اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور سشوار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور سشوار

خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون
    روش دوم ممکنه باعث داغ شدن خازن و ترکیدنش رو به مرور زمان بده ؟
    یه سوال دیگه وقتی سری کردم خازن و مقاومت رو کدوم پایش رو بزنم به برق ورودی و کدوم پایش بره برای پل دیودی؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
    سلام و درود ،
    اگه بیشتر دنبال کارایی و طول عمر
    و سادگی هستین،یدونه منبع تغذیه سویچینگ 12 ولت
    1 آمپر بخرین ، اون چهار تا دیود نصب شده روی پایه های موتور سشوار رو بردارین و سیم های خروجی آداپتور رو به پایه های موتور وصل کنین.اگه هم جهت باد درست نبود جای دو تا سیم مثبت و منفی رو با هم عوض کنین. این روش خیلی ساده هست و شما نیاز به چیز دیگری ندارین.
    روش دوم، یه خازن الکترولیت 8 یا 8.2 میکرو فاراد 400 ولت و یدونه مقاومت 2.2 اهم 2 وات بخرین و خازن و مقاومت رو باهم سری کنین. بعد هم جای المنت متصل به موتور قرارشون بدین و تمام ،البته ممکنه این روش سخت باشه و یا حتی بر اثر اتصال نا درست ،یکی از قطعات بسوزه.تغییر دیگری لازم نیست.
    مزیت این روش ارزان بودن هست.
    موفق و پیروز باشید.
    یه چیز دیگه منبع تغذیه همون آداپتور 12 ولت میشه؟
    مثلا به یسری مودمها هست ، فک کنم داشته باشم

سلام و درود ،
    اگه بیشتر دنبال کارایی و طول عمر
    و سادگی هستین،یدونه منبع تغذیه سویچینگ 12 ولت
    1 آمپر بخرین ، اون چهار تا دیود نصب شده روی پایه های موتور سشوار رو بردارین و سیم های خروجی آداپتور رو به پایه های موتور وصل کنین.اگه هم جهت باد درست نبود جای دو تا سیم مثبت و منفی رو با هم عوض کنین. این روش خیلی ساده هست و شما نیاز به چیز دیگری ندارین.
    روش دوم، یه خازن الکترولیت 8 یا 8.2 میکرو فاراد 400 ولت و یدونه مقاومت 2.2 اهم 2 وات بخرین و خازن و مقاومت رو باهم سری کنین. بعد هم جای المنت متصل به موتور قرارشون بدین و تمام ،البته ممکنه این روش سخت باشه و یا حتی بر اثر اتصال نا درست ،یکی از قطعات بسوزه.تغییر دیگری لازم نیست.
    مزیت این روش ارزان بودن هست.
    موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

ببخشید سوالام زیاد شد
      اگر با اداپتو 12 ولت 1 آمپر بخوام راه اندازیش کنم ، دور کند و تندش حذف میشه
      مثلا آداپتورو بزنم به برق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fire... نمایش پست ها
        خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون
        روش دوم ممکنه باعث داغ شدن خازن و ترکیدنش رو به مرور زمان بده ؟
        یه سوال دیگه وقتی سری کردم خازن و مقاومت رو کدوم پایش رو بزنم به برق ورودی و کدوم پایش بره برای پل دیودی؟

1- بله کاملا درست حدس زدین در این روش ،به مرور زمان خازن ضعیف و ضعیف تر میشه و ممکنه بعد چند سال باد کنه و حتی بترکه. علاوه بر این ،در این روش جرقه زنی موتور یکمی بیشتر میشه و عمر موتور هم 20 درصد کوتاه تر میشه.
        2- خیلی بهتر میتونستم راهنمایی کنم اگه از درون سشوار چند تا عکس میذاشتین .
        3-
        بله درسته.
        مثلا یسری مودمها هست،فکر کنم داشته باشم.
        آداپتور مودم ها معمولا 5 یا 14.5 ولت هست،با 5 ولت موتور خیلی کند میچرخه و با 14.5 ولت هم نتیجه خیلی خوب میشه.

ببخشید سوالام زیاد شد
        اگر با اداپتو 12 ولت 1 آمپر بخوام راه اندازیش کنم ، دور کند و تندش حذف میشه
        مثلا آداپتورو بزنم به برق
        بنده خسته نمیشم که به سوالاتتون جواب بدم،پس خیالتون راحت راحت .
        بله متاسفانه در هر دو روش دور کند حذف میشه. و موتور همیشه در حالت تند میچرخه.
        باز هم سوالی بود در خدمتم.
        موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

1- بله کاملا درست حدس زدین در این روش ،به مرور زمان خازن ضعیف و ضعیف تر میشه و ممکنه بعد چند سال باد کنه و حتی بترکه. علاوه بر این ،در این روش جرقه زنی موتور یکمی بیشتر میشه و عمر موتور هم 20 درصد کوتاه تر میشه.
          3- بله درسته.
          آداپتور مودم ها معمولا 5 یا 14.5 ولت هست،با 5 ولت موتور خیلی کند میچرخه و با 14.5 ولت هم نتیجه خیلی خوب میشه.

موفق و پیروز باشید.
          ممنون از راهنماییت
          حالا اگه برق ورودی که میاد به کلید و با دیود دور کند میشه رو دست نزنم و از خروجی کلید به بعد آداپتور رو بیارم تو مدار شدنیه ؟
          مثلا فاز که رفته برای المنت رو وصل کنم به فاز ورودی منبع تغذیه بعد خروجیش رو بدم به موتور
          برای کلیدم همین کار رو بکنم

3- بله درسته.

موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

ممنون از راهنماییت
            حالا اگه برق ورودی که میاد به کلید و با دیود دور کند میشه رو دست نزنم و از خروجی کلید به بعد آداپتور رو بیارم تو مدار شدنیه ؟
            مثلا فاز که رفته برای المنت رو وصل کنم به فاز ورودی منبع تغذیه بعد خروجیش رو بدم به موتور
            برای کلیدم همین کار رو بکنم

سلام مجدد،
            بله این کار شدنیه ولی به شرطی که تمام سیم ها و قطعات متصل به موتور رو قطع کنین و فقط سیم های خروجی آداپتور رو به موتور وصل کنین.
            البته باز هم توجه کنین که با این کار هم دور موتور تغییری نمیکنه مگر اینکه آداپتور شما خطی(که سنگین هست) باشه.
            موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X