اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت یک usb player با استفاده از برد های دی وی دی یونی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت یک usb player با استفاده از برد های دی وی دی یونی

نوشته اصلی توسط voyager2020
    متاسفانه من نمیدونم بردم چش شده!! الان من چطوری متونم بفهمم که شالمه یا سوخته ؟!!! وقتی 5 ولت رو بهش وصل میکنم هیچی نشون نمیده و البته ولتاژی هم تو خروجیش نیست!
    با چی بهش 5 ولتو میدی؟
    منظورم اینکه شاید اون اداپتوری که گفتی نتونه جریان مصرفی مدارو تامین کنه همون طور که اقا محسن فرمودن بهتره از یه شارزر موبایل استفاده کنی

در ضمن منظورت چیه که هیچ ولتازی تو خروجی نیست؟ خروجی کجا؟
    ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام می خواستم بدانم که ایا این برد یونیورسال suoer خروجی rf دارد یا باید از تبدیل av استفاده کرد و در ضمن فقط میشه از خروجی av استفاده کرد یا خروجی های دیگه هم کار میکنند
      متشکرم.

دیدگاه

اولش با رگوله کردن 12 ولت 5ولت درست کردم ولی رگولاتور خیلی داغ شد(البته اون موقع تصویر داشتم) منم خیلی سریع تغذیه رو قطع کردم ولی حالا 4000 تومن دادم یه شارژر سوئیچینگ 5 ولت 1 امپر تهیه کردم ولی الان دیگه خروجی ندارم!!!!!!!!! تصویری هم در کار نیست! میخوام بدونم ایا بردم سوخته؟! چطوری میشه فهمید که سوخته!؟ وقتی تغذیه رو وصل میکنم اصلا امپری نمیکشه!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadhosein
          سلام می خواستم بدانم که ایا این برد یونیورسال suoer خروجی rf دارد یا باید از تبدیل av استفاده کرد و در ضمن فقط میشه از خروجی av استفاده کرد یا خروجی های دیگه هم کار میکنند
          متشکرم.
          من خروجی av رو تست کردم
          این برد خروجی rf نداره
          ظاهرا بعضی مدلها خروجی مونیتور و s video و کامپوننت هم دارند

دیدگاه

یک تجربه :
            دوستانی که میخوان این پلیر رو درست کنن درموقع خرید مواظب باشند که برد خراب بهشون ندن . آخه متاسفانه بعضی از فروشنده ها همین بردهارو میدن به تعمیرکارها و اونا که مرجوع میکنن به هر دلیلی باز میفروشن به سایر مشتری ها . چون این بردها گارانتی نداره اگه فروشنده نخواد بفروشه باید ضررشو خودش متقبل بشه پس میفروشه به من و شما و ماهم که خجالتی هستیم رومونم نمیشه بریم بگیم بابا بردت خرابه . از هر 10 نفر شاید یکی روش بشه .آخه همه فکر میکنن خودشون خرابش کردن.
            پس نتیجه اینکه اگه بردی گرفتین که جواب نمیده با قاطعیت اونو پس بدین و مسر وایستید که بردش خراب بوده .مگه اینکه واقعا خودتون دخلشو آورده باشید .
            وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
            نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

دوستان عزیز خسته نباشید

من چند روز دیگه شروع میکنم یکی بسازم

به امید خدا

دمتون گرم
              هرگز به خدا نگویید که مشکل بزرگی دارید
              همیشه به مشکل بگویید که خدای بزرگی دارید
              ---------------------------------------------------------------------

دیدگاه

سلام ..
                من بورد رو تهیه کردم و و راه اندازیش کردم و همانطور که گفتین پایه Cl رو زمین کردم .
                ولی موقع راه اندازی در ابتدا که پیغام Read رو میده بعد چند لحظه پیغام Open رو میده و این پیغام رو مرتب تکرار میکنه
                و هیچ وقت پیغام bad disk که می گفتین نمایش نمیده .
                لطفا راهنمایی کنید ..
                It's Not about the money

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsantlk
                  سلام ..
                  من بورد رو تهیه کردم و و راه اندازیش کردم و همانطور که گفتین پایه Cl رو زمین کردم .
                  ولی موقع راه اندازی در ابتدا که پیغام Read رو میده بعد چند لحظه پیغام Open رو میده و این پیغام رو مرتب تکرار میکنه
                  لطفا راهنمایی کنید ..
                  برا منم دقیقا همینطوری میشه !!! چکار کنیم؟؟؟ یکی راهنمایی کنه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsantlk
                    سلام ..
                    لطفا راهنمایی کنید ..
                    مدل بردتونو بفرمایید شاید خودم یا سایر دوستان بتونن کمکی کنن اگه یه اسکن ار منوال برد و یه عکس هم از خود برد بذارین ممنون خواهیم شد

دیدگاه

شماره برد من SPHE 8202D هست! وتقریبا با برد شما یکیه! دو تا تغذیه داره 5 و 12 البته 12 برای موتور هاست! و بدون اتصال 12 ولت اون تصویر دی وی دی نمایش داده میشه و بعد اون گوشه مینویسه رید---بعدش اپن ...اپن ...اپن و هی تکرار میکنه تا میره رو اسکرین سیور!!!

دیدگاه

دوست عزیز من خودم متوجه شدم! خوشبختانه! تو این بردی که شما و من داریم دو تا پین باید زمین بشه! یعنی علاوه بر اون پایه close باید اون پین مربوط به موتور tracing هم زمین بشه!
                        تو کانکتوری که نوشته +sp -sp و GND و LIM و sl- ,sl+ حتما پایه ی lim را زمین کنید! و در این حالت مستقیما وارد حالت ست اپ خواهید شد!(تعریف ریموت)! دوم اینکه حالت دیفالت حالت ست اپ هست و نیازی نیست که جامپر 8 رو قطع و وصل کنید! برای حالت نرمال(استفاده عادی) حتما اون جامپر 8 رو خارج کنید.

دیدگاه

آقا حله!کار میکنه عالی!امیدوام شما هم موفق باشید.فقط فرمت هایی که ساپورت میکنه خیلی کمه!

دیدگاه

کسی میدونه آیا میشه با اپدیت برنامه این برد فرمت های دیگه رو هم پخش کرد یا نه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                              دوست عزیز من خودم متوجه شدم! خوشبختانه! تو این بردی که شما و من داریم دو تا پین باید زمین بشه! یعنی علاوه بر اون پایه close باید اون پین مربوط به موتور tracing هم زمین بشه!
                              تو کانکتوری که نوشته +sp -sp و GND و LIM و sl- ,sl+ حتما پایه ی lim را زمین کنید! و در این حالت مستقیما وارد حالت ست اپ خواهید شد!(تعریف ریموت)! دوم اینکه حالت دیفالت حالت ست اپ هست و نیازی نیست که جامپر 8 رو قطع و وصل کنید! برای حالت نرمال(استفاده عادی) حتما اون جامپر 8 رو خارج کنید.
                              دست درد نکنه مشکل حل شد.. مدل برد من هم مثل شما بود ولی بجای پایه LIM یه پایه SW داشت که با زمین کردن اون مشکل حل شد.

واسه اپدیتش هم تو منوالش چیزی ننوشته بود ، سایت سازندش هم پیدا نکردم
                              It's Not about the money

دیدگاه

سلام
                                من هم همین برد رو خریدم
                                راه اندازیش هم کردم
                                mp3 و عکس رو نمایش میده اما فایلهای تصویری رو نمایش نمیده .
                                چه فرمتهایی رو میتونه پخش کنه ؟
                                در ضمن
                                ای سی شما هم خیلی گرم میشه ؟
                                بردتون خودش یکدفعه هنگ نمیکنه و ریاستارت نمیشه ؟
                                شما دوتا ولتاژو بهش دادین ؟
                                برای ای سی تون هیت سینک گذاشتین ؟

لطفا راهنمایی کنید
                                با تشکر
                                هرگز به خدا نگویید که مشکل بزرگی دارید
                                همیشه به مشکل بگویید که خدای بزرگی دارید
                                ---------------------------------------------------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X