اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست نرم افزار

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست نرم افزار

با عرض سلام و ادب
    بنده به شدت دنبال ورژن 2006 Labview به همراه تولکیت هاش هستم, به این علت که شنیدم ارتباط سریال به راحتی داخلش جواب میده و نیازی به تولکیت نداره.
    واقعا ممنون میشم لیک بدین برام به همرا کرکش, داخل اینترنت خیلی گشتم, یا نبود یا کرکش مشکل داشت :angry:

دیدگاه

Labview2006

با عرض سلام و ادب
      بنده به شدت دنبال ورژن 2006 Labview به همراه تولکیت هاش هستم, به این علت که شنیدم ارتباط سریال به راحتی داخلش جواب میده و نیازی به تولکیت نداره.
      واقعا ممنون میشم لیک بدین برام به همرا کرکش, داخل اینترنت خیلی گشتم, یا نبود یا کرکش مشکل داشت :angry:

دیدگاه

بچه ها نرم افزار HDL Designer را احتیاج داشتم. اگر کسی لینکی دارد ممنون میشم معرفی کنه؟

دیدگاه

سلام
          از این نرم افزار اطلاعات هست؟
          Advanced Design System (ADM) by Agilent EEsoft EDA
          لینک دانلود یا . . .

دیدگاه

سلام.می توانید بسکام را برای اندروید پیدا کنید؟
            هرچی می فهمم می فهمم که خیلی نفهمم!

دیدگاه

لاجیک آنالیزور 8 کاناله با اسیلوسکوپ سری AX PRO ...

سلام
              من امروز یکی از این لاجیک آنالیزور ها رو گرفتم و برخلاف تصورم سی دی درایو نداشت و فروشنده گفت باید درایورش رو از سایت بگیرم ... حالا مسئله اینجاست این درایوری که تو سایت گذاشتین رو من چند مرتبه باهاش ور رفتم اما سیستم اصلا دستگاه رو نمیشناسه در حقیقت درایو نیست ،،،برنامه این دستگاست ... اسمشم USBeeSuiteSetup هست ... خواهشا اگه غیر از این یه دونه برنامه ای که گذاشتین درایوری دیگه داره ممنون میشم کمکم کنید
              آدرس دستگاه هم اینجاست ...
              http://eshop.eca.ir/%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C/2156-%D9%84%D8%A7%D8%AC%DB%8C%DA%A9-%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D8%B1-8-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D9%88%D8%B3%DA%A9%D9%88%D9%BE-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84.html

دیدگاه

سلام
                نیازمند لایسنس برای نرم افزار IAR embedded workbench for stm8 هستم.
                تشکر.

دیدگاه

لطفا بسکام 2.0.7.8 را قرار دهید .ممنون

دیدگاه

سلام. کسی از دوستان نرم افزار Agilent IC-CAP رو داره؟

دیدگاه

سلام من دنبال اخرین ورژن کرک شده سالم IAR AVR هستم
                      با سپاس

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان گرامی

اگر کسی نرم افزاری صنعتی (به غیر از متلب ) که برای پردازش تصویر به کار برود و کرک آن هم موجود باشه رو معرقی کنه خیلی ممنون میشم.

با تشکر

دیدگاه

SPICE Explorer

سلام
                          دوستان کسی با این برنامه کارکرده؟
                          من یکی نصب کردم کار نمیکنه. از کجا میتونم دانلود کنم؟
                          این برنامه تحلیل های ریاضی رو از روی سیگنال خروجی مدارهای دیگه همچون hspice-pspice-kadence انجام میده.

دیدگاه

در خواست" Labview Report Generation for Microsoft Office v1.1.1 o r1.1.2"

سلام دوستان .

کسی تولکیت"Labview Report Generation for Microsoft Office v1.1.1" یا "Labview Report Generation for Microsoft Office v1.1.2" را داره برای من از طریق ایمیل بفرسته؟ آیا لینک دانلودی ازش دارین؟ این تولکیت برای ریپورت گرفتن آفیس در LABVIEW8.0 هست و چون قدیمیه پیدا نمیشه تو اینترنت. اگر کسی از قدیم داره لطف کنه یه اطلاعی به من بده.

مخلص شما.

email: saber.yousefi@gmail.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                              با سلام
                              دوستان عزیز لطفا هر نرم افزاری که میخواین و در انجمن پیدا نمی کنید رو اینجا درخواست کنید.
                              لطفا از ایجاد تاپیک های متعدد خودداری کنید و فقط در این قسمت پست بدین.
                              قبل از درخواست حتما از قسمت جست جو استفاده کنید.
                              توضیح کافی در مورد نرم افزار مورد نیاز را ارائه دهید.

متشکر
                              با سلام وخسته نباشین...لطفا میشه لینک دانلود نرم افزار سیلواکو و آموزشش رو برام بفرستین..خیلی ممنون more.inf200@gmail.com

دیدگاه

با سلام
                                لطفا کرک نرم افزار پروتئوس 8.4 رو قرار بدین.
                                این نرم افزار داره خیلی خوب پیشرفت میکنه و احتمالا در آینده جز بهترین نرم افزار های الکترونیک در زمینه شبیه سازی و pcb بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X