اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل فاز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل فاز

سلام من زیاد از برق سر در نمیارم
    یک کنتاکتور ls gmc-85 دارم که می خوام یه کنترل فاز بهش وصل کنم بعدشم یه دستگاه هست یه نفر کمکم کنه چیکار کنم

پاسخ : کنترل فاز

مدارات و نحوه اتصالات مربوط به کنترل فاز و کار کردن باهاش روی قطعه کشیده شده(کنترل فاز) و اینکه اون رو چطور باید روی تابلو برق بست.اگر منظورتون همین بود بفرمایید واسه چه کاری میخواید مدارشو براتون بکشیم.مارک قطعات هم ذکر کنید.
    موفق باشید
    <<The only place that you can find success before work is in the dictionary>>

دیدگاه

می خوام برق دو تا دستگاه رو وصل کنم1 دونه کلید اتوماتیک دارم 2 تا کنتاکتور دارم ls gmc-85 دو تا هم کنترل فاز برنا لطفا با جزئیات راهنمایی کنید حتی چیز هایی رو که باید تو تابلو استفاده کنم حتی شماره کابل و اگه میشه نحوه انشعاب گرفتن از کلید ببخشید میدونم خیلی زیاد

دیدگاه

کنترل فاز سه تا ورودی داره با نام l1- L2L و L3 سیم های سه فازت رو وصلش می کنی به این سه.یه دونه هم سیم نول میخاد با نام N یاMP.
        برقش رو وصل کنی کار می کنه اگه چراغ فاز روشن بشه باید جای دو تا از سیمهای مثلا L1وL2 رو باید عوضش کنی.
        میمونه کنتاکتورت:
        یه پیچ دیگه رو کنترل فازت هست با شماره 15 این پیچ رو با یه تیکه سیم کوچولو وصلش می کنی به یکی از پیچهای L1وL2یاL3فرقی نداره .
        از پیچ شماره 18 هم میبری وصلش می کنی به A1کنتاکتورت و سیم نول رو هم میاری وصلش می کنی به A2کنتاکتور.
        برق دستگاه رو هم میاری از کنتاکتهای کنتاکتور عبور میدی

دیدگاه

خیلی ممنون فکر کنم فهمیدم :agree:
          نیاز هست فیوز مینیاتوری هم ببندم اگه نیاز هست قبل از کنتاکتور ببندم یا بعد از کنتاکتور؟

دیدگاه

فیوز واسه برق سه فاز بزاری کافی هست قبل از کنتاکتور باید باشه

دیدگاه

قبل از کنتاکتور یه کلید اتوماتیک دارم مینیاتوری هم بزارم؟

دیدگاه

اتو باشه که عالی هست.نه مشکلی نداره

دیدگاه

این مدار فرمان start و stop با کنترل فاز می باشد
                  عکس برگرفته از سایت power-electronics.ir

http://power-electronics.ir/index.php?attachments/photo0041-jpg.7/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X