اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در سیگنال رسیور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در سیگنال رسیور

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
    با سلام

دوست عزیز مشکل شما دو حات داره،
    1_دیش به خوبی تنظیم نشده و دقیق نبودن دیش باعث قطعی در تصویر میشه مخصوصا در ساعاتی از روز که هوا آفتابی هست>
    2_مشکل از وجود پارازیت هست،میبینی در یه سری از ساعاتی از روز به دلیل وجود ارازیت یه سری از شبکه ها شطرنجی میشن وقتی پارازیت ها قطع میشن مجدد تصویر درست میشه.
    شما از همسایه هاتون یه سوال بکنید که ایا ا.ن ها هم همین مشکل رو دارن یا خیر اگر گفتن نه پس به دقیق نبودن دیش ها شک کن..

موفق و پروز باشید...
    دوست عزیز تنظیم دیش دقیق هست کیفیت سیگنالها بالاست و فقط w3 قطع و وصلی دارد اونهم بعد از یه مدت دوباره به حالت عادی برمیگرده مثلا صبح وقتی دستگاه رو روشن میکنم سیگنال و قدرت درهمه کانالهای w3 صفر هست و وقتی به روی کانالهای ترکست میروم و دوباره به w3 برمیگردم سیگنال و قدرت w3 به حالت عادی برمیگرده ایا احتمال داره از سویچر باشه؟ چون سویچر قدیمی مال 12 سال پیشه راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kopolo نمایش پست ها
      دوست عزیز تنظیم دیش دقیق هست کیفیت سیگنالها بالاست و فقط w3 قطع و وصلی دارد اونهم بعد از یه مدت دوباره به حالت عادی برمیگرده مثلا صبح وقتی دستگاه رو روشن میکنم سیگنال و قدرت درهمه کانالهای w3 صفر هست و وقتی به روی کانالهای ترکست میروم و دوباره به w3 برمیگردم سیگنال و قدرت w3 به حالت عادی برمیگرده ایا احتمال داره از سویچر باشه؟ چون سویچر قدیمی مال 12 سال پیشه راهنمایی کنید
      با سلاممشکل از اتصالات هست،،منظورم همون سیگ و سوییچر،،که به احتمال ۹۰ درصد باید مشگل از سوییچر باشه،،البته سوییچر رو هم اگر حوصله داشته باشی میتونی خودت تعمیر کنی،فقط کافیه بازش کنی و با تینر و یا الکل برد مدار داخلش رو بشوری و تمام قطعات رو دوباره شارژ لحیم کنی،،من خیلی از سوییچر ها رو با همین روش دوباره احیا کردم...بازم اگر سوالی بود من در خدمتم...موفق و پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
        با سلاممشکل از اتصالات هست،،منظورم همون سیگ و سوییچر،،که به احتمال ۹۰ درصد باید مشگل از سوییچر باشه،،البته سوییچر رو هم اگر حوصله داشته باشی میتونی خودت تعمیر کنی،فقط کافیه بازش کنی و با تینر و یا الکل برد مدار داخلش رو بشوری و تمام قطعات رو دوباره شارژ لحیم کنی،،من خیلی از سوییچر ها رو با همین روش دوباره احیا کردم...بازم اگر سوالی بود من در خدمتم...موفق و پیروز باشید
        عزیز سویچر رو عوض کردم باز مشکل پابرجاست ولی تازه یه چیزی فهمیدم اونم اینه وقتی دستگاه رو روشن میکنم کانالهای w3 قطع و وصل میشه ولی وقتی روی یک کانال w3 میزارم بعد از یه ربع قطع و وصل سیگنال و تصویر تصویر ثابت میشه و دیگر قطع و وصلی ندارم اگر تمام کانالهای w3 رو عوض کنم بازم مشکلی نیست ولی اگر روی یک کانال ترکست یا عربست برم و دوباره به w3 برگردم دوباره مشکل شروع میشود و باید یه ربع
        صبر کنم دوباره سیگنال و قدرت ثابت شود فقط هم جهت w3 چنین مشکلی دارد و جهتهای دیگر ندارند ال ان بی هم سالمه مشکل از چیست؟

دیدگاه

عزیز سویچر رو عوض کردم باز مشکل پابرجاست ولی تازه یه چیزی فهمیدم اونم اینه وقتی دستگاه رو روشن میکنم کانالهای w3 قطع و وصل میشه ولی وقتی روی یک کانال w3 میزارم بعد از یه ربع قطع و وصل سیگنال و تصویر تصویر ثابت میشه و دیگر قطع و وصلی ندارم اگر تمام کانالهای w3 رو عوض کنم بازم مشکلی نیست ولی اگر روی یک کانال ترکست یا عربست برم و دوباره به w3 برگردم دوباره مشکل شروع میشود و باید یه ربع
          صبر کنم دوباره سیگنال و قدرت ثابت شود فقط هم جهت w3 چنین مشکلی دارد و جهتهای دیگر ندارند ال ان بی هم سالمه مشکل از چیست؟
          کسی نیست جواب بده؟

دیدگاه

دوستان من یک تلویزیون ال ای دی رسیوردار خریدم چهار جهت w3 و عرب و نایل و ترک رو با سویچ بهش وصل کردم اما هنگامی که میخوام کانالهای w3 رو نگاه کنم کانالها w3 سیگنالشون مدام قطع و وصل میشه یعنی قدرت و کیفیت همش صفر میشه و به حالت اول برمیگرده و باعث میشه تصویر قطع و وصل بشه البته رو کاناهای اچ دی بیشتر هست تا کانالهای اس دی البته بعد از یه مدت که روی کانالهای w3 میمونه این مشکل از بین میره البته روی یک و دو فرکانس ترک هم همین مشکل رو بعضی و قتها دارم سیم انتن مرغوی زدم ولی سویچرم مارک ایکس کروز و مال 12 سال پیشه خواهشا راهنمایی کنید
            سلام،خازن های خروجی برد پاور رسی.ور رو عوض کنین
            ،به احتمال زیاد با این کار مشکل حل میشه.
            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
              سلام،خازن های خروجی برد پاور رسی.ور رو عوض کنین
              ،به احتمال زیاد با این کار مشکل حل میشه.
              موفق باشید
              دوست عزیز رسیور به شکل یک برد داخل تلویزیون هست و تازه دو ماهه تلویزیون رو خریدم و بقیه جهتها مشکلی ندارند

دیدگاه

از تمام دوستان بابت راهنمایی تشکر میکنم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دوست عزیز رسیور به شکل یک برد داخل تلویزیون هست و تازه دو ماهه تلویزیون رو خریدم و بقیه جهتها مشکلی ندارند
                دوستان با تعویض ال ان بی مشکل حل شد

دیدگاه

:various_024:

دیدگاه

سلام رسیور مدیا استار ۳۵۰۰ دارم ،یه چند روزی مشک سیگنال پیدا کرد هی کانال عوض میکردم یا میرفتم رو یه ست دیگه تا سیگنال بده ،خلاصه بازش کردم منبع تغذیه ولتاژ ۱۵ ایراد داشت و ۱۲ میداد اونو درست کردم الان مشکل پاور نداره،ولی وقتی میزم به برق بدون اینکه کابل ال ان بی و وصل کنم قدرت سیگنال رو ۹۰ هست ،و مشکل داره ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی۳۲۳۸ نمایش پست ها
                      سلام رسیور مدیا استار ۳۵۰۰ دارم ،یه چند روزی مشک سیگنال پیدا کرد هی کانال عوض میکردم یا میرفتم رو یه ست دیگه تا سیگنال بده ،خلاصه بازش کردم منبع تغذیه ولتاژ ۱۵ ایراد داشت و ۱۲ میداد اونو درست کردم الان مشکل پاور نداره،ولی وقتی میزم به برق بدون اینکه کابل ال ان بی و وصل کنم قدرت سیگنال رو ۹۰ هست ،و مشکل داره ممنون میشم راهنمایی کنید
                      با سلام

در صورت امکان یک عکس از مین برد رسیور در ادامه ی همین تایپیک آپلود کن،
                      موفق و پیروز باشید

دیدگاه

سلام و درود،
                        احتمالا برد پاور رو درست تعمیر نکردین.
                        و پاور داره نویز ایجاد میکنه و عملکرد تیونر
                        رو دچار اختلال میکنه!

دیدگاه

خازن های 100 میکرو 25 و 35
                          خازن های 220 میکرو 25

و محض احتیاط خازن صافی 1000 میکرو 10 ولت رو عوض کنید
                          حالا اگه در دسترستون بود ، خازن 22 میکرو 50 ولت هم کنار ایسی تغذیه عوض کنید. این خازن همیشه ریزه میزه اس و تحت تاثیر حرارته

پ.ن" قسمتی که بولد کردم حتما تعویض کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Д Ł I نمایش پست ها
                            خازن های 100 میکرو 25 و 35
                            خازن های 220 میکرو 25

و محض احتیاط خازن صافی 1000 میکرو 10 ولت رو عوض کنید
                            حالا اگه در دسترستون بود ، خازن 22 میکرو 50 ولت هم کنار ایسی تغذیه عوض کنید. این خازن همیشه ریزه میزه اس و تحت تاثیر حرارته

پ.ن" قسمتی که بولد کردم حتما تعویض کنید
                            درود سپاس تمام خازنهایی که گفتیدو عوض کردم تا درست شد،
                            سپاس

دیدگاه

سلام و عرض ادب، یک رسیور آی کلاس b9 b9 دارم که چند روزه کنترلش سیگنال میده کار میکنه ولی انگار جای دکمه*هاش عوض شده !!! مثلا دکمه عدد 2 رو میزنی زوم میکنه دکمه پلی رو میزنی میره کانال دو، کلا همه*ی دکمه*هاش قاطی میزنه ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام و عرض ادب، یک رسیور آی کلاس b9 b9 دارم که چند روزه کنترلش سیگنال میده کار میکنه ولی انگار جای دکمه*هاش عوض شده !!! مثلا دکمه عدد 2 رو میزنی زوم میکنه دکمه پلی رو میزنی میره کانال دو، کلا همه*ی دکمه*هاش قاطی میزنه ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X