یه خازن 100 میکرو 470 میکرو ، یه چیزی بزار تو خروجی و یه LED با یه مقاومت مثلا 330 اهم هم بزار تو خروجی، بعد ولتاژ گیری کن.
اگر از بردبورد استفاده میکنی بهتره جای مدارت رو عوض کنی ، شاید اون سوراخهای بردبوردت مشکل پیدا کرده باشن :twisted:
امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.
یه خازن 100 میکرو 470 میکرو ، یه چیزی بزار تو خروجی و یه LED با یه مقاومت مثلا 330 اهم هم بزار تو خروجی، بعد ولتاژ گیری کن.
اگر از بردبورد استفاده میکنی بهتره جای مدارت رو عوض کنی ، شاید اون سوراخهای بردبوردت مشکل پیدا کرده باشن :twisted:
اگه از صد و پنجاه میل بیشتر بکشه که سری L به فنا میره و بوش بلند میشه، مشلت از اتصال و اینجور چیزا نیست اگه مطمئنی پایه ها درست وصل شدن قطعه ات پوف شده.
من آن آشفته ماشینم که تایر زیر تن دارم
و از اسرار بازارم همان قدر زیر و بم دارم
چنان خسته شدم از گردش چرخان چرخانم
که امروزه تمنای دویدن بر دو پا دارم
اگه از صد و پنجاه میل بیشتر بکشه که سری L به فنا میره و بوش بلند میشه، مشلت از اتصال و اینجور چیزا نیست اگه مطمئنی پایه ها درست وصل شدن قطعه ات پوف شده.
دو سال و نیم از اون موضوع میگذره
الان میخوام بگم چش بود
چون من خودم پی سی بی زده بودم با پرینتر و میرور کرده بودم و روتمم تو لایه بالا بود واسه همین پایه ها اشتباه شده بود
ممنون از دوستان
من بزرگتر شدم و بهتر
دیدگاه