اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انواع خرابی لامپ ال ای دی و نحوه رفع آن ( من و چالش*های واحد تعمیر)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

Re: انواع خرابی لامپ ال ای دی و نحوه رفع آن ( من و چالش*های واحد تعمیر)

دوستان سلام
    در صدد تدوین یک دفترچه تروبل شاتینگ مربوط به مدار لامپ هستم.
    کسی نمونه مشابهی داره ازش؟

دیدگاه

پاسخ : انواع خرابی لامپ ال ای دی و نحوه رفع آن ( من و چالش*های واحد تعمیر)

سلام دوستان من چون دیدم اینجا این موضوع بهش پرداخته شده مشکلم رو همینجا میگم شاید کمکی بشه من خودم مدتی هست تعمیرات جزئی لامپها رو برای استفاده شخصی و خانواده انجام میدم با یه مشکل الان به دفعات هست که دارم مواجه میشم اونم اینه که این لامپ های ال ای دی رو وقتی به بعضی از هولدرها وصل میکنم طی یه بازه ی مشخص میسوزن
      واسه اینکه بهتر متوجه بشید مثال میزنم
      ما یدونه تراس داریم که گوشه ی تراس من اومدم یدونه گلخونه ی کوچک و انباری درست کردم و سیم منفی رو از لامپ های سقف تراس گرفتم و مثبت رو هم از پشت کلید همون لامپ ها گرفتم و بردم واسه یدونه کلید تک پل و لامپ بعد چون دیدم قسمت انباری تاریک هست از همون مثبت یه انشعاب گرفتم مجدد بردم واسه یدونه کلید و لامپ مشکل اینجاست که به هولدر لامپ اولی وقتی لامپ ال ای دی میزنم دقیقن بعد از حدود 20 روز میسوزه لامپ رشته ای میزنم چند ماه دووم میاره وبعد میسوزه ولی به هولدر دومی الان چند ماهه یه لامپ زدم و دائم روشنه ولی چیزیش نشده.
      یا مثلا حمام دوتا لامپ داریم با یک کلید روشن میشه یدونش دائم میسوزه دومی چیزیش نمیشه هولدر هم عوض کردم ولی مشکل از این چیزها نیست
      همگی هم خود اس ام دی لامپها یدونش میسوزه و بردشون سالمن
      دقیقا مثله همین مشکل رو توی جاهای دیگه خونه و یا خونه ی اقوام هم مشاهده کردم علت به نظرتون چیه؟!
      جدیدترین ویرایش توسط Siavashxxxx; ۲۳:۱۰ ۱۴۰۱/۱۱/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Siavashxxxx نمایش پست ها
        سلام دوستان من چون دیدم اینجا این موضوع بهش پرداخته شده مشکلم رو همینجا میگم شاید کمکی بشه من خودم مدتی هست تعمیرات جزئی لامپها رو برای استفاده شخصی و خانواده انجام میدم با یه مشکل الان به دفعات هست که دارم مواجه میشم اونم اینه که این لامپ های ال ای دی رو وقتی به بعضی از هولدرها وصل میکنم طی یه بازه ی مشخص میسوزن
        واسه اینکه بهتر متوجه بشید مثال میزنم
        ما یدونه تراس داریم که گوشه ی تراس من اومدم یدونه گلخونه ی کوچک و انباری درست کردم و سیم منفی رو از لامپ های سقف تراس گرفتم و مثبت رو هم از پشت کلید همون لامپ ها گرفتم و بردم واسه یدونه کلید تک پل و لامپ بعد چون دیدم قسمت انباری تاریک هست از همون مثبت یه انشعاب گرفتم مجدد بردم واسه یدونه کلید و لامپ مشکل اینجاست که به هولدر لامپ اولی وقتی لامپ ال ای دی میزنم دقیقن بعد از حدود 20 روز میسوزه لامپ رشته ای میزنم چند ماه دووم میاره وبعد میسوزه ولی به هولدر دومی الان چند ماهه یه لامپ زدم و دائم روشنه ولی چیزیش نشده.
        یا مثلا حمام دوتا لامپ داریم با یک کلید روشن میشه یدونش دائم میسوزه دومی چیزیش نمیشه هولدر هم عوض کردم ولی مشکل از این چیزها نیست
        همگی هم خود اس ام دی لامپها یدونش میسوزه و بردشون سالمن
        دقیقا مثله همین مشکل رو توی جاهای دیگه خونه و یا خونه ی اقوام هم مشاهده کردم علت به نظرتون چیه؟!
        با درود
        نقطه اشتراکی که وجود داره بین این لامپ ها این بود در محیط های ازاد و یا مرطوب بودن و نه فضای داخلی خانه
        رطوبت میتونه روی عمر ال ای دی تاثیر بذاره
        اون ال ای دی که میسوزه ار بقیه ضععیف تر هست
        عمر این لامپ ها خیلی کم شده و بی کیفیت هستن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
          با درود
          نقطه اشتراکی که وجود داره بین این لامپ ها این بود در محیط های ازاد و یا مرطوب بودن و نه فضای داخلی خانه
          رطوبت میتونه روی عمر ال ای دی تاثیر بذاره
          اون ال ای دی که میسوزه ار بقیه ضععیف تر هست
          عمر این لامپ ها خیلی کم شده و بی کیفیت هستن
          خب چرا لامپ روی هولدر کناریش نمیسوزه تازه اون هولدهایی که نمیسوزن به منبع رطوبت نزدیکترن

دیدگاه

خب چرا لامپ روی هولدر کناریش نمیسوزه تازه اون هولدهایی که نمیسوزن به منبع رطوبت نزدیکترن
            چون امکان داره اشکال از هولدر باشه
            اتصالات سیم ها و ترمینال ها رو چک کن یا سرویس کن

دیدگاه

چون امکان داره اشکال از هولدر باشه
              اتصالات سیم ها و ترمینال ها رو چک کن یا سرویس کن
              گفتم که هوادر هارو عوض کردم ولی نشد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این مشکل هرچیزی ک هست یه دلیل علمی و کلی داره
              مطمئنم واسه شما هم اتفاق افتاده فقط دقت نکردی و بیشتر توی لامپ های ال ای دی خودشون رو نشون میده چون حساستر هستن روی بعضی از هولدرها لامپهاش زودتر و بیشتر میسوزه تا جاهای دیگه
              دقیقا از وقتی لامپ های ال ای دی اومدن من با تعداد زیادی افراد برخورد کردم که پرسیدم چرا فولان قسمت لامپش رو عوض نمیکنید گفتن بابا هرچی عوض میکنیم هی میسوزه ما هم بیخیال شدیم
              جدیدترین ویرایش توسط Siavashxxxx; ۰۰:۲۵ ۱۴۰۱/۱۱/۲۹.

دیدگاه

گفتم که هوادر هارو عوض کردم ولی نشد
                اون هولدری که مشکل داره رو لامپ وصل نکن و فققط اون سالم رو نصب کن و صیر کن تا بهت ثابت کنه اینبار این هولدر هم فرقی با اون نداره
                نمیشه مشکل فقط برای یکیشون باشه مگر اینگه یکیشون فدای اون یکی بشه
                فکر کن مدارات اولی پارازیت و نیوز و هارمونیگ رو بگیره و هضم کنه
                روی برق ورودی اون هولدر مشکل ساز یه خازن چهارصد ولت پولیستر یا ام کا تی بذار با ظزفیت حدود ده تا صد نانو

دیدگاه

الان توی نورپردازی سقف دوتا خونه حدود 90 تا از این ال ای دی هالوژنی ها داریم حدود 8 ساله داریم استفاده میکنیم از این همه ال ای دی فقط یه بخشیش ک حدود 6 تا هست رو تا الان حدود 7، 8 بار عوض کردیم بقیش یبار هم نسوخته

دیدگاه

الان توی نورپردازی سقف دوتا خونه حدود 90 تا از این ال ای دی هالوژنی ها داریم حدود 8 ساله داریم استفاده میکنیم از این همه ال ای دی فقط یه بخشیش ک حدود 6 تا هست رو تا الان حدود 7، 8 بار عوض کردیم بقیش یبار هم نسوخته
                    هیچ وقت به این فکر نکردی اون بخش شاید دچار اتصالی شده در سیم ها یا ترمینال ها و نقاط اتصال و غیره
                    این مسیر همون پیچ اشتیاهی که همه لامپ ها توش میمیرن
                    جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۰۰:۴۰ ۱۴۰۱/۱۱/۲۹.

دیدگاه

هیچ وقت به این فکر نکردی اون بخش شاید دچار اتصالی شده در سیم ها یا ترمینال ها و نقاط اتصال و غیره
                      این مسیر همون پیچ اشتیاهی که همه لامپ ها توش میمیرن
                      نه چون خودم بالای سر برقکار بودم وقتی سیم کشی کرد و ما باید ضریب احتمال رو در نظر بگیریم وقتی توی چند جا یه اتفاق مشابه میفته درصد اینکه همه ی اون برقکارها کارشون مشکل داشته و همش بخاطر ایرادات ترمینال و هولدر و سایر اجزا باشه بیشتره یا در صده اینکه یه چیز کلی هست که روی لامپ ها تاثیر منفی میزاره که روی ال ای دی ها بخاطر حساسیت بیشتر خودشون نشون میده

دیدگاه

نه چون خودم بالای سر برقکار بودم وقتی سیم کشی کرد و ما باید ضریب احتمال رو در نظر بگیریم وقتی توی چند جا یه اتفاق مشابه میفته درصد اینکه همه ی اون برقکارها کارشون مشکل داشته و همش بخاطر ایرادات ترمینال و هولدر و سایر اجزا باشه بیشتره یا در صده اینکه یه چیز کلی هست که روی لامپ ها تاثیر منفی میزاره که روی ال ای دی ها بخاطر حساسیت بیشتر خودشون نشون میده
                        این شاخه اولین شاخه ست که از ورودی به این منطقه میاد ؟
                        کجای سیم کشی قرار گرفته ؟
                        شاخه مجزایی داره این قسمت ؟

دیدگاه

و اینکه من فکر کنم تمامیه لامپهای ال ای دی تا حدودی نصبت به نوسان و نویز ایزوله باشن و اینو در نظر گرفته باشن توی طراحیشون

اره تمامیه موارد ابتدای مدار قرار دارن که میسوزن

دیدگاه

و اینکه من فکر کنم تمامیه لامپهای ال ای دی تا حدودی نصبت به نوسان و نویز ایزوله باشن و اینو در نظر گرفته باشن توی طراحیشون

اره تمامیه موارد ابتدای مدار قرار دارن که میسوزن
                            بوی هارمونیک حس میکنم
                            ابتدای این شاخه اون خازن بذار ام کا تی بذار ولتاز بالا
                            چشمات ببند و فاز متر توی دیوار فرو کن بذار این خون سیاه از دیوار بزنه بیرون
                            اون قسمت تلسم شده
                            اون خازن نصب کن اول این شاخه نفرین شده
                            ولتاز اون قسمت بگیر

دیدگاه

بوی هارمونیک حس میکنم
                              ابتدای این شاخه اون خازن بذار ام کا تی بذار ولتاز بالا
                              چشمات ببند و فاز متر توی دیوار فرو کن بذار این خون سیاه از دیوار بزنه بیرون
                              اون قسمت تلسم شده
                              اون خازن نصب کن اول این شاخه نفرین شده
                              ولتاز اون قسمت بگیر
                              دقیقاا چه خازنی

دیدگاه

دقیقاا چه خازنی
                                دو تا 100 نانو با هم موازی کن و ام کا تی ولتاز چهار صد ولت به بالا

قبلش ولتاز اون قسمت بگیر و قسمت های دیگه ببین این فرق داره

اتصالات قبل این شاخه رو چک کن .. پیچ ترمینال ها نگاه کن شل نباشه پیچ فیوز ها و همه و همه چی مخصوصا خود کلید
                                طلسم جادذو گر باید با دستای تو بشکنه
                                جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۰۱:۱۴ ۱۴۰۱/۱۱/۲۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X