اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایو MOSFET با ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایو MOSFET با ترانس

ممنون که زود جوابم رو دادید. مشکل من با ترانس اینه که باند فرکانسی کوچیکی داره (البته من بدون محاسبه پیچیدمش و محاسبات ترانس رو هیچ وقت یاد تگرفتم :angry و من خیلی عجله دارم تا 1 شنبه باید این قسمت از کار رو تموم کنم.
    منظورتون از خازن های پراکنده داخل اپتو کوپلر، بین ورودی و خروجیه؟ این که اصلا ایزولاسیون 100% رو که میگن اپیتوکوپلر داره زیر سوال میبره

من فکر میکردم درایور چقدر ساده است و فرتی میزنی میره :icon_razz: هر قسمت از الکترونیک یه دنیاییه ها :nerd:

حالا یه سوال دیگه:
    من دارم رو کوره القایی کار می کنم و یه مشکلی که دارم اینه که خازن سری با سلف داغ میکنه و میترکه(خازن سرامیکی).تازه الان جریان زیر 10 آمپره. جریان نهایی حدود 30 آمپر میشه که اون موقع خازن خیلی اساسی لازمه. برای کوره ها خازن های خاصی وجود داره؟ چطور میتونم تهیه کنم؟ اسمشون چیه؟
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

بله . اپتوکوپلرها دارای خازنهایی بین ورودی و خروجی هستند که کار پالسی باهاشون سخت میشه. داخل دیتاشیتشون توصیه هایی کرده اما در عمل مشکل دارند. محاسبه ترانس ها هم خیلی ساده است.
      خازن های کوره القایی خازن های خاصی هستند که اسم ندارند. بسیار بزرگند و گاها بدنه ی فلزی دارند که میشه در با آب خنکشون کرد. تو پاساژ صنعت لاله زار پیدا میشن.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

در جریان 25 امپر و فرکانس 100 کیلو هرتز و ولتاژ 300 ولت خازنهای پولی استر 400 ولتی با ظرفیت 2.2 میکرو فاراد هیچ مشکلی ندارند و انفجاری پیش نمیاید ایا شما از ولتاژ قابل تحمل خازنهایتان مطمءن هستید؟در مورد درایور شما باید از مدار فورواردی که در اولیه ان ترانس با یک خازن 10 میکرو 35 ولتی سری است و توسط 2 ترانزیستور منفی و مثبت درایو میشود و 2 ترانسکه یکی کدام برای هر طبقه استفاده میشود با اولیه 15 دور و ثانویه 27 دور و تغذیه 18 ولت و هستهuu1116استفاده نمایید پاساژ توکل فروشگاه نوترینو.البته در اولیه میتوانید از ای سی به جای ترانزیستورها استفاده نمایید.همچنین از لحاظ استاندارد و ایمنی و حفاظت مدار کنترل حتما باید ایزوله باشد در غیر اینصورت خطر برق گرفتگی برای کسی که با ان کار خواهد کرد را دارد.
        در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

استاد جبرائیلی بزرگوار اینکه میگن ترانس ایزوله 1به 1 یعنی تعداد دور اولیه با ثانویه حتما باید برابر باشند ؟منظورم همون ترانس پالسی هستش که برای ایزوله و انتقال پالس گیت از مدار فرمان به طبقه قدرت ازش استفاده میشه هستش.

در یک مقاله در طراحی ترانس مقادیر به شرح زیر:
          مگه میشه ترانس پالس درایو گیت ماسفت دارای تعداد دور اولیه و ثانویه نا برابر باشه؟دلیلش چیه؟
          [left]
          [right][left][left]
          The magnetic core used is the type H10/6/5 by
          Nanjing New Conda Magnetic Industrial Co., Ltd. This core
          is made up of high permeability ferrite material called HP3.
          According to its datasheet[18], its inductance coefficient AL
          equals 5100 nH/N2 (tolerance ± 30%) under the measuring
          conditions of 10 kHz, 0.1 V, and 25 °C, and this type is a ring
          core with no gap. The primary and secondary winding
          numbers are 20 and 54, respectively. The turn ratio is 1:2.7,
          and coupling coefficient is about 0.999 that is calculated from
          the measuring results.]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X