اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف setup ویندوز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حذف setup ویندوز

با سلام
    من می خواستم ویندوز xpام را upgrade کنم از آنجا که لب تاپ vostro ویندوز مخصوص می خواهد سبب شد تا در هنگام بالا آمدن سیستم به جای وارد شدن به ویندوز وارد قسمت setup شود البته بگویم حدود سه ثانیه به من فرست انتخاب وارد شدن به ویندوز یا setup داده می شود که در صورت انتخاب نکردن وارد قسمت setup میشود حال من می خواهم قسمت setup را خذف کنم تا بدون وارد شدن به این قسمت مستقیم وارد ویندوز شوم ؟

یک سوال دیگر هم دارم آیا راهی هست تا در لب تاپ vostro 1310 ویندوز xp که در سیستم های خانگی نصب می شود را نصب کرد ؟
    *** کم رنگ ترن قلم جهان از. پررنگ ترن حافظه  جهان ماندگارتر است ***

پاسخ : حذف setup ویندوز

سلام
    اگه حدسم از وضعیت لپتاپ شما با توضیحاتی که فرمودی درست باشه، مشکل خاصی نیست و شما نیازی نداری ریکاوری پارتیشن لپتاپت رو پاک کنی .
    میتونی بری داخل ویندوزت و رو my computer راست کلیک کنی و properties رو بزنی. بعد به برگه ی advanced برو و دکمه ی settings سومی رو بزن .
    بعد سیستم عامل پیشفرض رو از منوی ابشاری ، به ویندوزت تغییر بده.
    همین. البته باید عرض کنم که الان تو اکس پی نیستم .برا همین ممکنه اسما یه مقداری فرق داشته باشه.
    خب موفق باشی. نتیجه رو بفرما.
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

عابد جان والا یک همچین چیزهایی که گفتید من پیدا نکردم
      من می خوام setup ی رو که ناقص انجام دادم حذف کنم

دیدگاه

عابد جان یکم تو اینترنت گشتم منظورت رو فهمیدم اما edit رو که می زنم پیغام زیر را می دهد حالا باید کدامش رو پاک کنم
        [Boot Loader]
        Timeout=30
        Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT
        [Operating Systems]
        multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS=" Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
        C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed babaei
          عابد جان یکم تو اینترنت گشتم منظورت رو فهمیدم اما edit رو که می زنم پیغام زیر را می دهد حالا باید کدامش رو پاک کنم
          [Boot Loader]
          Timeout=30
          [Operating Systems]
          multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS=" Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
          C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup"
          خطی که نوشته
          به جای Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT مقدار زیر را قرار بدهید
          default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
          با اینکار سیستم عامل پیشفرض را ویندوز واقع در اولین درایو هارد و شاخه WINDOWS معرفی می کنید

دیدگاه

مهندس دست درد نکنه حالا اگه بخوام setup دوم را حذف کنم باید چه کار کرد ؟

دیدگاه

راستی اقا حامد مشکل شارژ لبتابت خوب شد؟
              زیباترین لحظات را کسی به تو هدیه میدهد که بدترین لحظات را از تو بگیرد

دیدگاه

شاخه C:\$WIN_NT$.~BT را حذف کنید
                در فایل boot.ini که در ریشه درایو سی قرار دارد هم C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup را پاک کنید

دیدگاه

مثل اینکه این سایت سایت بحث های الکترونیکی است نه تعمیر کامپیوتر

دیدگاه

atheist جان من آن قسمتی را که گفتید حذف کردم اما یک گزینه دیگر به نام windose default نیز به گزینه ها اضافه شد

دیدگاه

آقا دستتون درد نکنه به هر حال به هر زحمتی بود راش انداختم ولی یک مشکل دیگه به وجود آمد . اینکه وقتی می خوام کامپیوترم را خاموش یا ریست کنم دو پیغام زیر به من داده می شود
                      1- می خوام بدانم برای چیه این پیغام ها
                      2- چگونه می توان کاری کرد که این پیغام ها دیگر نیایند
                      در ضمن این را هم بگم تغییرات را به حالت اولش هم که برگرداندم باز هم این دو پیغام می آید .
                      باتشکر

دیدگاه

به سادگی نام های ssmmgr.exe و wms idle را به همرا کلمه shutdown problem در سایت های جستجو مانند گوگل وارد کنید پاسخ را در صفحات اول یا دوم خوهید یافت
                        من اینکار را انجام دادم نتیجه را ببینید
                        http://www.google.com/search?hl=fa&client=opera&rls=en&q=wms +idle+problem+shutdown+&btnG=%D8%A8%D9%8A%D8%A 7%D8%A8&lr=
                        بعد از زمان کمی به نتایج زیر دست یافتم
                        برای ssmmgr.exe
                        http://www.glaryutilities.com/processlibrary/process/ssmmgr.exe.html
                        http://www.file.net/process/ssmmgr.exe.html
                        برای wms
                        http://techsalsa.com/fix-the-problem-of-wms-idle-error-on-shutdown/
                        http://www.ceveni.com/2008/09/how-to-repair-wms-idle-not-responding.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X