اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد انتخاب سروو موتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد انتخاب سروو موتور

سلام
    دوستان من به بالاخره یه موتور برف پاک کن پیکان پیدا کردم و تحت تست نتیجه گرفتم که قدرتش به اندازه ای هست که بتونه کارمو راه بندازه. حالا واسه درایو کردنش میخوام از سه تا رله استفاده کنم که یکیش واسه فعال و غیر فعال کردن حرکت )در واقع همون استپ( و دوتای دیگش واسه راستگرد و چپگرد کردنش استفاده کنم. به نظرتون این راه درسته یا برم سراغ l6203؟ میشه ازش استفاده کرد یا استاندارد نیست؟ جریانم 5 آمپر تحت بار و 12 ولته. ضمنا واسه توقفش سر 90 درجه بهتره از مدار کنترل جریان استفاده کنم یا نظر دیگه ای دارین؟ حقیقتش تمایل زیادی به استفاده از میکرو سوئیچ ندارم چون جاش فیکس نیست و ممکنه جابجا بشه.
    مرسی از راهنماییتون

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان
    سلام
    دوستان من به بالاخره یه موتور برف پاک کن پیکان پیدا کردم و تحت تست نتیجه گرفتم که قدرتش به اندازه ای هست که بتونه کارمو راه بندازه. حالا واسه درایو کردنش میخوام از سه تا رله استفاده کنم که یکیش واسه فعال و غیر فعال کردن حرکت )در واقع همون استپ( و دوتای دیگش واسه راستگرد و چپگرد کردنش استفاده کنم. به نظرتون این راه درسته یا برم سراغ l6203؟ میشه ازش استفاده کرد یا استاندارد نیست؟ جریانم 5 آمپر تحت بار و 12 ولته. ضمنا واسه توقفش سر 90 درجه بهتره از مدار کنترل جریان استفاده کنم یا نظر دیگه ای دارین؟ حقیقتش تمایل زیادی به استفاده از میکرو سوئیچ ندارم چون جاش فیکس نیست و ممکنه جابجا بشه.
    مرسی از راهنماییتون
    دوستان کسی تمایل به راهنمایی بنده نداره؟؟! :sad:
    تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان
      دوستان کسی تمایل به راهنمایی بنده نداره؟؟! :sad:
      شما می خوای همچیزی رو تولید کمی یا فقط برای یک مورد خاص می خواهید ؟
      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
        شما می خوای همچیزی رو تولید کمی یا فقط برای یک مورد خاص می خواهید ؟
        نه، میخوام یکدونه برای خودم بسازم.
        اصل قضیه اینه که میخوام بجای استفاده از شیربرقی 2 اینچ، شیر 2 اینچ آب که الان دارمش رو با یه موتور باز و بسته کنم (90 درجه). یه سرووی MG995 خریدم اما زورش نرسید کاری بکنه، حالا یه موتور برف پاک کن پیکان خریدم که میخوام اینو به ساده ترین و کم هزینه ترین راه ممکن راه بندازم (البته قابلیت اطمینانش مهمتره). واسه راستگرد و چپگردش نظرم بر استفاده از رلست (چون تعداد باز و بسته کردنش کمه و جریان 12 ولت موتور 5 آمپره) و واسه متوقف کردنش هم یه رله تو مسیر ولتاژ اعمالی به رله ها (قطع کننده ولتاژ اصلی موتور) که کلا میشه سه تا رله واسه راه اندازی موتورها، اما نمیدونم واسه متوقف کردنش تو 90 درجه و مجددا 0 درجه از چی استفاده کنم؟ میکرو سوئیچ؟ سنسور جریان؟ شفت انکودر؟ مقاومت متصل به شفت موتور و ADC میکرو؟ (البته شفت موتورم یدونه خروجی داره و اونم وصل میشه به اهرم شیر)
        به نظر شما کدوم روش بهتره؟ شما نظر بهتری دارین؟ مرسی از راهنماییتون
        تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

چه برای خودت بسازی چه تولید کنی بهتره کار حرفه ای انجام بدی . تازه با توجه به کارت هم باید یک ظریب ایمنی هم در نظر بگیرید . مثلا برای باز و بسته کردن سوخت یک کوره نباید بی گدار به آب بزنی .
          یک لحظه بدبیاری میتونه آیندت رو نابود کنه .

بنا بر این راحت ترین راه اینه که ببینی طرح های آماده از چه مکانیزمی استفاده میکنن ؟
          اما راجب کنترلر مثلا گفتید که میخوام با توجه به اورلود (OVERLOAD) جریان کنترل کنی که خوب درست نیست . متغیر های زیادی مطرح میشه که مسلامه نمی تونی همش رو درنظر بگیری . مثلا فرض کن شما این مدار رو برای درجه 20 درجه طراحی کردی در زمستان که شیر سفت تر کار خواهد کرد طرح شما جواب گو نخواهد بود.

القصه توصیه من به شما استفاده از گیربکس چرخ و محور است .هم آمادش است و هم مثلا میتونی از تو چرخ گوشت های سوخته دربیاری یا پرده و کرکره و ..... . یک حسنی هم که داره هرچه موتور دلت خواست قرار بده .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
            چه برای خودت بسازی چه تولید کنی بهتره کار حرفه ای انجام بدی . تازه با توجه به کارت هم باید یک ظریب ایمنی هم در نظر بگیرید . مثلا برای باز و بسته کردن سوخت یک کوره نباید بی گدار به آب بزنی .
            یک لحظه بدبیاری میتونه آیندت رو نابود کنه .

بنا بر این راحت ترین راه اینه که ببینی طرح های آماده از چه مکانیزمی استفاده میکنن ؟
            اما راجب کنترلر مثلا گفتید که میخوام با توجه به اورلود (OVERLOAD) جریان کنترل کنی که خوب درست نیست . متغیر های زیادی مطرح میشه که مسلامه نمی تونی همش رو درنظر بگیری . مثلا فرض کن شما این مدار رو برای درجه 20 درجه طراحی کردی در زمستان که شیر سفت تر کار خواهد کرد طرح شما جواب گو نخواهد بود.

القصه توصیه من به شما استفاده از گیربکس چرخ و محور است .هم آمادش است و هم مثلا میتونی از تو چرخ گوشت های سوخته دربیاری یا پرده و کرکره و ..... . یک حسنی هم که داره هرچه موتور دلت خواست قرار بده .
            سلام aliila جان
            خیلی خیلی ممنونم از راهنماییت، توضیحات جامعی دادی، ممنون :applause:
            راستیتش منم به همین خاطر بود که نمیتونم بین راه های مختلف روش کاملی رو انتخاب کنم، هر کدوم معایبی دارن که به نوبه خودش خطرآفرینه.
            و اما راجع به این "گیربکس چرخ و محور" که فرمودی میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ منظورتو کامل نفهمیدم (اگه منظورت گیربکس افزایش قدرته که بگم موتور برف پاک کن یه Worm Gearbox روش داره و این مشکلم نیست، مسئله کنترل دقیقشه). اینی که فرمودین مکانیزم توقفش چیه؟ کجای چرخ گوشت یا پرده کرکره پیدا میشه؟؟ :read: و نهایتا اینکه مد نظرم هست یه چیزی تو مایه های تصویری که گذاشتین بسازم، اما چطور کنترلش کنم رو نمیدونم :sad:

اضافه شده در تاریخ :
            سلام مجدد
            راهنمایی نمیفرمائید عزیز؟
            ممنون
            تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

برای دستور توقف و برگشت با توجه به اینکه شما می خوای شیر به حالت On Of بکار ببرری و مثلا نمی خوای 20 درصد شیر باز باشه خوب خیلی راحت میتونی از چشمی های فرستنده گیرنده مادون قرمز بکار ببری .فقط کافیه به آخر شفت گیبربکست یک میله به عنوان رفلکتور جوش بدی ( بچسبونی ). هزینش 2 هزار تومن هم نمیشه . یکی برای نقطه شروع یکی برای نقطه پایان . البته میتونی دوتا میله جوش بدی و یک سسنسور بزاری یا یه میله جوش بدی و دوتا سنسور بزاری و حتی میتونی میله رو جوش ندی و سنسور رو به شفت بچسبونی که تو اون دوتا نقطه 2 تا صفحه رفلکتور بزاری

منظورم این نوع سنسور است

http://www.roboeq.com/img_s/0401022.gif

دیدگاه

سلام دوستان
                من قبلا تو یه پروژه سروو موتور f3003 رو با تایمر یک راه انداختم و به خوبی جواب گرفتم ، حالا میخوام سروو موتور mg995 رو با همون برنامه قبلیم راه بندازم ولی نمیشه ، همش الکی واسه خودش میچرخه یا اصن نمیچرخه
                راه اندازی سروو mg995 مگه با بقیه سروو ها فرق داره اصن ؟؟؟
                اگه کمکم کنید ممنون میشم
                مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X