اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چندتا سوال درباره ی IGBT و MC3PHAC

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چندتا سوال درباره ی IGBT و MC3PHAC

سلام این ای سی فرکانس هارمونیک سوم هم تولید میکنه؟
    توی خروجی باید هارمونیک اول و هارمونیک سوم حضور داشته باشه اگه نیس راهی برای اضافه کردنش پیشنهاد کنید

دیدگاه

با سلام
      طبق دیتاشیت،بله هارمونیک سوم هم اضافه میشه.
      <<The only place that you can find success before work is in the dictionary>>

دیدگاه

یعنی با چرخوندن speed هامونیک اول و سوم ساخته میشه؟
        وقتی جانگشن رو به +50 وصل کنیم ای سی به طور اتوماتیک از فرکانس صفر تا 50 میره؟
        شما خروجی رو به 74240 وصل کردید یا مستقیم به ir2130 وصل کردید؟

دیدگاه

بله + 50 هرتز به دلیل برق ایران.
          من با اپتوکوپلر دادم به ir2130 با اپتو به شماره tlp521-2
          بحث هارمونیک سوم رو تو دیتاشیت نوشته.مطالعه کنید متوجه میشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
            با سلام جناب cmuiran این لینک شماتیک وpcb
            http://www.4shared.com/file/BuYljdUQ/power.html
            قسمت mc3phac برای کار در حالت سریال بسته شده اگر میخواهید در مد stand alone استفاده کنید با ید مدار این قسمت را عوض کنید
            فقط در pcb دو تا ایراد داره که در شماتیک اصلاح شده اما در pcb خودتون باید اصلاحش کنید سوالی باشه در خدمتم
            با سلام خدمت دوستان
            آقای زوار میشه بگید این فایل با چی اجرا میشه؟(power.DDB)
            با تشکر

دیدگاه

با سلام پروتل 99

دیدگاه

با سلام خدمت شما دوستان گل
                من این مداره اینورتر رو با mc3phac و ir2130 ساختم و دوتا سوال برام پیش اومده؛میخواستم شما کمکم کنید.
                -------------------
                1.من برای هر فاز تا زمین دو عدد لامپ 100 وات سری کردم و خروجی گرفتم .اما این خروجی به این صورت بود که آروم آروم لامپهای فازها با اختلاف زمانی بین هر سه فاز خروجی شروع به روشن و خاموش شدن میکنن و این سرعت روشن و خاموش شدن بالا میره تا به سرعتی برسه که توسط ولوم به mc3phac دادم و اگر سرعت رو پایین تر بیارم به حدود خیلی پایین این روشن و خاموش شدن به راحتی قابل دیدن با چشم هست و حتی اختلاف فاز بین لامپها هم دیده میشود.آیا این طور کارکرد طبیعی هست؟؟
                ------------------
                2.این برد رو به یک فن کوچک سه فاز 100 وات وصل کردم.موتور آروم شروع به کار کرد و به سرعت مطلوب رسید و بعد از حدود 5 تا 10 دقیقه که کار کرد اومدم و توسط کلید FWD/REV جهت رو برعکس کنم که آروم موتور ایستاد و دوباره در جهت برعکس شروع به چرخش کرد و به سرعت مطلوب رسید اما بعد از 10 ثانیه شرعتش کمی کم شد و یهو از برد من آتیش بلند شد و اکثر برد قدرت از جمله ir2130 , igbt , اکثر مقاومتها و اپتو کوپلرها سوختن!!!! به نظرتون دلیل این اتفاق چب بوده!!!!؟؟
                (البته من بایاس مقاومت شنت روی امیتر igbt های پایین که با پتانسیومتر و 1 کیلو اهم به پابه ITRIP آِی سی ir2130 میره رو نبسته بودم و این پایه زمین شده بود!!

دوستان لطف کنید تجربیاتتون رو بگید اگر چنین موردی مشاهده کردید.

دیدگاه

با سلام خدمت آقای زوار
                  من کل تایپیک را خواندم و دیتاشیت این ای سی و application note را مطالعه کردم و تا انجایی که سوادم جواب داد یه چیزایی دست گیرم شد و تصمیم به ساخت ای اینورتر شدم(اگر خدا بخواد)
                  من میخواستم از جناب آقای زوار درخواست کنم که اگر برایشان امکان دارد برنامه نویشته شده خود را که با پورت سریال ارتباط برقرار میکنند را در اینجا قرار بدهند.البته پیشاپیش بابت این بی ادبی خودم از شما عذر خواهی میکنم.
                  با تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza_14755
                    با سلام خدمت آقای زوار
                    من کل تایپیک را خواندم و دیتاشیت این ای سی و application note را مطالعه کردم و تا انجایی که سوادم جواب داد یه چیزایی دست گیرم شد و تصمیم به ساخت ای اینورتر شدم(اگر خدا بخواد)
                    من میخواستم از جناب آقای زوار درخواست کنم که اگر برایشان امکان دارد برنامه نویشته شده خود را که با پورت سریال ارتباط برقرار میکنند را در اینجا قرار بدهند.البته پیشاپیش بابت این بی ادبی خودم از شما عذر خواهی میکنم.
                    با تشکر.
                    با سلم برنامه من ارتباط با میکرو بود نه پورت کامپیوتر که نرم افزار میکرو را قبلا تو همین تاپیک گذاشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                      با سلم برنامه من ارتباط با میکرو بود نه پورت کامپیوتر که نرم افزار میکرو را قبلا تو همین تاپیک گذاشتم
                      با سلام
                      لینکش باز نمیشود.لطفا دوباره پلود کنید.
                      با تشکر از همکاری شما

دیدگاه

دوستان عزیز
                        آقای زوار
                        شما در مورد این اتفاقاتی که بنده عرض کردم نظری ندارید؟؟؟
                        دوستان با تجربه از تجربیات و دانسته هاشون چیزی در این مورد هست که به ما راهنمایی کنن؟

دیدگاه

با سلام به همه دوستان
                          من یه سوال داشتم.اینکه موارد fault دادن در آی سی IR2130 چی هست؟
                          من این برد اینورتر رو بالاخره راه اندازی کردم اما فقط در توان های کم جواب میده اما در موتور با توان 1 اسب (بدون بار) بعد از یک ثانیه از استارت شدن پایه fault روی ir2130 فعال میشه و خروجی قطع میشه(با یک ال ای دی که روی پایه زدم متوجه میشم این اتفاق رو).ختی برای آزمایش من فیدبک جریان که توسط پایه Itrip گرفته میشه رو هم جدا کردم و مستقیم زمین کردم اما بازم این fault رو میده!!!!!
                          دوستان مطلع خواهشا نظراتشون رو بگن استفاده کنیم.ممنون میشم.

دیدگاه

باسلام.
                            اگر زمان Dead time بین سوییچ ها وجود نداشته باشه یا خیلی کم باشه بعداز مدتی سوییچها شدیدا داغ میشن ومیسوزند.
                            موفق باشید.
                            من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

igbt دسته دوم امپر بالا کجاگیرم میاد
                              راه در جهان یکی است و ان راه راستی است

دیدگاه

سلام
                                تقریبا با چه مشخصاتی؟ لطفا محدوده جریان ولتاژ و فرکانس کاریش رو ذکر کنید.
                                من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X