اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقایسه لب تابهای ایسوز و ایسر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مقایسه لب تابهای ایسوز و ایسر

نوشته اصلی توسط Takesh-2
    کلا اگرچه همه میگن ایسوز ولی به نظرم ایسر بهتره
    داداش من ای 1 داره بعد حواسش نبود زد صفحش رو ترکوند بعد برده بود نمایندگی میگفت اونجا پر بود از مارک ایسوز و... برای تعمیر ولی ایسر فقط 2 تا بود
    کلا تو تعمیرگاه ها ایسر کمتر به چشمم خورده قیمتش خوبه چون پول مارک نمیدید
    دلیل کم بودن ایسر اینه که سهم فروشش تو دنیا و خصوصا تو ایران کمه .

البته من خودم ایسر را قبول دارم .اما ایسوس هم لپ تاپهای خیلی تاپ و درجه یکی داره
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
      سلام،

من HP 4540s با کانفیگ Core i5، 4G, 500G رو داشتم. 4540 جز سیستم های پرفروش و محبوب بازاره. بدنه ی بسیار شکیل آلمنیومی، LCD با کیفیت مات با Brightness بالا، سنسور اثر انگشت و شارژدهی مناسب باتری و قیمت نسبتاً مناسب از مزایای این مدله. اما مشکلی که من باهاش داشتم بیشتر در مورد گرافیک AMD اش بود. مثلا من نتونستم گرافیک رو به طور ثابت روی AMD تنظیم کنم (از گرافیک Intel استفاده نشه). یه نرم افزار داره که وقتی یه برنامه رو اجرا می کنید می پرسه با AMD یا Intel اجرا بشه. مشکل من این بود که وقتی مثلا می خواستم یه LCD با رزولوشن بالا رو به HDMI وصل کنم گرافیک داخلی جواب نمیداد و نمی تونستم سوییچش کنم رو خارجی. مثل اینکه این فقط مشکل من نبود و تو فاروم HP هم خیلی ها این مسئله رو پرسیده بودن و پاسخ درست دریافت نکردن. با پدیت کردن درایور و حتی بایوس سیستم هم مشکل حل نشد. اما مجموعاً اگر گرافیک براتون خیلی مهم نیست 4540 سیستم بسیار خوبیه. مخصوصاً برای کسانی که مثل من نمی تونن LCDهای براق رو تحمل کنن :smile:
      سلام
      ممنون آقای سپاس یار
      بلاخره دیدیم یه کسی هم HP داره
      یعنی شما برای افزایش گرافیک ، یه گرافیک دیگه بهش اضافه کردید و این مشکل رو داشت؟
      الان این مدل با گرافیک AMD 2G به نظرتون چطوره؟
      تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo-h
        دلیل کم بودن ایسر اینه که سهم فروشش تو دنیا و خصوصا تو ایران کمه .

البته من خودم ایسر را قبول دارم .اما ایسوس هم لپ تاپهای خیلی تاپ و درجه یکی داره
        دیگه اونجوریام نیست
        سالهاست من میبینم ایسر رو بورسه چون از اول به برندی مشهور بود که پول کانفیگ میدی نه برند مثل سونی و.... واسه همین خعلی طرفدار داره
        به نظر من اونچه که من میبینم اینه که اگه ایسر از ایسوز بیشتر نباشه دیگه اونقدر هم کمتر نیست بخصوص تو ایران که لب تاپ 700 تومنی شده 1600 دیگه کی میره ایسوز بخره!!
        همین ایسر باورت نمیشه چه ضربه غول آسایی مثل پتک خورد تو سرش من گفتم 100% مین دیگه بالا نمیاد ولی فقط یه خراش برداشت و یه ال سی دی عوض شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_nxp
          سلام
          ممنون آقای سپاس یار
          بلاخره دیدیم یه کسی هم HP داره
          یعنی شما برای افزایش گرافیک ، یه گرافیک دیگه بهش اضافه کردید و این مشکل رو داشت؟
          الان این مدل با گرافیک AMD 2G به نظرتون چطوره؟
          سلام
          خواهش می کنم :smile:
          نه با کارت داخلی خودش این مشکل رو داشتم. البته شاید تو تولیدات جدید حل شده باشه.
          این لینک هم خوبه اما اکر تهران هستید فکر می کنم تو بازار با ضمانت معتبرتر بتونید با همین قیمت تهیه کنید. رمش هم بتونید به هشت ارتقا بدید یا مدلی که رمش شش هست بخرید فکر می کنم بهتره.
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X