اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Windows detected a hard disk problem

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Windows detected a hard disk problem

داداش شما بلد نبودی درستش کنی هارد من هم همین طور شد پسر خالم رشتش کامپیوتر اومد برام درستش کرد شما چه طور میگی هارد خراب شده باهاش خدافظی کن از اون موقع حدود 6 ماه گذشته مثل چی داره کار می کنه
    قم الکترونیک

دیدگاه

از توجه و همراهیتون سپاسگذارم

یه تست دیگه که tifoos عزیز،فرموندن مونده انجام بدم اگه نشه تعویض Firmware

جوابش رو حتما" خدمتتون عرض میکنم (اگه خدا بخواد و زنده بمونم)

تا اون زمان بدرود
      تخیل مهمتر از دانش است
      علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
      آلبرت انیشتین

دیدگاه

با سلامی دگر بار
        عرض کنم بعداز چند روز تحقیق و تست و آزمایش و .... دو تا نرم افزار گیر آوردم که به نظر از بهترین نرم افزارهای تست هارد هستن. اسمشون رو بگم شاید شمام به دردتون خورد:
        1-HD Tune Pro
        2-Hard Disk Sentinel
        :smile:
        تو هیچکدوم از نرم افزارای دیگه مشکل هاردم مشخص نشد فقط با این دو تا تونستم بفهمم ایراد از کجاست!!
        :smile:
        ایراد از Reallocated sector count هستش.
        :cry:
        بعداز 10 روز گشتن تازه برگشتم سر خان اول!!

دوستان کسی از این خطا اطلاعی داره ممنون میشم توضیح بده

اینم عکس:
        تخیل مهمتر از دانش است
        آلبرت انیشتین

دیدگاه

سلام
          نرم افزار acronis رو هم امتحان کن .
          همچنین نرم افزار hdd regenerator یه قسمتی داره که مشکلات مربوط به جدول پارتیشن و این جور چیزها رو تعمیر میکنه .

دیدگاه

اگه امکانش هست اطلاعاتت رو کپی کن توی یه هارد دیگه و این هارد رو با نرم افزار HDD LLF فرمتش کن.
            احتمالا با Low Level Format که زمان زیادی رو هم احتیاج داره میآ‌تونی هاردت و تعمیر کنی.

دیدگاه

اقای رضایی درست میگن من هم موافقم !
              اول توکل
              دوم پشتکار
              سوم مشورت
              چهارم عمل
              -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
              نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

آقا خدتو خسته نکن . منم این موشکلو داشتم . بدسکتور با نرمافزار و اینا به سختی شاید هم اصلا جواب نده . بردم دادم تعمیر گا درستش کرد. الانم کار می کنه امابازم بعضی مشکل ذرست می کنه . بی خیال شی بهتره
                هیچی نشد نداره

دیدگاه

سلام
                  من کامپیوتر با مشخصات : هارد 380 -مادربورد گیگا بایت و پردازنده دوال کور را دارم اما مدتی است که وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم پیغام hard failer رو میده و وقتی در کیس رو برمی دارم و اتصال ساتا هارد رو عوض میکنم درست میشه علت از چی هست از هارد یا مین بورد ؟آیا بایاس رو پدیت کنم درست میشه ؟و یا کابلش رو که ساتا هم هست عوض کنم ؟
                  اول توکل
                  دوم پشتکار
                  سوم مشورت
                  چهارم عمل
                  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

سلام
                    منم هاردم چند وقت پیش مشکل داشت و s.m.a.r.t اروری رو نشون میداد.چند تا روش هم برای حلش امتحان کردم ولی جواب نداد(وینذوز روی این هارد دیگه نمیشد نصب کرد ولی به عنوان storage کار میکرد).خلاصه همین طور بود تا بعد از چند وقت دیگه بایوس هم دیگه هارد رو دیتکت نمیکنه و نمیشناسش دیگه چه برسه به ویندوز. میخواستم ببینم ببرم جاهایی که خدمات گارانتی رو میدن میتونند درستش کنند یا نه؟! 1200-1300 گیگ از اطلاعاتم روشه حیفم میاد بیخیالش شم :mrgreen: از مهم هاش بک پ دارم ولی به هر حال کلش....
                    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سلام
                      امروز هارد رو با نرم افزار hdd regenerate اسکن کردم بعد یک و نیم روز اسکن 744 تا بلوک بد سکتور پیدا کرد با نرم افزار power max فرمت :
                      LLF کردم البته نوع سریعش رو ?
                      اگر سیستمی بگیریم و از همون روز اول زمانیکه میخوایم ویندوز نصب کنیم صفحه اولش با تاخیر بالا بیاد ایا ایراداز هارده یا سیستم مچ نیست ؟!
                      اول توکل
                      دوم پشتکار
                      سوم مشورت
                      چهارم عمل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hd_uni_pro
                        اگر سیستمی بگیریم و از همون روز اول زمانیکه میخوایم ویندوز نصب کنیم صفحه اولش با تاخیر بالا بیاد ایا ایراداز هارده یا سیستم مچ نیست ؟!
                        سلام

ممکنه از خش سی دیه ویندوز باشه.و گاهی از هارد!!!

تخیل مهمتر از دانش است
                        آلبرت انیشتین

دیدگاه

سلام
                          آقا من بعداز مدتها کلنجار رفتن با هاردم رفتم یه هارد نو گرفتم و خواستم اینو بهتون بگم که هاردی رو که میخرین قبل از هر کاری ( بعداز پارتیشن بندی ) حتما" با نرم افزاری مختلفی تست کنید که مبادا اشکالی داشته باشه اگه اینطوره که بفرستین گارانتی!!

مشکل هاردم بیشتر شد طوریکه حالا دیگه صدای سیلندرش بگوش میرسه و هنوز اطلاعاتش رو خالی نکردم ( )

امیدوارم هیچگاه هیچ مشکلی براتون پیش نیاد :cry2:

اما هارد جدیدم خدارو شکر هیچ عیبی نداره. :nice:

بدرود
                          تخیل مهمتر از دانش است
                          آلبرت انیشتین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X