اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل دور موتور سه فاز با MC3PH

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل دور موتور سه فاز با MC3PH

سلام

میگم این آیسی رو تهران از کدوم فروشگاه میشه تهیه کرد ؟ قیمت دارین ؟

نوشته اصلی توسط پژوهان
    کلا برای مدار گیت-درایو ،اگر بار یه موتور با توان متوسط (از 1-2 کیلوات به بالا)هستش ،پیشنهاد می کنم به هیچ وجه از این درایورها استفاده نکنید که 6 تا IGBT رو با یه مدار ترمز درایو می کنند. تجربه نشون داده تو کار خیلی راحت IGBT هارو می سوزونند. مخصوصا اینکه محاسبه مقادیر خازن ها و مقاومت هایی که باید تو خروجی درایور گیت ها قرار بگیرند توی منابعشون بیان نشدند.ir2130 هم درایور صنعتی نیست. (نمیشه تو محیط صنعتی بهش اعتماد کرد)
    میشه بیشتر توضیح بدید ؟
    توان بیشتر بشه igbt چش میشه ؟
    صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

پاسخ : کنترل دور موتور سه فاز با MC3PH

نوشته اصلی توسط mehrdadgh
      سلام
      میشه بیشتر توضیح بدید ؟
      توان بیشتر بشه igbt چش میشه ؟
      Igbt چیزیش نمیشه فقط در صورت کوچکترین اشتباه تو سویچینگ هر 6 تا پشت سر هم میسوزند. این درایور ها هم همونظور که میبینید یه ولتاژ یه توان کار کردند دارند. شاید به نظر مهم نباشه که جریان مدار قدرت چه ربطی به مدار فرمان داره اما موضوع اینه که دقت سویچینگ ,زمان Trising وTfalling و جریان دهی گیت (شارژ خازنیه برای یه زمان کوچیک) و مسائل دیگه باعث میشه اینا بگن تا فلا توان این درایو جواب میده. حالا اگه جریان کاری این درایور ها رو از این توان و ولتاژ کاریشون بدست بیارید میبینید که جریان زیادی نمیشه .مثلا جریان کاریش میشه 10 آمپر وصل می کنند به یه IGBT 400 آمپر و بعد توی فرکانس 50 هرتز با یک دهم جریان نامی (اونم تو راه اندازی) تلفات حرارتیشون میشه مثل سویچ زنی توی 10 کیلوهرتز بعدشم خیلی راحت یه IGBT 6kv 400 آمپر میسوزه!
      البته همین درایورا واسه درایو موتورای اسپیندل هم استفاده میشه چون جریان زیادی نمی خواد و فرکانس هم فکر کنم ماکزیموم 300 هرتز باشه شایدم کمتر. یکی از دوستان ساخته بود کارم میکرد.

من شخصا ترجیح نمیدم ،چون همونطور که گفتم منابع درست حسابی برای محاسبه مدارات جانبیشون ندارند .البته گفتند توی سایت سازندش اطلاعاتش هست ولی من هنوز ندیدم. ترجیح میدم از درایور های دیگه ای استفاده کنم (البته قیمتشون 2 برابره اینه و 2 تا IGBT هم بیشتر درایو نمیکنند) . میشه از هر شاخه هم جدا گانه فیدبک جریان گرفت و یه مدار trip برای هر شاخه درست کرد .
      توی سویچینگ سریع بین فرکانس ها تجربه ی دوستان نشون داده که IGBT هارو میسوزونه.(توی ساخت کوره و درایو یه موتور خواص) ولی همون مدار توی فرکانس های پایین مشکلی ایجاد نمی کنه. ممکنه علتش تاخیر زمانی بین فرمان وصل تا قطع خروجیشون باشه که از مجموع زمان تاخیر IGBT کمی بیشتره (شاید خازنای خروجی رو درست انتخاب نکردند!شاید جریان دهی درایور گیتشون پایینه و این زمان رو زیاد میکنه)و سویچ برای کسری از ثانیه میره تو ناحیه فعال و محاسبات تلفات سویچ زنی و ... توی اون فرکانس دیگه درست در نمیاد.
      Gracias A La Vida
      [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
      http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
      زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X