اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آخرین آزمایش با ترموالکتریک - Tec - یا همون المان سرد کننده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آخرین آزمایش با ترموالکتریک - Tec - یا همون المان سرد کننده

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
    سیستم کار این خنک کننده ها دقیقا مانند رادیاتور خودرو هست و برای مایع انتقال گرما هم از آب رادیات معمولی استفاده میشود
    گفتم..............ولی اگه المان هم بزنیم تنگش چیز خفنی میشه ها!
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

یه چی میگم دلخور نشید
      این المان ها بیشتر در حد اسباب بازی هستن
      من هم اوایل فک میکردم که میتونم باهاش یه یخچال یا کولر درست کنم
      اما متسفانه جنس هایی که توی ایران هستن اولا جنس درجه 3 یا 4 هستن دوما هم روش های ارزون تری هم برای خنک سازی توی ایران هست

شما حساب کن بخوای یه خنک کننده cpu بسازی باید حداقل یه المان 200 وات داشته باشی + پمپ + رادیات + ترانس که قیمت بالا 300 400 درمیاد
      یه خنک کننده خوب الان زیر 300 تومنه

یا اگه بخای یه کولر برای اتاقت بسازی باید بالا 500 تومن خرج کنی در حالی که یدونه کولر 3000 الان 300تومن و کولر 2500 الان 250 تومنه
      تازه مصرف توانی هم که کولر یا خنک کننده آماده داره شاید یک پنچم کمتر از روشی باشه که بخوای المان خنک کننده بذاری[/QUOTE]

سلام
      بله درسته این المانها تلفات زیادی دارند ولی کاربردشون به نظرم در همه جا مثلا (کولر - یا خنک کننده پردازنده ها ) مناسب نیست
      درحالی که میتونه برای یک یخچال کوچیک یا آبسرد کن مناسب باشه
      ولی همونطور که شما فرمودید اکثرا جنس درجه ۳ - ۴ - ۵ این المان در ایران موجوده و به سختی نمونه درجه یک اوون پیدا میشه
      شما تو پروژه های خارجی با این المان و توان مصرفی که دارند انجام می دهند رو اگه ببینید براتوون میتونه خیلی جالب باشه
      من خودم الأن دوتا TEC معمولی که همه جا پیدا میشه رو دارم
      و یه دونه ام که (به علت برخورد سینک از وسط نصف شد) گرون خریدم و متفاوت ترین TEC بود تا به حال برای من
      برخلاف بقیه به خوبی سرد میکرد و داغی اوون کم بود.
      ولی در کل تکنولوژی ساخت این المان در حال پیشرفته ولی عقلانی نیست که با اوون کولر ساخت مگر اینکه برق رایگان باشه
      اگه این المان با واترکولینگ خنک میشه به خاطر کم هزینه تموم شدنش هست درحالی که با یه هیت پایپ U شکل (و گاز متناسب درون آن) متصل به سینک و یه فن به راحتی خنک میشه و تمام
      ولی مشکل اینجاست که این هیت پایپ رو از کجا بخریم ...
      برای TEC میتونم بگم متناسب با چیزی که در توانش هست باید پیاده سازی بشه!!!

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز
        درمورد ترموالکتریک می خواستم بگم که من تعداد 10 عدد ماژول خریدم و همه رو تست کردم از ولتاژ 8 تا 15 با ماژولهای مختلف امتحان کردم .
        حتی 6-7 تا هیتسینگ هم با سایزهای مختلف تهیه کردم و با اونها هم امتحان کردم .
        نتیجه اینکه با هر حالتی و جایگشتی تست کردم نتونستم قسمت سرد رو بیشتر از منفی 2 برسونم.
        ماژولها رو از 9 هزارتومان خریدم تا 35 هزار تومان .
        خلاصه تابستان داغی رو پشت سرگذاشتم .
        امروز تصمیم گرفتم برم یک ماژول 100 هزارتومانی بگیرم .
        اگر به نتیجه رسیدم حتمان به اطلاع دوستان خواهم رساند.

دیدگاه

سلام.با این المان میتونم دمای 400 500 لیتر اب رو ثابت نگه دارم؟مثلا رو20 درجه.
          اگه میشه مصرف برقش خیلی نمیشه ؟

دیدگاه

این قطعات برای خنک کردن ای سی های خاص و یا نظامی ساخته شدن.
            من کلی با اونها ور رفتم فقط به درد ازمایشگاه می خورن .
            مصرف زیاده 16 ولت 6 امپر کف این پلتیر ها هستش من تا 10 امپر هم دیدم .
            ولی مشکل اینجاست که برای کار ازمایشگاهی جواب میده ولی صنعتی نه چرا که باید تعداد رو بالا برد این المان های دارای یک مشخصه هستند اون هم با نام دلتا تتا نوشته میشه یعنی اگر دلتا تتا این پلتیر 70 درجه است یعنی قسمت گرم شوندشو 0 درجه کنی که نمیشه انورش که قسمت خونکه میشه 70 درجه زیر صفر .
            من با 7 تا پلتیر با یه ترانس غول پیکر سیستم ابکرد فن و رادیات خواستم که یه یخچال کوچیک بسازم ولی نشد.
            واسه همونه که سیستم کمپرس گاز cfc بی نظیره و تا حالا جایگزینی براش نیست سریع با بازه عالی کم مصرف و ارزان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط humauon نمایش پست ها
              سلام بله واقعاا لذت بخشه...
              توی اولین تاپیک ادرس رو نوشتم فقط اسم فروشگاه رو یادم نیست
              برای کار با TEC ترانس نقش مهمی داره سعی کنید حداقل ۱ آمپر بیشتر از توان مصرفی توون رو داشته باشید
              به امید موفقیت برای همه
              المان 6 آمپر با آداپتور5 آمپر 12 ولت گذاشتم ولی اونقدا که خنک نمیکنه دلیلش چی میتونه باشه
              سینک گرم هم اساسی خنک میکنم با آب ولی دما نهایتاً تا 5 یا 4 میاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X