اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایو کردن یک موتور dc که 80 آمپر میکشد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایو کردن یک موتور dc که 80 آمپر میکشد

نوشته اصلی توسط شهرام کشت پور
    من نمیدونم بوبین رله چند امپر جریان میکشه
    ولی در مورد موسفت شما بیشترین بازدهی برای RG به مقدار 4.5 اهم و ولت درایو 10 ولت برای گیت سورس پیشتهاد شده
    یعنی با توجه به نکات بالا در خصوص خاموش وروشن کردن موسفت شما باید با یک مقاومت 4.5 اهم یک ولت حداقل 10 ولت رو به گیت اعمال کنید و برای خاموش کردن اون ایین ولت قزع بشه و به زمین اتصال بشه بهترین روش استفاده از پوش پوله

به این شکل توجه کنید البته ترانزیستورها از نوع فست هستند و میتوان همین ارایش را با ماسفت منفی و مثبت اجرائ کرد
    و موسفت و ایجی بی تی فرق چندانی در درایو کردن ندارند با این ارایش شما میتونین 110 امپر با قطعه خودتون سویچ کنید
    دستگاهی که میخوام سویچ کنم دقیقا مثل رله است ( اتوماتیک استارت ) البته 48 آمپر در مدت زمان 40 ثانیه میکشه
    2. یعنی من برای خاموش و روشن کردنش با دادن دو دستور به 2 ترانزیستور ها باید بدم و برای ماسفت p حای دیود زنر ها عوض نمیشه من متوجه نمی شم البته شرمنده من خنگ نیستم رشتم مخابرات و خیلی الکترونیک بلد نیستم

دیدگاه

پاسخ : درایو کردن یک موتور dc که 80 آمپر میکشد

البته قبلا هم عرض کردم اتوماتیک استارت یه سیستم مخصوصه بوبین اتوماتیک استارت به علت نوع خاصش جریان زیادی میکشه ولی بعید میدونم بیشتر از سه یا چهار امپر بشه
      اگر از رله های معمولی استفاده کنید نیار به اینهمه دنگ وفنگ نیست چون رله های معمولی با چند میلی امپر فعال میشن و میتونید اونارو بایک ترانزیستور به راحتی روشن کنید
      ماسفت و نیمه هادیها برای سویچ های سریع استفاده میشن یعنی برای چند صد قطع و وصل در ثانیه
      اما اگر شما میخاهید خود موتور استارت ماشین رو با ماسفت روشن کنیذ چیز دیگریست یقینا میتونین اونو با ماسفت مورد نظر خودتون روشن کنین
      اما اگر از درایو و سیگنال درست استفاده نکنین بعد از چند مرتبه روشن وخاموش شدن میسوزه
      بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X