اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میزان حق تدریس مدرس رباتیک ، الکترونیک ، برنامه نویسی و ...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میزان حق تدریس مدرس رباتیک ، الکترونیک ، برنامه نویسی و ...

نوشته اصلی توسط mohamad-h
    آقای مستقیمی فکر کنم اشتباه نوشتید مدرس ساعتی 100تومن از هر دانش آموز می گیره!!!!!!!!یعنی 10تا دانش آموز ساعتی 1میلیون پول میگیره؟؟!!!!مثلا برای یک درس 40ساعته دانش آموزی5میلیون پول میده(4تومن برای استاد 1تومن برا آموزشگاه)؟؟؟!!!!

اگر این جور باشه که بریم بزنیم تو کار کنکور هفته ای 2ساعت کلاس داشته باشیم برا یک ماه کافیه!!!!!!!!!
    نخیر برادر من!
    کاملا درست نوشتم! حالا این قیمت سال قبل هست، امسال معلوم نیست!
    البته اینطوری هم نیست که تعداد دانش آموزها به اون حد برسه.ولی مشتریش کم هم نیست.هر درسش تا جایی که خبر دارم حدود 3-4 نفر همزمان شرکت میکنن.بنده خدا جزو اقشار مستضعف جامعه محسوب میشه!! :biggrin:
    البته، اون مدرس آدم با تجربه ای هست و هرکسی این قیمت رو نمیتونه بخواد. ولی خب، عموما قیمت کلاس های کنکور بالا هست و واقعا گزینه ی خوبی برای کسب درآمد هست. حالا نمیخوام تبلیغات بشه، ولی یکی از موسسات کنکوری که تازه شروع به کار کرده و خیلی هم اسم و رسم درآورده،بیشتر با آموزش ویدیویی و فروش فیلم هاش درآمد داره، قیمت هر درسش (البته خیلی دقیق نمیدونم) حدود 150 شروع میشه (عمومی) و تا نزدیک های 250-300 میرسه. خب اگه برای دانش آموز صرف نکنه، نمیره اون فیلم ها رو بخره. (البته اینجا ایرانه و قانون کپی رایت بیداد میکنه :mrgreen: و با قیمت های مختلف میشه اون رو تهیه کرد! )

دیدگاه

سلام
      دوست عزیز باتوجه به اینکه بنده مدت 3 سال تدریس داشته ام(رباتیک) در ابتدا ساعتی 5500 تومان بود-در سال سوم ساعتی 7500 تومان-
      در حال حاضر در شیراز به مدرس ساعتی 8500 تومان میدهم.(درصورتی که راه دور باشد هزینه رفت و برگشت هم محاسبه خواهد شد)

دیدگاه

قیمت تدریس اینجور دروس مثل رباتیک و... تو آموزشگاه های فنی حرفه ای کم هست.این رو قبول دارم.ولی شما حساب بکنین، یه نفر تو یه روز چند ساعت میتونه تدریس بکنه؟ حداکثر چند تومن میشه تو هر روز؟
        اصلا توجیه اقتصادی داره این مبلغ؟ ( برای مدرس نه برای آموزشگاه! )
        شهریه ثبت نام اینجور رشته ها چقدر هست؟(چند جلسه؟)

دیدگاه

آموزش هم مثل خیلی چیزهای دیگه واسطه میخوره و از مشتری پول زیادی گرفته میشه و به مربی هم پولی داده نمیشه. مخصوصا رباتیک برای بچه ها. یک مدرسه ای بودم از هر دانش آموز 150 تومن برای 12 جلسه گرفته بود بعد به من جلسه ای 4 میداد. تازه اون هم بعد از دوره. 10 تا دانش آموز هم داشتم. کلاس ها هم داخل مدرسه برگزار میشد همه لوازم رو هم بچه ها خریداری کرده بودند. طرف فقط قرار داد بسته بود. حالا خودتون حساب کنید.
          کلا دلالی هرچیزی نون داخلشه
          ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

یه تذکر بدم، اگر بحث از آموزش رباتیک میشه ،منظور آموزش حرفه ای رباتیک هست تو رشته های حرفه ای رباتیک!

خیال نکنید که منظور از رباتیک همین اسباب بازی هایی هست که میدن دست دانش آموزان بد بخت!
            همواره یادمان باشد:
            1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
            2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
            3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

آقا این رباتیک آراد که دیگه شورشو در آورده
              من دو سال پیش فک کنم نمایندگی گرفتم با 180 تومن همش تبلیغ کردن که درآمدش اله و بله ولی هیچی
              بعد زنگ زد گفت یه طرح فروش داریم که تو ماهواره و تلویزیون تبلیغامونو شروع کردیم از استان شما اونقد تماس داریم که نگو موندیم چیکار کنیم شما بیا 10 تا پک ربات بخر ما شماره کسایی رو که میزنگن از تبریز به ما بدیم به شما بعد شما ببر بفروش به اونا مام خریدیم اما هیچ خبری نشدو رباتا موند رو دستمون تا حالا که در خدمت شمام :icon_razz:
              اینا کلا همه چی رو گذاشتن زیر پا
              واسه کلاسم که میری مثلا کودکستان قیمت میدی 90 تومن واسه 15 جلسه 1.5 ساعته میگن اوووووووو چه خبره
              50 تومن ربات واست مایست 15 تومنم واسه هر بچه باید بدی به مدیر کودکستان واست میمونه 25تومن
              در خوش بینانه ترین حالت میشن 6 تا بچه تو هر کلاس که سود کل شما میشه 150 تومن برای 15 جلسه
              یعنی هر جلسه 10 تومن که اونم میدی به کرایه ماشین
              خدا بده برکت
              telgram:09396888049

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jumper
                آقا این رباتیک آراد که دیگه شورشو در آورده
                من دو سال پیش فک کنم نمایندگی گرفتم با 180 تومن همش تبلیغ کردن که درآمدش اله و بله ولی هیچی
                بعد زنگ زد گفت یه طرح فروش داریم که تو ماهواره و تلویزیون تبلیغامونو شروع کردیم از استان شما اونقد تماس داریم که نگو موندیم چیکار کنیم شما بیا 10 تا پک ربات بخر ما شماره کسایی رو که میزنگن از تبریز به ما بدیم به شما بعد شما ببر بفروش به اونا مام خریدیم اما هیچ خبری نشدو رباتا موند رو دستمون تا حالا که در خدمت شمام :icon_razz:
                اینا کلا همه چی رو گذاشتن زیر پا
                واسه کلاسم که میری مثلا کودکستان قیمت میدی 90 تومن واسه 15 جلسه 1.5 ساعته میگن اوووووووو چه خبره
                50 تومن ربات واست مایست 15 تومنم واسه هر بچه باید بدی به مدیر کودکستان واست میمونه 25تومن
                در خوش بینانه ترین حالت میشن 6 تا بچه تو هر کلاس که سود کل شما میشه 150 تومن برای 15 جلسه
                یعنی هر جلسه 10 تومن که اونم میدی به کرایه ماشین
                خدا بده برکت
                دوست عزیز شما شاید خیلی ساده بودی که فکر نکردی اگر این فروش داشت خب خودش اقدام میکرد
                شرکتی که کارش واقعا خوب باشه و عالی نمایندگی یا نمیده یا اگر بده انحصاری میده.نه اینکه تو یه شهر هزار نفر ازش نمایندگی داشته باشند.
                من هر موقع از سال تو هر سایتی رفتم دیدم زده اعطای نمایندگی آراد--در واقع این داره از نماینده گرفتن سود بدست میاره نه آموزش و...
                هرکس خواست شرکت رباتیک راه بندازه یا اینکه کلاس برگزار کنه من میتونم تجربه ام دراختیارش قرار بدم-فقط و فقط برای اینکه آینده بچه ها نشه یکی مثل .... که با تمام علاقه تصمیم گرفته رباتیک رو کنار بگذاره.

دیدگاه

من هم 2-3 سال سابقه تدریس در آموزشگاه های آزاد فنی حرفه ای دارم . این روزها کلاس های برنامه نویسی رو ساعتی 5 تا 6 به زور میدن ، واقعن برای آموزشکاه بد نیست بین 5-10 تا شاگرد داره که از هر کدام حداقل 120 تا 150 میگیره برای 15 جلسه ولی در نهایت به من چیزی حدود 120-150 هزار تومان میرسه . به قول بعضی از دوستان چاره ای هم نیست و نمیشه همین هم از دست داد :sad: ما که داریم مباحث تخصصی و بعضن فوق تخصصی رو تدریس میکینم ساعتی 5 هزار تومان ولی یه دبیر کنکوری سراغ دارم که تا ساعتی 50 هزار تومان هم داره میگیره !!

دیدگاه

آقا این کلاس های آموزش رباتیک هم شده مایه عذاب......(هم برای دانش آموز که چیزی یاد نمیگیره و هم برای مدرس که چیزی گیرش نمیاد!!!)
                    بله دوستان الان نون تو کنکوره از نویسنده ها و ناشران و فروشنده های کتاب گرفته تا مدارس و آموزشگاه ها و کلاس های خصوصی
                    از معلم فیزیکم پرسیدم شما خصوصی جلسه ای چند میگیرید میگه الان کسی زیر 150 نمیاد!!!!!!! :eek: :eek: =)) =))(البته افتضاح هم درس میده ها)
                    تازه یکی تو شهر ما (مشهد) هست که ساعتی 300 میگیره.....(البته اون خوب درس میده)
                    یه چیز جدیدی هم که راه افتاده مشاور درسیه 400 از شما میگیره و بهتون معلم خصوصی معرفی میکنه برنامه روزانه درسی میده و در بعضی موارد زورتون میکنه درس بخونید بعضا به شاگرد های پسر فحش آبدار هم میده وتبیه فیزیکی هم می کنه مثلا از طبقه دوم اویزون میکنه..... (باور کنید شوخی نمیکنم)

دیدگاه

بله کنکور.....

بنده امسال کنکوری هستم. اصلا اهل کلاس رفتن و این ها نیستم اما توی جریاناتش هستم.

یکی از معلمین درس گسسته برای یکی از کلاس هایش از هر نفر حدود 900 هزار تومان می گیرند و با توجه به اینکه معلم معروفی هم هستند حدودا در همین یک کلاس ایشان 100 نفر هر ساله ثبت نام می کنند.

در ضمن نمی خوام بگم که در ماه چند جلسه همایش و اینها هم دارن. در ضمن یه کتاب گسسته هم دارن تا پارسال می گفتن پرفروش ترین کتاب گسسته هست و ........

بله.......

دیدگاه

این جا مازندران است.22 تیر 1393 - 19:55:26. به وقت بابل.
                        قیمت هرساعت تدریس در آموزشگاه رباتیک بسته به موقعیت شما و آموزشگاه و بچه ها7500-10000 میباشد . هر روز دو جلسه و هر جلسه 2 ساعت میباشد . صبح و ظهر. به عبارتی 4 جلسه در روز=8 ساعت =64 هزار تومان در روز= حدود 1.280.000 تومان در ماه.
                        شهریه دانش آموزان 110.000 تومان برای هر ترم . ترم=8 جلسه.
                        __________________________________________________ ________________________________________________

این مقدار پول شاید کم باشه اما برای یک دانشجو الکترونیک که در دانشگاه هیچی بهش یاد نمیدن و خودش تو اینترنت یاد گرفت و کار دیگه ای پیدا نکرد ایده آله .
                        یه نفر رو میشناسم که آس و ... بود اما الان بعد از سه سال وضعش نسبت به سه سال پیش خیلی بهتره.

به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                        الکترونیک قدرت
                        الکترونیک آنالوگ
                        طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                        ---------------------BMCELEC@-------------------
                        ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                        ---------------www.bmc-elec.com--------------
                        ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

البته بگم تدریس رباتیک به بچه ها اگر شانس بیاری و بچه های خنگی به تورن نخورن ساعتی 7500 از هیچی بهتره.
                          حال هم میده کلی هم میخندی باهاشون.
                          چون قرار نیست براشون arm11 درس بدی. قرار ساده ترین چیزها رو بگی
                          ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

به بچه های دبستان و راهنمایی 10 جلسه 1 ساعتی درس دادم ساعتی 20 تومن بهم دادن(البته برای بچه های کارکنان و اساتید دانشگاه بود و تو خود دانشگاه هم برگزار کردم)
                            13 چهارده نفری بودن. فکر کنم هر کدوم 30 چهل تومنی شهریه داده بودن
                            لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                              به بچه های دبستان و راهنمایی 10 جلسه 1 ساعتی درس دادم ساعتی 20 تومن بهم دادن(البته برای بچه های کارکنان و اساتید دانشگاه بود و تو خود دانشگاه هم برگزار کردم)
                              13 چهارده نفری بودن. فکر کنم هر کدوم 30 چهل تومنی شهریه داده بودن
                              بد نیست. خنگ که نبودن؟؟؟؟؟چون بچه خنگ از همه چیز بدتره.
                              اگر هم بشه خودمون یه پک ارزون برای آموزش رباتیک به بچه ها جمع کنیم خیلی عالی میشه.
                              من این پک های آراد رو دیدم، فقط آت و آشغال داخلشه تازه اصلا کیفیت نداره 50 الی 60 تومن میندازنش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
                                بد نیست. خنگ که نبودن؟؟؟؟؟چون بچه خنگ از همه چیز بدتره.
                                اگر هم بشه خودمون یه پک ارزون برای آموزش رباتیک به بچه ها جمع کنیم خیلی عالی میشه.
                                من این پک های آراد رو دیدم، فقط آت و آشغال داخلشه تازه اصلا کیفیت نداره 50 الی 60 تومن میندازنش
                                چی عرض کنم والا هم خنگ و عاقل قاطی بود. بد جوری هم بودش چون هم بچه 5 شیش ساله بود هم 13 چهار ده ساله. مثلا به اون بزرگترا داشتم در مورد پل H توضیح میدادم اون بچه ها هنوز تو سر هم کردن قطعات مشکل داشتن و مامانشون تو خونه کمکشون میکرد. اون بسته های آشغال هم چرت ترین موتور هارو داشت و اکثرا هم خراب میشدن. یا چرخدنده هاشون از سر جاشون در میومد یا سیمشون کنده میشد و قبل هر جلسه من بد بخت باید یه عالمه موتور لحیم میکردم.
                                دو نمونه از پک ها که دیدم بچه ها گرفته بودن(آ ر آ د و ر و ب و ل ی ا ن) هیچ کدوم بدرد نمیخوردند. به نظر من هم خودمون وسایل مناسب رو براشون ردیف کنیم خیلی بهتر باشه.
                                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X