اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جریان پمپ آب کولرتون رو چک کردین؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جریان پمپ آب کولرتون رو چک کردین؟

فکر نکنم اینو ببینید

یه مدلم پیدا کردم بدون الکترو موتوره!

http://vdayshop.com/shop/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h

آقای غفارزاده شما اطمینان دارید که تو سیستم این چیلرها میاند برق را برای موتور و فنها dcمی کنند ؟؟؟؟؟؟؟من که خیلی بعید می دونم
      یه بار با همکار بابام که به کارخونه کولر هوایی آبان ( آبان کولر ) برای تحقیق درباره خنک کننده های ژنراتور های صنعتی رفته بودم
      تویه قسمت کولر های صنعتی برای بیمارستان ها و کتابخونه ها دیدم که از موتور های دی سی استفاده میکردن

نوشته اصلی توسط arvinfx

یه مدلم پیدا کردم بدون الکترو موتوره!

http://vdayshop.com/shop/

باهاله
      روی شفت خود موتور کولر سوار میشه

خود آدم هم میتونه بسازه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
        یه بار با همکار بابام که به کارخونه کولر هوایی آبان ( آبان کولر ) برای تحقیق درباره خنک کننده های ژنراتور های صنعتی رفته بودم
        تویه قسمت کولر های صنعتی برای بیمارستان ها و کتابخونه ها دیدم که از موتور های دی سی استفاده میکردن

باهاله
        روی شفت خود موتور کولر سوار میشه

خود آدم هم میتونه بسازه
        من فکر کنم اونها موترهای سروو صنعتی بود که در قسمتهای خاصی از چیلرها نصب میشده اما پمپهای سیرکوله و فنها بعیده dcباشه شاید هم من اطلاعاتم کمه اگر دوستان لینک یا منبعی پیدا کردند لطفا اینجا هم قرار دهند

این مدل بودن موتور شرکت آفاق من نمی دونم اگر تولید انبوه شده پس چرا عکس خود محصول را قرار نداده تو سایتش هم زده 35تومن که قیمت مناسبی به نظر میرسه به شرطی که کارآیی داشته باشه
        http://afaghpomp.ir/index.php?id_product=7&controller=product

اینم مال یک شرکت دیگه است به نظر میرسه از یک مکانیسم انتقال نیرو از طریق فنر استفاده کرده که به نظر من اون مدل آفاق بهتر طراحی شده اما قدرت اسمی این رعد موتورها تقریبا 2برابر اون آفاق هست منم علاقه مند شدم یکی از اینها را بخرم تست کنم ببینم کاراییش چطوره
        http://www.koushamotor.com/%D9%BE%D9%85%D9%BE_%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C% DA%A9%DB%8C_%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1_%D8%A2%D8%A8% DB%8C.html
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

آره منم حتما امتحان میکنم ولی از کجا گیرش بیارم؟

دیدگاه

باید زنگ بزنیم به کارخونه یا شرکتشون حتما تو تهران که شما هستید نمایندگی دارند .البته الان یک مقدار زوده احتمالا 2ماه دیگه که فصل کولر میشه قطعه کولر فروشها بیارند .

این مدل رعد موتور اگر صداش زیاد نباشه (به خاطر انتقال نیروی فنری)رو کاغذ که بقیه چیزهاش خوبه

اگر 24لیتر را رو هد 2متر بده کارش میشه 480ژول در دقیقه یا به عبارتی 8وات حالا فرض کنیم بازده انتقال نیروی فنر هم 50درصد باشه میشه 16وات افت توان روی موتور .
            که نسبت به حدود 100وات توان واتر پمپهای معمولی خیلی خوبه از طرفی این 16وات انرژی اضافه نیست بلکه 16وات از توان هوادهی کم میشه که تقریبا میشه گفت صفر است(یاتاقانها سالم و روغن کاری بشه شاید اندازه 50وات موتور قوی تر. هوا دهی داشته باشیم )
            ولتر

دیدگاه

شیطونه میگه بشینیم از اول یه کولر آبی اختراع کنیم
              حداقل میشه چند صد تا نو آوری ایجاد کرد
              این کولر های آبی که ما داریم اصلا بازده ندارن
              کولر گاز ها هم بازده خیلی کمی دارن
              و موتور های کولر به جرات میشه گفت بدترین نوع موتور هستن
              خیلی داغ می کنن / راندمان کمی دارن / زود می سوزن و ....

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                شیطونه میگه بشینیم از اول یه کولر آبی اختراع کنیم
                حداقل میشه چند صد تا نو آوری ایجاد کرد
                این کولر های آبی که ما داریم اصلا بازده ندارن
                کولر گاز ها هم بازده خیلی کمی دارن
                و موتور های کولر به جرات میشه گفت بدترین نوع موتور هستن
                خیلی داغ می کنن / راندمان کمی دارن / زود می سوزن و ....
                از اول نیاز به اختراع نیست نوآوری هاتون را بهش اضافه کنید حالا چندتاش که تو ذهنتون هست را مثال بزنید .

تو بازده نداشتن کولر آبی شکی نیست اما باید فاکتور قیمت و راحتی نصب و.........در نظر گرفته بشه

کولر گازی که بازده خوبی داره تمام دنیا هم برای فضاهای کوچیک تو بورسه چرا می گویید بازده نداره ؟؟؟؟؟؟؟البته نیایید با چیلر مقایسه کنید باید با یک چیزی هم اندازه و هم قیمت خودش مقایسه بشه

من نمی دونم راندمان موتور کولر چقدره اما اگر جنسش خوب باشه عمری کار می کنه ما که 15ساله تو اصفهان از کار کشیدیم تا حالا آخ نگفته البته هر سال به تسمه و پولی و ..........رسیدگی می کنم
                ولتر

دیدگاه

از اول نیاز به اختراع نیست نوآوری هاتون را بهش اضافه کنید حالا چندتاش که تو ذهنتون هست را مثال بزنید .

تو بازده نداشتن کولر آبی شکی نیست اما باید فاکتور قیمت و راحتی نصب و.........در نظر گرفته بشه

کولر گازی که بازده خوبی داره تمام دنیا هم برای فضاهای کوچیک تو بورسه چرا می گویید بازده نداره ؟؟؟؟؟؟؟البته نیایید با چیلر مقایسه کنید باید با یک چیزی هم اندازه و هم قیمت خودش مقایسه بشه

من نمی دونم راندمان موتور کولر چقدره اما اگر جنسش خوب باشه عمری کار می کنه ما که 15ساله تو اصفهان از کار کشیدیم تا حالا آخ نگفته البته هر سال به تسمه و پولی و ..........رسیدگی می کنم
                  راحت می تونم صد تا نو آوری به کولر اضافه کنم
                  اول خواستم خودم بسازم و طرح رو به کسی ندم :redface:
                  اما الان احساس می کنم اگه شما دوستان هم بتونید این طرح رو پیاده سازی کنید واقعا عالی میشه و اگه شما موفق به ساختش بشید من هم به همون اندازه خوشحال میشم :applause:
                  اول اینکه به جای استفاده از کلید کولر یک کلید اتوماتیک با تنظیم درجه حرارت داشته باشه که خیلی راحت با سنسور و AVR پیاده سازی میشه
                  دوم اینکه به جای استفاده از ولتاژ AC از ولتاژ DC استفاده بشه تا خطر برق گرفتگی کم بشه :twisted:
                  به جای موتور معمولی از موتور براشلس با راندمان بالای نود درصد استفاده بشه
                  به جای اینکه پمپ از موتور جدا باشه میشه یک سیستم مکانیکی با دنده ایجاد کرد تا بتونه با یه موتور هم باد بزنه و هم آب رو به گردش در بیاره
                  حتی میشه کلا آب رو حذف کرد از المان پلتیر استفاده کرد :mrgreen:
                  البته همه اینها ایده است و باید ارزیابی بشه :read:
                  و هر کدومشون می تونه یه اختراع باشه واسه خودش
                  البته چند تا ایده خوب دیگه هم هست که نگه میدارم واسه خودم

sigpic

دیدگاه

اون کنترولر رو من ساختم 7 ساله داره کار میکنه خیلی عالیه. پیشنهاد میکنم حتما بسازید. مخصوصا شب ها.

موتور براشلس هم فکر بدی نیست! وقتی با قیمت کولر گازی مقایسش میکنم باید بیارزه!

المانهای سرد کننده بازده کمی دارن. قبلا دایی چک کرد با آب چاه هم خنکش میکرد ولی جواب نداد.

این چی میگه؟ :eek:

http://www.motrolflymideast.com/motor.html

اضافه شده در تاریخ :
                    زحمت نکشید آبسال خودش همرو سر هم کرده :icon_razz:

http://www.aabsalco.com/persian/viewExtra.php?x=187217

دیدگاه

من فکر کنم اونها موترهای سروو صنعتی بود که در قسمتهای خاصی از چیلرها نصب میشده اما پمپهای سیرکوله و فنها بعیده dcباشه شاید هم من اطلاعاتم کمه اگر دوستان لینک یا منبعی پیدا کردند لطفا اینجا هم قرار دهند
                      به فن های DC که براشلس هستند توی صنعت EC FAN گفته می شه. یه سری مزایا دارند و چند تا معایب
                      مزایا:مصرف انرژی کمتر ( توی بعضی مدل ها تا 70%-80%) لینک:http://www.hawco.co.uk/ec-motors_cp.aspx و http://www.ecdrives.com/
                      ابعاد کوچکتر
                      عمر طولانی تر
                      با توجه به کنترلر داخلی، برای کنترل سرعت نیازی به اینورتر ندارند.
                      تمامی سیستم های حفاظتی مثل کنترل بار در داخل کنترلر تعبیه شده است.
                      صدای کمتری دارند و .....

و اما معایب:
                      قیمت بالاتر
                      سرعت محدود
                      توان محدود

چندتا ینک مفید:
                      http://www.ebmpapst-ec.co.uk/uploads...t_RIBA_CPD.pdf
                      http://eltaselect.com/downloads/ecob...%20vs%20AC.pdf
                      http://www.axair-fans.co.uk/technical/ec-technology.php
                      http://www.ebmpapst-ec.co.uk/technical-overview.php این مال ebmآلمان هست که توی بازار ایران معرف حضور همه هستش.
                      http://www.fansretrofit.com.au/ec

دیدگاه

آقا ناصر اینها که قبلا همه اش تو تاپیک عنوان شده بود اون زیرخاکی ها را رو کنید .پلیتر هم به درد کتری برقی می خوره تا سرد کردن :mrgreen:البته یک نفر چند سال پیش اومده بود با موتور یخچال آب داخل تشت کولر را سرد کرده بود و ثبت اختراعش هم کرده بود اون بهتر میشه

آقا آروین اون لینک براشلسهای مورد استفاده در کار مدل است برای چند گرم وزن کمتر و چند درصد بازده بیشتر کلی تکنولوژی مواد و مواد گرون قیمت استفاده میشه براشلسهای معمولی قیمت کمتری داره .
                        کولر گازی فقط بحث قیمت و مصرف برقش نیست کلا تو مناطقی مثل اصفهان و تهران که هوای خشک داره رطوبت ها را کم میکنه(البته اینم قابل حل کردن است)اما کلا من که تا می خوابم با سر درد بلند میشم درحالی که با کولر آبی این مشکل را ندارم(البته شاید هم من مریض هستم خودم خبر ندارم :mrgreen: )

این آبسال جالب به نظر میاد با مدل مشابه معمولیش هم رو 6000btuحدود 300هزار تومن گرون تره که اگر واقعا کارایی داشته باشه ارزش داره آدم 300تومن بیشتر بده
                        و اما معایب:
                        قیمت بالاتر
                        سرعت محدود
                        توان محدود
                        آقای pinkplusممنون از لینکها اما با این دوتا عیب که گذاشتید زیاد موافق نیستم .تا اونجا که من می دونم براشلس با هر توانی و هر سرعتی قابل ساخت است .مخصوصا براشلسها با سرعت خیلی زیادشون معروف هستند .اما با گران بودن کاملا موافقم
                        ولتر

دیدگاه

اگه بشه موتوری که آبسال استفاده کرده رو گیر بیاریم بخریم که عالیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                            اگه بشه موتوری که آبسال استفاده کرده رو گیر بیاریم بخریم که عالیه
                            خدا کنه فقط مثل موتور های دوسرعته معمولی قبلی نباشه
                            این که گفته سه سرعته هم باید دید واقعا چه جوریه ؟؟
                            دی سی هست یا ای سی
                            ای کاش موتور براشلس با کنترل دور میزاشت دیگه عالی میشد
                            اونوقت حجم هوا رو به راحتی تنظیم می کردیم

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                              خدا کنه فقط مثل موتور های دوسرعته معمولی قبلی نباشه
                              این که گفته سه سرعته هم باید دید واقعا چه جوریه ؟؟
                              دی سی هست یا ای سی
                              ای کاش موتور براشلس با کنترل دور میزاشت دیگه عالی میشد
                              اونوقت حجم هوا رو به راحتی تنظیم می کردیم
                              توی تبلیقاتش نوشته براشلس. حتما درایورش رو جوری تنظیم کرده که 3 سرعت بیشتر نداشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                توی تبلیقاتش نوشته براشلس. حتما درایورش رو جوری تنظیم کرده که 3 سرعت بیشتر نداشته باشه
                                واقعا یعنی اینقدر پیشرفت کردن ؟؟
                                باریکلا داره
                                راستی اون مدار کنترلر دما رو که گفتی 7 سال پیش ساختی واسه ما هم بزار دیگه :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X