اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعویض باتری جارو شارژی 4.8 ولتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعویض باتری جارو شارژی 4.8 ولتی

با سلام
    جارو شارژی من مال 12 سال پیش هست و توسط باتری نیکل 4.8 ولتی کار میکنه. حالا میخوام به جای این باتری ها با 18650 روشنش کنم. فقط سوال من اینه با توجه به تصویر موتور (که هیچ جا در مورد این موتور نتونستم اطلاعات پیدا کنم) آیا میتونم ازدوتا باتری 18650 استفاده کنم؟ با حدود 7.6 ولت؟
    چون با یه باتری به سختی موتور روشن شد و قدرت هم نداشت با دو باتری بسیار عالی کار کرد اما احتمال میدم موتور بسوزه.
    لطفا یه راهکار بفرمایید که من باتریشاو تغییر بدم. ممنون

درود
    با دو باتری سری هیچ مشکلی نخواهد داشت.

دیدگاه

باسلام
      باتوجه به اینکه ولتاژ نامی موتور 3.6 ولت هست و اتصال دو عدد باتری سری شده 18650 ولتاژی نزدیک به 8 ولت به موتور میده احتمال آسیب دیدن موتور در زمان شارژ بودن کامل باتری ها وجود داره . دلیل اینکه با یک عدد باتری موتور راه اندازی نشده جریان دهی پایین باتری بوده و شما باید باتری 18650 با C-rate بالا و آمپر ساعت بالا تهیه کنید یا اینکه دو عدد باتری 18650 که دارای شارژ یکسانی باشند را باهم موازی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 901878 نمایش پست ها
        باسلام
        باتوجه به اینکه ولتاژ نامی موتور 3.6 ولت هست و اتصال دو عدد باتری سری شده 18650 ولتاژی نزدیک به 8 ولت به موتور میده احتمال آسیب دیدن موتور در زمان شارژ بودن کامل باتری ها وجود داره . دلیل اینکه با یک عدد باتری موتور راه اندازی نشده جریان دهی پایین باتری بوده و شما باید باتری 18650 با C-rate بالا و آمپر ساعت بالا تهیه کنید یا اینکه دو عدد باتری 18650 که دارای شارژ یکسانی باشند را باهم موازی کنید
        نه کلا با ولتاژی که روش نوشته حتی c rate بالا به سختی کار میکنه. اما با 4.8 که توان فعلی باتری ها هست قدرتش خوبه. برا همین میخواستم بدونم اگه با دوتا باتری سری شده (حدودا 7.6 ولت) مشکلی نداره همون روشو ببرم جلو. چون قدرتش فوق العاده بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rmn6586 نمایش پست ها
          با سلام
          جارو شارژی من مال 12 سال پیش هست و توسط باتری نیکل 4.8 ولتی کار میکنه. حالا میخوام به جای این باتری ها با 18650 روشنش کنم. فقط سوال من اینه با توجه به تصویر موتور (که هیچ جا در مورد این موتور نتونستم اطلاعات پیدا کنم) آیا میتونم ازدوتا باتری 18650 استفاده کنم؟ با حدود 7.6 ولت؟
          چون با یه باتری به سختی موتور روشن شد و قدرت هم نداشت با دو باتری بسیار عالی کار کرد اما احتمال میدم موتور بسوزه.
          لطفا یه راهکار بفرمایید که من باتریشاو تغییر بدم. ممنون

با سلام به شما ...
          با یک باتری ۱۸۶۵۰ که ولتاژ شارژ کامل ،آن حدود ۴.۲ تا ۴.۸ ولت هست کار خواهد کرد و نیازی به دوتا باتری سری نیست...
          \\باتری باید جریان مناسبی مطابق با باتری،(نیکل کادمیوم) قبلی،
          داشته باشد ..//..
          **ولتاژ باتری 18650 ,, در هنگامی که باتری تخلیه‌ باشد.
          ۳.۶ ولت خواهد بود که برای راه اندازی این موتور .خیلی
          کم خواهد بود **
          عمر موتور با دوتا باتری،سری،خیلی کم خواهد شد ...
          و زود خواهد سوخت ..,,,
          ##..
          باتری 18650همچنین شارژر مخصوص خود را لازم خواهد داشت ، ,###
          ,,و با شارژر قبلی به مشکل خواهید خورد ..
          ..
          پیشنهاد .. .
          >>> .**اگر مقدور هست باتری نیکل متال هیدرید استفاده کنید که شارژر ساده‌تر نیاز دارد ..و خود اين باتری ها که ایمن تر هستند و خود دشارژ کمتری دارند .**.<<<.. ...
          .
          ***در صورت استفاده از باتری،متال هیدرید ،،سه عدد باتری از سایز D یا C, ,لازم دارید. در،صورت استفاده از سایز ،،AA ،،
          باتری باید حتما حداقل ،،3000 ،، ..میلی آمپر ساعت باشد ..تا توان لازم را داشته باشد***..
          ....
          موفق باشید ..
          جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۲۱:۴۷ ۱۴۰۴/۰۳/۰۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X