اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

** به کانال #eca برای گفتگوی زنده بیایید **

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ** به کانال #eca برای گفتگوی زنده بیایید **

با سلام
    دوستان علاقهآ‌مند به کانال، بابا این کانال رو بیاید فعالآ‌تر کنید دیر بجنبید یه برنامه درست میآ‌شه و کار و کاسبی کانال ما کسادآ‌تر از قبل میآ‌شهآ‌ها از ما گفتن بود
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18351.0;topicseen
    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

با سلام
      در کانال دوستان ساعتآ‌ها درباره افتتاح بخش جدیدِ تازهآ‌های برق به تبادل نظر پرداختند ما که حسابی استفاده کردیم. این کانال برای چنین بحثآ‌هایی جایی مناسبی است و سرعت نتیجهآ‌گیری را بالا میآ‌بره، و به قول یکی از دوستان این از فواید کانال است.
      من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

جلسه ساعت چند تشکیل میشه؟ :mrgreen: روزا نیستین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان محمودی
          جلسه ساعت چند تشکیل میشه؟ :mrgreen: روزا نیستین؟
          سلام
          معمولا 11 شب به بعد
          منتظریم شما هم بیا خوب میشه سر مانیان و حمید جونوخورد
          انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
          [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
          http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

با سلام
            دیدم در این لحظه ۳۶۰ کاربر داریم امشب هم شب جمعه است، این پست رو بزنم این تاپیک بیاد بالا خلق الله بیان توی کانال! فعلا کانال خیلی خلوته!

راهنمای سریع آمدن به کانال:
            میای سایت www.mibbit.com بعد از توی قسمت connect to IRC سرور freenode.net رو انتخاب میآ‌کنی بعد هم توی nick یه اسم برای خودت انتخاب میآ‌کنی و توی قسمت channel میآ‌نویسی eca# بعد هم دکمه go!

دیدگاه

آقا من غلط کنم GPL منتشر نکنم :biggrin:
              بیا ، اینم کتبیش :

Those images are distributed under the GNU Public License

which can be found at http://www.gnu.org/licenses/gpl.txt

(چند غلط املایی در دو خط نوشته بالا بود که به سفارش ... تصحیح کردمشون) :biggrin:
              چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام.
                کسی نرم افزار برای اینکار سراغ نداره؟ اگه نرم افزار بتونه سریعتر عمل کنه خیلی بهتره. به نظرم سایتش با من مشکل داره.
                خواهشا یه نرم افزار توپ معرفی کنید به همراه لینک دانلود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
                  سلام.
                  کسی نرم افزار برای اینکار سراغ نداره؟ اگه نرم افزار بتونه سریعتر عمل کنه خیلی بهتره. به نظرم سایتش با من مشکل داره.
                  با سلام

یه جستجو برای IRC Client توی گوگل بکنی کلی پیدا میآ‌کنی. ولی یک برنامه خوب که در لینوکس استفاده میآ‌کنیم و نسخه ویندوز هم داره pidgin هست.
                  http://pidgin.im/download/windows/

(آقا اشتباه کردم این برنامه mirc که اول معرفی کردم، مجانی نیست!)
                  فکر کنم این بد نباشه (برای ویندوز)
                  http://www.mirc.co.uk/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
                    بنظرم pidgin نرم افزار خوبیه. تحت GPL هست و نرم افزار آزاد.
                    لینک دانلودش هم که manian جان داد .
                    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

درود بر همه دوستان

دوستان ، به علت باز شدن دانشگاهها تصمیم گرفتیم ساعت اجتماع رو تغییر بدیم
                      هر کسی پیشنهاد خودشو بگه تا در نهایت یه ساعتی رو انتخاب کنیم

موفق باشد
                      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

امشب توی کانال با دوستان یه عکس یادگاری گرفتیم

http://image.shahkey.com/view.php?id=4322

ولی نفهمیدم چرا myeca ناراحت بود !

( ویرایش : بعلت بزرگ بودن عکس ، لینک به بیرون دادم )
                        چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

دوستان چند تا نکته هست که برای استفاده بهتر از کانال خواستم بگم

یکی اینکه وقتی دارین با کسی صحبت میکنید ، اسم اونرو اول جملتون بیارید تا طرف صحبتتون معلوم بشه
                          این کار باعث میشه ، طرف مقابل متوجه بشه که دارین با اون صحبت میکنید
                          بعلاوه ، بعضی از نرم افزارها مثل Pidgin شخص رو با اعلان صوتی متوجه میکنه که توی پیغام یه نفر ، اسمش ذکر شده
                          برای نوشتن اسم طرف مقابل هم نیاز نیست کامل اونو تایپ کنید. قسمتی از اول اسم رو بنویسد و بعد دکمه TAB از روی کیبورد رو بزنید تا خودش کامل بشه

نکته بعدی اینکه شما میتونید اسمی رو که واسه خودتون انتخاب کردید ، ثبت کنید تا اون اسم منحصرا برای شما بشه و شخص دیگه ای نتونه از اون استفاده کنه

قبل از توضیح ، اینرو بگم که توی IRC هر پیغامی که با اسلش "/" شروع میشه ، یه متن معمولی نیست ، بلکه یک دستور است و کار خاصی انجام میده ( البته میشه بجای کارکتر اسلش چیز دیگه ای رو هم معرفی کرد )

خب ، حالا بریم سراغ اینکه چطور nickname مون رو register کنیم
                          شما باید برای خودتون یه رمز عبور انتحاب کنید و ایمیل هم داشته باشید

پس مینویسیم :

/msg nickserv register your-password your-email

حالا اینتر میزینیم و جواب دریافت میکنیم :

NickServ An email containing nickname activation instructions has been sent to your-email@your-domain
                          NickServ If you do not complete registration within one day, your nickname will expire

برای ما ایمیلی حاوی یک دستور ارسال میشه که برای ادامه رجیستر کردن باید اون دستور رو وارد کنیم
                          مثلا ایمیلی با همچین محتویاتی :

In order to complete your registration, you must send the following
                          command on IRC:
                          [glow=red,2,300]/msg NickServ VERIFY REGISTER your-nick rvzeakaejkst[/glow]

Thank you for registering your nickname on the freenode IRC network!

Thank you for your interest in the freenode IRC network.

If this message is spam, please contact support@freenode.net
                          with a full copy.

بعد از وارد کردن دستور موجود در ایمیل ، پیغامی مانند زیر دریافت میکنیم :

NickServ yout-nick has now been verified.
                          NickServ Thank you for verifying your e-mail address! You have taken steps in ensuring that your registrations are not exploited.

تبریک میگم ، شما الان یه اسم ثبت شده دارید

اگر از نرم افزار خاصی برای استفاده از IRC استفاده نمیکنید ، مثلا اگر از سایت mibbit استفاده میکنید ، هر سری که وارد IRC میشوید ، باید با دستور زیر خود را به سرور بشناسانید :

/msg nickserv identify your-password

و اگر از کلاینت خاصی مثل pidgin استفاده میکنید ، مشخصات حساب خود را در آن اضافه کنید تا بصورت خودکار کار شناساندن را انجام دهد

راهنمای استفاده از Pidgin

( من تا حالا فقط از کانالهای IRC موجود در Freenode.net استفاده کردم . ممکنه در سرورهای دیگه این فرآیند کمی متفاوت باشه )
                          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

خیلی باحاله اما من تا حالا ازش استفاده نکردم :mrgreen:
                            " مانند دریا باش که هر گاه کسی سنگی بر تو پرتاب کرد سنگ غرق شود نه تو متلاتم شوی "

دیدگاه

چند تا دستور مفید دیگه

اسلش رو قبلشون فراموش نکنید ، خیلی ها با نزاشتن اسلش پشت دستورات پسوردهاشون لو رفته
                              و دستورات روخودتون تایپ کنید ، Copy و Paste نکنید

اگر در حالی که داخل کانالی هستید و مایلید از کانال دیگه ای هم استفاده کنید ، از دستور join به این صورت استفاده کنید :
                              /join #channel-name

برای تعویض نام یا همون nick name نیازی نیست خارج و دوباره با اسم جدید وارد شوید. از دستور nick استفاده کنید :
                              /nick new-name

چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام دوستان پیشنهاد میکنم هر کی انلاین شده تو کانالم بیاد
                                من که اینطوریم.
                                خرجی هم که نداره.
                                فقط پورت 1128 شما با پورت 6667 سایت freenode ارتباط پیدا میکنه ، همین .
                                جیزم نیست. :mrgreen:
                                موفق باشین
                                Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X