میشه از طریق ورودی فیش cd changer برد فلش پلیر بلوتوثی رو به پخش کاست خور سایپا مدل TCC-5730متصل کرد که پخش کاست هم دست نخوره ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اتصال فلش پلیر بلوتوثی به پخش کاست خور
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط ali.mrd110 نمایش پست هامیشه از طریق ورودی فیش cd changer برد فلش پلیر بلوتوثی رو به پخش کاست خور سایپا مدل TCC-5730متصل کرد که پخش کاست هم دست نخوره ؟
پخش را باز کنید و مسیر خروجی صدای برد تیونر رادیو را قطع کنید و صدای ماژول را به آی سی سلکتور پخش بدهید!!
این پخش کیفیتش از پخش های بعضا 2 میلیون تومانی هم بهتر است!!
رادیو هم خواستید خود ماژول موج FM را دارد....
اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.
- تشکرها 1
-
نوشته اصلی توسط ali.mrd110 نمایش پست ها09177141549 شماره واتساب و تلگرام منه ممنون میشم راهنمایی کنید جهت ارسال عکس ها ????????
عکس هارا در یک آپلود سنتر آپلود کنید و لینکش را اینجا قرار بدهید....
درضمن بهتر از در انجمن بحث کنیم تا بقیه هم استفاده کنند...اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ali.mrd110 نمایش پست هاسلام
آدرس عکس ها در آپلود سنتر
اگه لازم بود بگید تا عکس های بیشتری بزارم
ممنون
عکس از پشت برد بگذارید .... و کمی هم واضح تر باشد ....
اما با این عکسا بنظر بنده بهترین راه این چیزی است که میگویم.
باید از یکی از امکانات دستگاه گذشت کنید.... یا کاست یا رادیو ....
اگر از کاست گذشت کنید باید خروجی پری هد ضبط را که میرود به آی سی PT2313L را قطع کنید و بجایش خروجی صدای L و R ماژول را اعمال کنید.... (اما باید با یکچیزی یا یک کلک هم مود دستگاه را به روی کاست ببریم....)( پایه 9 و 13 PT2313L)
اگر از رادیو میخواهید گذشت کنید باید تیونر دستگاه یا آی سی تیونر را پیدا کنیم.... ولتاژش را قطع کنیم تا صدای فششش پس زمینه اذیتمان نکند! سپس خروجی صدای ماژول را به خروجی تیونر یا آی سی تیونر بدهیم که بازم هم به میکرو پروسسور معروف و دوست داشتنی PT2313L میرود!!! (پایه 11 و 15 PT2313L)
البته راه های نامناسب و تهاجمی دیگر هم هست که به شخصه تاییدش نمیکنم....اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ali.mrd110 نمایش پست هاسلام
عکس آی سی رادیو عکس پایه های اونم میزارم
خب هرچیزی که به پایه 11 و 15 آی سی pt2313 میرود را قطع کنید و فقط خروجی ماژول را به پایه 11 و 15 بدهید .
برای تغذیه ماژول هم میتوانید یک کلید از سیم acc پشت پخش بگذارید و سر راهش از 7808 و خازن 1000 میکروفاراد 25 ولت استفاده کنید....
از این پس هر موقع پخش در مود رادیو قرار بگیرد صدای ماژول پخش میشود و کیفیت خوبی دارد....اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
درود...
خب هرچیزی که به پایه 11 و 15 آی سی pt2313 میرود را قطع کنید و فقط خروجی ماژول را به پایه 11 و 15 بدهید .
برای تغذیه ماژول هم میتوانید یک کلید از سیم acc پشت پخش بگذارید و سر راهش از 7808 و خازن 1000 میکروفاراد 25 ولت استفاده کنید....
از این پس هر موقع پخش در مود رادیو قرار بگیرد صدای ماژول پخش میشود و کیفیت خوبی دارد....
سلام تو عکس پایه 11 و 15 ظاهراً به هیچ جا وصل نیست و مسیری نداره که بخوام قطع کنم؟!
ممنون از راهنمایتون
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ali.mrd110 نمایش پست ها
سلام تو عکس پایه 11 و 15 ظاهراً به هیچ جا وصل نیست و مسیری نداره که بخوام قطع کنم؟!
ممنون از راهنمایتون
سایر پایه های ورودی آی سی را چک کنید...
پایه 10 و 14 به کدام سمتی میروند؟؟
ظاهرا در پخش شما انتخاب ورودی به دست آی سی کنترلر صدا نمیباشد.... باید روی همان تیونر کار کنیم...
آیا نام های لازم کنار پایه های تیونر نوشته شده؟؟ برای مثال gnd و 8v و ...؟؟اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
درود...
سایر پایه های ورودی آی سی را چک کنید...
پایه 10 و 14 به کدام سمتی میروند؟؟
ظاهرا در پخش شما انتخاب ورودی به دست آی سی کنترلر صدا نمیباشد.... باید روی همان تیونر کار کنیم...
آیا نام های لازم کنار پایه های تیونر نوشته شده؟؟ برای مثال gnd و 8v و ...؟؟
پایه های تیونر رو با اهم متر چک میکنم ولی V8 ننوشته تو عکس مشخصه OUTوVCCوOSDوGNDوSDو LW نوشته سمت دیگر هیچ نوشته نداره تو یکی از عکسها پایهاش مشخصه ولی در اولین فرصت چک میکنم اطلاع رسانی میکنم
ممنون
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ali.mrd110 نمایش پست ها
پایه های ۱۰ و ۱۴ رو چک میکنم
پایه های تیونر رو با اهم متر چک میکنم ولی V8 ننوشته تو عکس مشخصه OUTوVCCوOSDوGNDوSDو LW نوشته سمت دیگر هیچ نوشته نداره تو یکی از عکسها پایهاش مشخصه ولی در اولین فرصت چک میکنم اطلاع رسانی میکنم
ممنون
چک کنید ولی بنده تصور میکنم که به آی سی سلکتور خود پخش رفته است و کاری هم نمیتوان کرد....
و اما تیونر.... پایه vcc رو قطع کنید تا ولتاژ تیونر قطع شود و صدای پس زمینه رادیو بیوفتد .... بلندگو هارا به پخش وصل کنیدو ولوم پخش را زیاد کنید و با یک پیچ گوشتی ساعتی یا نازک به دانه دانه پایه های تیونر بزنید تا خروجی صدای تیونر را پیدا کنید(با انجام اینکار صدای نویز یا ویز ویز از بلندگو پخش میشود!!).... هر وقت خروجی L و R تیونر را پیدا کردید یعنی میتوانید ماژول را به این خروجی ها متصل کنید...
فقط مراقب باشید که اتصال کوتاهی موقع انجام اینکار ایجاد نکنید و پخش خراب نشود...
برق ماژول هم که توضیح دادم چجوری تامین کنید...اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه