اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

400khz 600w اینورتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

400khz 600w اینورتر

سلام دوستان
    برای پروژه ی دانشگاهم باید یه اینورتر 400 کیلوهرتز 600 وات بسازم. ولتاژم 40ولت هست. جریانم باید حدود 15آمپر باشه. مدار تا 4 آمپر جواب می ده وقتی میرم روی 8 آمپر یکی از ماسفت ها داغ می کنه و یهو همه چیز می سوزه.

از ir2113 استفاده می کنم. ماسفت هم irf3205 و irfp150 رو تست کردم. نمی دونم دیگه چه کار کنم.
    لطفاٌ راهنمایی کنید.
    مدار دیتاشیت 2113 رو استفاده کردم با خازن 10 میکرو و دیود uf4007

پاسخ : 400khz 600w اینورتر

نوشته اصلی توسط naserim
    سلام دوستان
    برای پروژه ی دانشگاهم باید یه اینورتر 400 کیلوهرتز 600 وات بسازم. ولتاژم 40ولت هست. جریانم باید حدود 15آمپر باشه. مدار تا 4 آمپر جواب می ده وقتی میرم روی 8 آمپر یکی از ماسفت ها داغ می کنه و یهو همه چیز می سوزه.

از ir2113 استفاده می کنم. ماسفت هم irf3205 و irfp150 رو تست کردم. نمی دونم دیگه چه کار کنم.
    لطفاٌ راهنمایی کنید.
    والا من که چیزی نفهمیدم و بیشتر شبیه 20 سوالی می مونه .
    400 کیلو هرتز ؟؟؟ می شه بفرمایید مبنای انتخاب این فرکانس از کجا اومده اونوقت ؟
    40 ولت ، خروجی یا ورودی ؟
    600 وات ، حتما توان خروجی دیگه ؟ با این حساب 40 ولت 15 آمپر می شه خروجی ، خوب ورودی چند ولته ؟
    اصلا شماتیکتون چه شکلیه ؟
    بعدشم 10 میکرفاراد برای بوت استرپ IR2113 ؟ یا بایاس ؟

دیدگاه

مدار شما فرکانسش بالاس و کلی نکته داره که باید رعایت بشه.
      مدارت رو بزار ببینیم چی بستی. اطلاعات کامل هم بده. یه دونه ماسفت خییلی کمه. برای 15 امپر حد اقل باید صد امپر ماسفت بزاری که مث سگ کار کنه. تلفات دینامیکش زیاد میشه تو این فرکانس. نوع بار رو هم فراموش نکن که چیه بارت.
      سعی کن به جای اینکه از یه ماسفت استفاده بکنی از چند تا جریان پایین استفاده بکنی.

دیدگاه

باسلام.
        باعنایت به اینکه تلفات ماسفت در این فرکانس وجریان بیشتر از ای جی بی تی خواهد بود مستقیما به سراغ ای جی بی تی بروید به دو دلیل:
        1-اکثر ماسفتهای موجود در بازار تقلبی هستندبه دلیل قیمت بیشتر نسبت ای جی بی تی .واردکننده ها نوع نامرغوبش رو میارن.
        2-فقط با نیم پل بستن 2عدد ای جی بی تی فرکانس بالا به توان و فرکانس مورد نظر میرسید باتوجه به اینکه ای جی بی تی ها تحمل توان جریان ودمای
        بیشتری رو دارند.
        ضمنا توپولوژی شما فوروارد 2سوییچ یا هالف بریج باشه.همچنین اسنابر RC موازی با هردو سوییچ قرار بدین.
        واما ای جی بی تی های موجود فرکانس بالا: IKW40n60H3 -(عماد الکترونیک داره.) و GW40nc60wwd ونمونه های مشابه.
        موفق باشید.
        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naserim
          سلام دوستان

لطفاٌ راهنمایی کنید.
          سلام
          ولتاژ ورودی 40 ولت هست فرکانس هم برای هارد سویچ بالاست پروژه دانشگاهیه دیگه IR2113 مناسب این کار نیست
          چون پیک جریان گیت بالاست و درایو کردنش کار 2113 نیست اصلآ بهتره مدار رو پوش پول ببندی با 3205 مناسب نیست
          ولتاژ درین سورس کمه 6 عدد irfp150 استفاده کن .

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

باسلام.
            این app note ها رو از سایت www.ti.com یا از گوگل دانلود کنید مناسبه.
            slua053 -slua323 -slup062 -slup068.pdf- slup073.pdf- slup079.pdf- slup083.pdf- slup086.pdf- slup123.pdf- slup124.pdf- slup126.pdf-
            slup128b.pdf-slup224.pdf
            موفق باشید.
            من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X