اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ویندوز XP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با ویندوز XP

سلام دوستان
    چند وقتی هست که با ویندوزم مشکل پیدا کردم ، مشکل اینجاست که میکروسافت ویندوز من رو غیر حقیقی ( غیر قانونی ) میدونه و میگه نیاز به معتبر ساختن داره ، با کارکرد خود ویندوز مشکلی ندارم ولی برای نصب بعضی برنامه ها بهم اجازه نمیده مثل windos media player11 و ....
    چه راهی هست که این مشکل رو حل کنم ، دو تا ویندوز گرفتم جفتشون همینجوری بودن ضمنا خرید نسخه ارجینال ویندوز ( پرداخت بهای 90 هزار تومان ) کمی سنگینه . چی کار کنم ؟
    راستی قضیه این سرویس پک 3 چیه ؟ از طرف میکروسافت هستو تایید شدس یعنی نصبش توصیه میشه ؟؟؟ ویستا چطور اون چجوریه ؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کن که این مشکل رو که فکر کنم گریبان گیر خیلی ها هم هست حل کنیم
    {خلاف قوانین - پاک شد }

پاسخ : مشکل با ویندوز XP

یه کارائی برای قانونی کردن میشه کرد که الان نمیتونم بگردم!! خودت بگردی می تونی پیدا کنی ...

اگر هم ویندوز رو نصب کردی ، پدیت نکن!!! چون با اولین پدیت تروریست شناخته میشی

تا الان که چیزی برای sp3 نشنیدم!!!
    برای ویستا هم سیستم پرقدرت می خواد!!! ببین سیستمت می خوره نصب کن!! چون برا خودش عالمیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshad
      یه کارائی برای قانونی کردن میشه کرد که الان نمیتونم بگردم!! خودت بگردی می تونی پیدا کنی ...

اگر هم ویندوز رو نصب کردی ، پدیت نکن!!! چون با اولین پدیت تروریست شناخته میشی

تا الان که چیزی برای sp3 نشنیدم!!!
      برای ویستا هم سیستم پرقدرت می خواد!!! ببین سیستمت می خوره نصب کن!! چون برا خودش عالمیه
      سلام فرشاد جان
      نه ویندوز رو اپدیت نمیکنم :biggrin:
      سیستم من p4 دو گیگاهرتز با رم 512 و گرافیک 32 + مخلفات بعید میدونم ویستارو بکشه :biggrin: نظرت چیه ؟
      راستی خودت از چه ویندوزی استفاده میکنی ( مشکل منو داری ؟)
      {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

دنبال Originaling Windows 100% Genuine و Windows Activation Crack sp2 و Add a License to your XP, Make ur XP Real Genuine و Windows Genuine Advantage Validation و چیزایی تو این مایه ها باشین
        اگه نتیجه گرفتین که چه بهتر، وگرنه بگین یه راه باحال و ساده(که از خودم درآوردم!) برای نصب wmp11 بهتون بگم باهاش حال بیلی رو بگیرینD:
        {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

میلادجان سرویس پک 3 تا ماه پیش اصلا وجود نداشت..... و فقط تو ایران داده بودن بیرون !!! (تقلبی)
          منتها تو سایتش نوشته بود ممکنه سرویس پک 3 هم بدیم بیرون تازگی ها سر نزدم ببینم چه خبره ! هرچند بعید میدونم نیازی باشه.
          در مورد رجیستر کردن ویندوز تقریبا امکانش نیست تنها کاری که میشه کرد اینه که..... شما اون فایل install مدیاپلیر رو با winrar میتونی extract کنی.... اونوقت بصورت دستی فایل اجرای اصلی رو راه بندازی فایلی که رجیستر بودن ویندوز رو چک میکنه یک فایل جداست که اگه پیداش کنی حله !
          من با این کار مدیا پلیر 10 رو رو ویندوز 98 نصب کرده بودم به بیل بگی کلنگ میشه چند وقت پیشم IE7 رو اینطوری نصب کردم که بعد پشیمون شدم از بس ارور داد :mrgreen:
          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nanoware
            دنبال Originaling Windows 100% Genuine و Windows Activation Crack sp2 و Add a License to your XP, Make ur XP Real Genuine و Windows Genuine Advantage Validation و چیزایی تو این مایه ها باشین
            اگه نتیجه گرفتین که چه بهتر، وگرنه بگین یه راه باحال و ساده(که از خودم درآوردم!) برای نصب wmp11 بهتون بگم باهاش حال بیلی رو بگیرینD:
            اون windows genuine رو از کجا میشه گیر اورد ؟
            راستی اون راه حلت چیه ؟ کنجکاو شدم بدونم :biggrin:
            {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی
              میلادجان سرویس پک 3 تا ماه پیش اصلا وجود نداشت..... و فقط تو ایران داده بودن بیرون !!! (تقلبی)
              منتها تو سایتش نوشته بود ممکنه سرویس پک 3 هم بدیم بیرون تازگی ها سر نزدم ببینم چه خبره ! هرچند بعید میدونم نیازی باشه.
              در مورد رجیستر کردن ویندوز تقریبا امکانش نیست تنها کاری که میشه کرد اینه که..... شما اون فایل install مدیاپلیر رو با winrar میتونی extract کنی.... اونوقت بصورت دستی فایل اجرای اصلی رو راه بندازی فایلی که رجیستر بودن ویندوز رو چک میکنه یک فایل جداست که اگه پیداش کنی حله !
              من با این کار مدیا پلیر 10 رو رو ویندوز 98 نصب کرده بودم به بیل بگی کلنگ میشه چند وقت پیشم IE7 رو اینطوری نصب کردم که بعد پشیمون شدم از بس ارور داد :mrgreen:
              چه فایلی رو extract کنم ؟؟؟ خود فایل مدیاپلیر بصورت کامپکت هست و ..... چه جوری این کار رو بکنم میشه بیشتر توضیح بدی
              {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام. میلاد جان خوبی؟ ای« فایه رو نصب نیکنی! و ماجرا به خوبی و خوشی تموم میشه! بعدش میتونی Update کنی، ویندوز مدیا 11 رو نصب کنی و ...

http://www.4shared.com/file/8522533/2cecbb8a/Crack.html
                BNTSTBNT

دیدگاه

نوشته اصلی توسط یاشار ب. شکوهی
                  سلام. میلاد جان خوبی؟ ای« فایه رو نصب نیکنی! و ماجرا به خوبی و خوشی تموم میشه! بعدش میتونی Update کنی، ویندوز مدیا 11 رو نصب کنی و ...

http://www.4shared.com/file/8522533/2cecbb8a/Crack.html
                  سلام یاشار جان بابت پاسخت ممنونم ، فقط مشکل اینه که این لینکه کار نمیکنه :biggrin:
                  اگه رو سیستم داریش یه جا پلود کن که همه دعات میکنن :biggrin:
                  {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام. :redface:
                    درست شدش. شرمنده! مثل اینکه اسمشو Crack گذاشتنی...! مشکل دا رمیشه.

http://www.4shared.com/file/8522533/.../1_online.html

BNTSTBNT

دیدگاه

نوشته اصلی توسط یاشار ب. شکوهی
                      سلام. :redface:
                      درست شدش. شرمنده! مثل اینکه اسمشو Crack گذاشتنی...! مشکل دا رمیشه.

http://www.4shared.com/file/8522533/.../1_online.html

بازهم میگه ویندوز غیرحقیقی هست :sad:
                      {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام میلاد جان.
                        خسته نباشید.
                        این لینک رو امتحان کنید . امید وارم مشکلتون رو حل کنه :

http://www.4shared.com/file/8578338/18ee71a4/Genuine.html

پس از باز کردنش طبق دستورات فایل readme عمل کنید. وبعد هم سیستم رو ری استارت کنید.
                        موفق باشید.
                        خبرآمد خبری در راه است
                        سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

از تو نت :biggrin:

راستی اون راه حلت چیه ؟ کنجکاو شدم بدونم
                          همون که امیرعلی گفت: winrar بریز رو سیستمت، رو wmp11-windowsxp-x86-enu.exe کلیک راست کن، extract to رو بزن، به جز setup_wm.exe، همه فایلای اجرایی رو به ترتیب از بالا به پایین اجراکن
                          {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nanoware
                            از تو نت :biggrin:

راستی اون راه حلت چیه ؟ کنجکاو شدم بدونم
                            همون که امیرعلی گفت: winrar بریز رو سیستمت، رو wmp11-windowsxp-x86-enu.exe کلیک راست کن، extract to رو بزن، به جز setup_wm.exe، همه فایلای اجرایی رو به ترتیب از بالا به پایین اجراکن
                            فوق العاده بود دوست عزیز ، کار کرد :biggrin:
                            ولی بنظرم ورژن 10 را بهتر بود
                            بازهم ممنونم
                            {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_h
                              سلام میلاد جان.
                              خسته نباشید.
                              این لینک رو امتحان کنید . امید وارم مشکلتون رو حل کنه :

http://www.4shared.com/file/8578338/18ee71a4/Genuine.html

پس از باز کردنش طبق دستورات فایل readme عمل کنید. وبعد هم سیستم رو ری استارت کنید.
                              موفق باشید.
                              {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X