KHz و Rise time=17.6us و Fall time=55us که با اندازه گیری هاتون اصلاً نمیخونه. نه با شکل مربوط به پست 238 (قسمت مربوط به RT=680 و CT=47n)مطابقت داره و نه با شکل مربوط به پست 242 (که کلاً مربوط بهRT=680 و CT=47n است) .
              ببینید مشکل کجاست.
              واقعیتش منم دیگه گیج شدم

برم یکبار درست همه چیو بررسی کنم
              فقط یک مسئله
              قبلا فکر میکردم شاید من درست بار رو به مدار وصل نمی کنم یا هرچی
              ولی با تکرار این مورد فهمیدم مشکل جای دیگس:
              1-بعضی وقتا بار رو که به مدار وصل میکنم ،مثلا اگه خروجی بوده 12 ولت ،اول میشه 8 ولت و بعد یکی دو ثانیه میشه 11 ولت
              2-یا اصلا دفعه اول که بار رو وصل میکنم خروجی هست 10 ولت و بار رو که بردارم و همون موقع دوباره بزارم دیگه از 8 ولت بالاتر نمیاد
              همه اتصالات رو چندباره بررسی کردم و خود مدار هم در حین تست اصلا تکون نمیخوره
              مثلا دیشب مورد دوم پیش اومد

بازم الان میرم بررسی میکنم

دیدگاه

آقا لینک اول، پین 4 با RT=680 و CT=47n
                پین 4 با RT=680 و CT=47n.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

لینک 2و3 پین 4 و درین ،
                با RT=10k و CT=4.7n

VID_20221017_113545.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

VID_20221017_113331.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

دیدگاه

سلام
                  الان با RT=10K و CT=4.7n تست گرفتم و شکل موج مثل تصویر دومی که قرار دادید بود

واقعیتش منم دیگه گیج شدم

برم یکبار درست همه چیو بررسی کنم
                  فقط یک مسئله
                  قبلا فکر میکردم شاید من درست بار رو به مدار وصل نمی کنم یا هرچی
                  ولی با تکرار این مورد فهمیدم مشکل جای دیگس:
                  1-بعضی وقتا بار رو که به مدار وصل میکنم ،مثلا اگه خروجی بوده 12 ولت ،اول میشه 8 ولت و بعد یکی دو ثانیه میشه 11 ولت
                  2-یا اصلا دفعه اول که بار رو وصل میکنم خروجی هست 10 ولت و بار رو که بردارم و همون موقع دوباره بزارم دیگه از 8 ولت بالاتر نمیاد
                  همه اتصالات رو چندباره بررسی کردم و خود مدار هم در حین تست اصلا تکون نمیخوره
                  مثلا دیشب مورد دوم پیش اومد

بازم الان میرم بررسی میکنم
                  TL431 دارید؟

دیدگاه

TL431 دارید؟
                    بله دارم

الان شکل موج ها چطور بود؟

دیدگاه

آقا لینک اول، پین 4 با RT=680 و CT=47n
                      پین 4 با RT=680 و CT=47n.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

لینک 2و3 پین 4 و درین ،
                      با RT=10k و CT=4.7n

VID_20221017_113545.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

VID_20221017_113331.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

با RT=680 و CT=47n باید فرکانس و دیوتی طبق موارد محاسبه شده درپست 245 باشه که نیست. شاید مقادیر واقعی با مقادیری که روشون نوشته شده متفاوت باشه بخصوص خازن احتمالا مقدار واقعیش کمتر از 47 نانو است. با LCR متر می تونید تستشون کنید.
                      اینم نگفتیدکه آیا تغییر بین دو عکس پست 245 فقط در اثر همون خازن های رگولاتور ایجاد شده بود؟
                      نا منظم بودن شکل موج درین با بار در
                      لینک2 مربوط میشه به بهم خوردن تایمینگ اسیلاتور در لینک3.
                      این 3 تا لینک آخر با خاز های رگولاتوره یا بدون آنها؟
                      جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۳:۳۰ ۱۴۰۱/۰۷/۲۵.

دیدگاه

اینم نگفتیدکه آیا تغییر بین دو عکس پست 245 فقط در اثر همون خازن های رگولاتور ایجاد شده بود؟
                        گفتم از اول تست کنم
                        این 3 تا لینک آخر با خاز های رگولاتوره یا بدون آنها؟
                        با خازن های رگولاتور بود

راستی یه سوال
                        اگر یه دیود بین سورس و درین بگذارم ، احتمال سوختن مثل دو مورد قبل که بدون حرارت سوخت،کمتر نمیشه؟
                        یا احیانا کارکردش بهتر نیست
                        نمیدونم چه دیودی میخواد ولی TVS دارم

دیدگاه

گفتم از اول تست کنم
                          منظورن رو از این جمله نفهمیدم.
                          با خازن های رگولاتور بود
                          راستی یه سوال
                          اگر یه دیود بین سورس و درین بگذارم ، احتمال سوختن مثل دو مورد قبل که بدون حرارت سوخت،کمتر نمیشه؟
                          یا احیانا کارکردش بهتر نیست
                          نمیدونم چه دیودی میخواد ولی TVS دارم
                          فکر نمی کنم اثری داشته باشه. خواستید امتحان کنید. TVS چند ولت.V_ds از Vo+Vin هم بالاتر میره ها.
                          مقادیر=RT=680 و CT=47n رو با LCR متر تست کردید؟

دیدگاه

گفتم از اول تست کنم
                            به خاطر اینکه گیج نشم و اشتباه نکنم از اول انجام دادم تست ها رو
                            مقادیر=RT=680 و CT=47n رو با LCR متر تست کردید؟
                            بله ، RT=688.4 و CT=45.5n بود
                            فکر نمی کنم اثری داشته باشه. خواستید امتحان کنید. TVS چند ولت.V_ds از Vo+Vin هم بالاتر میره ها.
                            فکر کنم 55 ولته

دیدگاه

به خاطر اینکه گیج نشم و اشتباه نکنم از اول انجام دادم تست ها رو

بله ، RT=688.4 و CT=45.5n بود
                              مقادیرشون درسته در هر حال شما کاری که در ادامه گفتم رو با همون مقادیر قبلی ( RT=10K و CT=4.7n) انجام بدید.

فکر کنم 55 ولته
                              فعلا لازم نیست. چون چنین مشکلی در ولتاژ درین حد اقل با این اسکوپ دیده نمیشه.
                              بازم نگفتیدکه آیا تغییر بین دو عکس پست 245 فقط در اثر همون خازن های رگولاتور ایجاد شده بود؟
                              یه نکته دیگه:
                              این شکل موج سورسه که اون اسپایک های لحظهای ناخواسته جریان یورشیش سوییچ رو از طریق فیدبک جریان در پایه 3 به طور ناخواسته قطع می کنه (به پالس های محو شده که باید داحل حلقه های قرمز می شدند دقت کنید):

وباعث این شکل موج درین میشه:

[IMG][/IMG]
                              راه حلشم استفاده از جبران ساز شیبه:

با مقادیر RT=10K و CT=4.7n این رو به پین های مربوطه وصل کنید و پتانسیومتر رو در حالتی بذارید که پایه وسطی و اون پایه ای که به مدار وصلش کردید ماکزیمم مقدارش با شه (یکی از پایه های کناری پتانسیومتر رو به پایه وسطیش وصل کنید) مدار رو روش کنید. بار رو وصل کنید. شکل موج سورس رو با اسکوپ نگاه ه کنید اگه هنوزهم پالس های مثلثی محو شده داشت (شکل اول همین پست)، پتانسیومتر رو یواش یواش کم کنید تا جایی که اون پالس های مثلثی ناپدید شده ظاهر بشند.
                              در حالی که مدار درست کار کنه فاصله بین پالس های مثلثی او نقدر کم میشه (نصف شکل اول همین پست که همون طور که نشون دادم یکی در میون محو شده اند) که با سطح تریگر مناسب (نزدیک لبه بالایی پالس های مثلثی) فرکانس حدود 37 کیلو هرتز داشته باشند. تراتزیستور هم میتونه BC547 یا 2n3904 یا ... باشه. اگه اینها رو ندارید بفرمایید چی دارید.
                              جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۶:۲۸ ۱۴۰۱/۰۷/۲۵.

دیدگاه

آقا یه چی بگم
                                من شدیدا به این اسکوپ شک دارم
                                نمیدونم چطوری توضیح بدم ولی اگه با این اسکوپ کار کنید متوجه میشید
                                ببینم چی میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X