اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چندتا سوال درباره ی IGBT و MC3PHAC

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چندتا سوال درباره ی IGBT و MC3PHAC

سلام و تشکر ویژه از زوار عزیز.
    آره دوست عزیز دارم میسازمش. ولی میخوام کاملا همه قسمتای مدار بفهمم.
    در مورد خازنها میدونم که خازن الکترولیت برای یکسوسازیه و ... میخوام بدونم ظرفیتش چطور بدست میاد. این درست که بستگی به جریان داره و شما هم مدارو کامل کشیدین ولی میخوام کامل بفهمم که اگر خواستم مورد دیگه ای بسازم مشکلی نداشته باشم.
    پس سوالاتم:
    1- در این مدار جریان تغذیه برای مدار چقدر باید باشد؟ آیسی چه جریانی میکشد؟ (در دیتاشیت در حدود میلی آمپر گفته) پس 1 آمپر کافیه؟
    2- چگونه میتوان با داشتن ولتاژ و جریان ظرفیت خازن را بدست آورد؟
    3- مگر 7805 نباید به 6 ولت وصل شود چرا شما آن را به 15 ولت وصل کرده اید؟ این باعث سوختن آن نمیشود؟
    فعلا همین 3 سوال
    ممنون :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hasan6220
      سلام و تشکر ویژه از زوار عزیز.
      آره دوست عزیز دارم میسازمش. ولی میخوام کاملا همه قسمتای مدار بفهمم.
      در مورد خازنها میدونم که خازن الکترولیت برای یکسوسازیه و ... میخوام بدونم ظرفیتش چطور بدست میاد. این درست که بستگی به جریان داره و شما هم مدارو کامل کشیدین ولی میخوام کامل بفهمم که اگر خواستم مورد دیگه ای بسازم مشکلی نداشته باشم.
      پس سوالاتم:
      1- در این مدار جریان تغذیه برای مدار چقدر باید باشد؟ آیسی چه جریانی میکشد؟ (در دیتاشیت در حدود میلی آمپر گفته) پس 1 آمپر کافیه؟
      3- مگر 7805 نباید به 6 ولت وصل شود چرا شما آن را به 15 ولت وصل کرده اید؟ این باعث سوختن آن نمیشود؟
      فعلا همین 3 سوال
      ممنون :smile:
      در حدود همون 300-400 میلی آمپره در مورد 7805 هم نه به 15 وصل میشه مشکلی هم نداره فقط باید از هیت سینک استفاده کنید

دیدگاه

سلام و ممنون.
        لطفا سوال دوم را هم جواب بدید. از همه حیاتیتره:

دیدگاه

منظور ظرفیت خازن مورد استفاده در فیلترینگ یکسوسازی است

دیدگاه

ظرفیت خازن با فرض فرکانس 50 هرتز برای برق شهر از فرمول تقریبی C=0.01.I/Vr بدست می آید که Vr ولتاژ Ripple دو سر خازن است.
            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام.
              1- برای مدار گیت یکی دوستان از درایور icl7667 و اپتوکوپلر 6n137 استفاده کرده بود. مزیت استفاده از آیسی ir2130 چیه؟
              2- من میخوام از hcpl 316 استفاده کنم به خاطر ایزوله بودنش. باید ایزوله کنم؟ در صورت ایزوله نکردن چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
              3- کسی تا حالا از hcpl استفاده کرده؟ یکی از دوستام میگفت لحیم کردنش کار وحشتناکیه چون سریع میسوزه.
              4- در mc3phac ولتاژ آنالوگ و دیجیتال رو با چه سلفی از هم ایزوله کنم؟ 100 نانو هانری کافیه؟
              با تشکر

دیدگاه

دوستان اگه لطف کنید جواب سوالاتم رو بدید. من در انتخاب آی سی برای مدار گیت دچار مشکل شدم. لطفا کمک کنید. به نظر شما از ir2130 و اپتوکوپلر استفاده کنم خوبه؟
                ir2130 تعداد 6 تا pwm را ساپورت میکند اما من ترمز هم نیاز دارم. برای آن از چه آیسی هی استفاده کنم؟

دیدگاه

دوستان اگه لطف کنید جواب سوالاتم رو بدید. من در انتخاب آی سی برای مدار گیت دچار مشکل شدم. لطفا کمک کنید. به نظر شما از ir2130 و اپتوکوپلر استفاده کنم خوبه؟
                  ir2130 تعداد 6 تا pwm را ساپورت میکند اما من ترمز هم نیاز دارم. برای آن از چه آیسی هی استفاده کنم؟
                  با سلام به شما برای igbt ترمز از دوتا ترانزیسور هم میتونی استفاده کنی البته مهندس کینژاد هم نظر بدن بهتره

دیدگاه

لطفا این سوال هم مورد توجه قرار بدید:
                    در mc3phac ولتاژ آنالوگ و دیجیتال رو با چه سلفی از هم ایزوله کنم؟ 100 نانو هانری کافیه؟

دیدگاه

یه سوال دیگه هم دارم:
                      میشه بگید پتانسیومتر 20 اهمی و rshunt در پایین igbt ها به چه درد میخورند؟

دیدگاه

سلام اگه لطف کنید و سوالات بنده رو جواب بدید تشکر میکنم.

دیدگاه

یه سوال دیگه هم دارم:
                          میشه بگید پتانسیومتر 20 اهمی و rshunt در پایین igbt ها به چه درد میخورند؟
                          با سلام برای تنظیم جریان خروجی می باشد اگر بیشتر از مقدار تنظیم شده باشد پالسهای خروجی قطع میشود

دیدگاه

من برای مدار گیت ir2130 را مطابق مدار شما بستم. برای آزمایش.
                            اما پینهای itrip و - CA رها کردم. mc3phac پالس میفرستد امادر خروجی ir پالس ندارم. اشکال از کجاست؟
                            ممنون از راهنماییتون.

دیدگاه

تغذیه باید 15 ولت باشه اگر کمتر از 9 بشه پالسها قطع میشه از سلامت ir2130 مطمئنید؟

دیدگاه

سلام.
                                فکر نمیکنم ir2130 مشکلی داشته باشه. حدس میزنم اشتباه تست میکنم. من برای تست ir را تغذیه کردم و مدارات مربوط بهش رو وصل کردم به جز پینهای itrip و - CA که رهاشون کردم. ولی چیزی که تو اسکوپ میبینم موج PWM نیست. به نظرتون اشکال از کجاست؟ در ضمن فقط یکی از PWM های خروجی MC3PHAC را برای تست گرفتم.
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X