اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قلع با دمای ذوب بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قلع با دمای ذوب بالا

سلام . در بعضی از دستگاه های صنعتی یا منبع تغذیه مثل پاور ماینر از قلعی استفاده میکنند که دمای ذوب آن بالاست .
    کسی اطلاعاتی داره در مورد این قلع و آیا خمیر قلع با این ویژگی هم توی بازار هست
    ممنون

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
    سلام . در بعضی از دستگاه های صنعتی یا منبع تغذیه مثل پاور ماینر از قلعی استفاده میکنند که دمای ذوب آن بالاست .
    کسی اطلاعاتی داره در مورد این قلع و آیا خمیر قلع با این ویژگی هم توی بازار هست
    ممنون
    با سلام
    قلع با درصد سرب بالاتر، دمای ذوب بالاتری داره.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

با سلام
      قلع با درصد سرب بالاتر، دمای ذوب بالاتری داره.
      خوب میدونم سرب بالاتری داره . حالا کجا پیدا میشه . دما ذوبش چقدره و آیا خمیر قلع داره یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
        خوب میدونم سرب بالاتری داره . حالا کجا پیدا میشه . دما ذوبش چقدره و آیا خمیر قلع داره یا نه
        الان اطلاعی ندارم.
        چندین سال که پیش دنبالش بودم تو یکی از فروشگاه های جمهوری پیدا کردم، ضخامت سیمش هم 2 میلیمتر بود.
        وقتی دیدم سربش بیشتره و در واقع خشک تره، استفاده نکردم.
        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

من هم ازین ترکیب قلع و سرب لازم داشتم اتفاقا.. یه دستگاه ساخت پارس خزر بود اتصالات المنتهاش رو که داغ هم میشد لحیم کرده بودن. تو یه تعمیرگاه هم دیده بودم سیم لحیم با سرب بالاتر چنتا قرقره داشت فکر نمیکردم اینقدر کمیاب باشه! اگه سرب از قلع ارزانتر باشه شاید سیم لحیمهای ارزانتر رو که با گریه و زاری آب میشن رو بشه استفاده کرد شاید هم نه! اینایی که تو کار قلع اندود کردن یا ترمیم وسایل با قلع و سرب هستن هم شاید ترکیباتی داشته باشن یا بلد باشن یا بتونن سورس تهیه این چیزا رو معرفی کنن. اونوقت با هویه‌های معمولی 30 وات ما که نمیشه ازینا استفاده کرد شاید باتری سازا بتونن کمک کنن. میزنم رو پیگیری تاپیک ببینم بالاخره چی میشه؟

دیدگاه

اگه سیم لحیم با دمای ذوب بالا میخای Activity
            من یه بار خر شدم خریدم به هیچ وجه با هویه 50 واتی نمیشد باهاش کار کنی ذوب نمیشد یا باید نیم ساعت هویه رو نگه میداشتی البته تو اون دما اتصالات هم ضعیف در میومد و کدر ( که نشونه قلع مردگیه) که البته کمی با روغن لحیم بهتر میشد .
            در نهایت با رفیقم که مغازه داشت معامله کردم :دی واسه فروش متری میداد به بچه های مردم :دی من به جای 100 گرمی که بهش دادم 50 گرم سیم لحیم کیفیت متوسط گرفتم . یعنی تغریبا اصلا"" نمیشد باهاش لحیم کاری کنی (50 وات).من با بالاتر از 50 وات تست نکردم ولی به نظر میرسید با یه هویه 80 وات جور در بیاد که البته تو بازار هست . بیشترشم هست همین تفنگیا .
            خمیر قلعشم هست
            جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۰۰:۴۷ ۱۴۰۳/۰۹/۰۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
              اگه سیم لحیم با دمای ذوب بالا میخای Activity
              من یه بار خر شدم خریدم به هیچ وجه با هویه 50 واتی نمیشد باهاش کار کنی ذوب نمیشد یا باید نیم ساعت هویه رو نگه میداشتی البته تو اون دما اتصالات هم ضعیف در میومد و کدر ( که نشونه قلع مردگیه) که البته کمی با روغن لحیم بهتر میشد .
              در نهایت با رفیقم که مغازه داشت معامله کردم :دی واسه فروش متری میداد به بچه های مردم :دی من به جای 100 گرمی که بهش دادم 50 گرم سیم لحیم کیفیت متوسط گرفتم . یعنی تغریبا اصلا"" نمیشد باهاش لحیم کاری کنی (50 وات).من با بالاتر از 50 وات تست نکردم ولی به نظر میرسید با یه هویه 80 وات جور در بیاد که البته تو بازار هست . بیشترشم هست همین تفنگیا .
              خمیر قلعشم هست
              سلام
              اکتیویتی گفتی یاد دردم افتادم! یبار خریدم گفتم ارزونه حالا خوبه بدرد کارم میخوره... شاید باورت نشه نزدیک 7-8 ساله همونطور دست نخورده مونده =)))) لامصب فاصله بین ذوب و سرد شدنش زیر 1 میلی ثانیه بود.. درجا سرد و سفت میشد اصلا نمیشد باهاش لحیمکاری کرد... هنوزم همونطور نگهش داشتم پوسیده رسما!
              *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

سیم لحیم های بدون سرب ( یا با سرب کم ) هم توان بیشتری برای ذوب کردن لازم دارن.
                سیم لحیم معمول 63/37 ( اگر کیفیتش خوب باشه ) نقطه ذوبش حدود 183 درجه سانتی گراد هست در حالی که نقطه ذوب سیم لحیم بدون سرب حدود 230 درجه هست.
                البته این نکته رو هم باید در نظر گرفت که قلع ظرفیت حرارتی بالاتری نسبت به سرب داره و یکی از دلایل مهمی که لحیم های بدون سرب دیرتر ذوب میشن همین هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X