اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه گرمایش القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستگاه گرمایش القایی

میتونید خودتون حساب کنید
    چیزایی که نیاز دارید ظرفیت گرمایی ویژه برای اسفالت و اهن هست-اهن که معلومه اسفالت هم باید در مقالات باشه نبود میتونید خودتون اندازه گیری کنید(کمی سخته ولی شدنیه) من برای اسفالت ظرفیت گرمایی ویژه ی سیلیس رو گذاشتم به خاطر شن و ماسه! دقیق نیست ولی تا حدی معلومه
    mcdt=q برای اسفالت محاسبه میشه و از همین روش مقدار جرم اهن رو بذارید دما رو بدست میارید این معادله همونطور که میدونید انرژی رو میده برای توان باید زمان رو در نظر گرفت که اونم معلومه
    حالا باید ببینید دستگاه شما چقدر طول میکشه تا 10 گرم پودر اهن رو که پخش هم هست به دمای فرضا 1000 درجه برسونه! 15-20 برابر این زمان میشه حدود زمان برای رسیدن نمونه ی شما به 90 درجه تقریبا!
    این دستگاهی که تصویرش که گذاشتید فکر میکنم در حد 10 20 ثانیه بتونه 10 گرم اهن رو به دمای 1000 برسونه درسته؟
    --
    من نمیدونم فرضیات کار شما چیه و تیمارهاتون چه تاثیری روی نمونه هاتون داره و اینکه چرا باید گرما از طریق این مواد به نمونه منتقل بشه چون میتونید خود نمونه رو حتی با اینفرا رد گرم کنید -مایکرو ویو بعید میدونم نمونه ی شما رو گرم کنه چون مایکرو ویو ذرات قطبی رو تحت تاثیر قرار میده رو فلزات تاثیری نداره در غیر اینصورت بدنه ی اجاق مایکروویو ذوب میشد

دیدگاه

10 گرم مواد ریز (با استناد به گفته خودتون که گفتیم خرده ریزه و ممکنه حتی پیوسته هم نباشه) نیازی به 50 کیلو وات توان نداره هااا. 50 کیلو توان رو ده گرم فلز تلف بکنی تو 190 ثانیه بخار میشه )) کل انرژی که لازمه تا قطعه اسفالت شما به 85 درجه برسه چقدره؟؟ ما کلا اون مقدار انرژی باید به فلزاتمون بدیم تا کل اسفالت به 85 درجه برسه.
      من فکر میکنم به این دلیل از کوره القایی استفاده شده که حتما باید اون فلزات گرم بشن. حالا با یه تقریبی گفتن دمای اسفالت تو 190 ثانیه به 85 برسه (با حساب کتاب خودشون که نمیدونیم چیه) زمان و دمای مناسب کاره. باید توجه داشته باشین که دمای اون قطعات فلزی قطعا خیلی بیشتر از این حرفها خواهد بود.
      اگه قطعاتتون خورده ریزه س بهتره فرکانس رو بالا ببرید ولی قطعا به 50 کیلو وات توان نیاز ندارید. فکر میکنم کوره ای که کار شما رو راه بندازه به چار پنج تومن جمع بشه.
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط .MHMD.
        خیلی ممنونم بابت پاسخگوییتون
        راستش بعد از اینکه شما بحث بالا رو مطرح کردین بنده مجدد رفتم و درصد مواد رسانای استفاده شده در مقالات رو چک کردم و دیدم درصد ها درسته و وزن همون بین 5 تا 10 گرم هست
        و مدت زمانی هم که برای گرم شدن سطح نمونه از 20 درجه ی سانتی گراد (یعنی دمای محیط) تا 85 درجه سانتی گراد نیازه رو 190 ثانیه قید کردن
        حالا از نظر شما توی 190 درجه ی سانتی گراد نیاز به چه مقدار مواد رسانا تو نمونمون داریم؟
        و سوال بعدی اینکه آیا از ماکرویو استفاده کنیم اون مواد رسانای موجود در نمونمون گرم میشه و گرماش رو به نمونه انتقال میده؟
        در پاسخ به سوالتون در مورد مایکروویو

امواج مایکروویو به دلیل اثر تلفات پوستی اصلا نمیتونن فلزات رو گرم کنن. اما موادی که دارای تلفات دی الکتریک بالا باشند رو میتونه.
        میتونید به جای فلزات و مواد رسانا از موادی نارسانا با ضریب تلفات دی الکتریک بالا استفاده کنید و سپس تحت امواج مایکروویو قرار بدید. دم دست ترینش هم همین مایکروفر های خانگی هست که لامپ مگنترون با کل تجهیزات با 200 هزار تومن جمع میشه. بعدش اون مواد نارسانا گرم میشن و نمونه ات رو گرم میکنه
        ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X