اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

12 به 220

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

12 به 220

میخوام یه اینورتر با pwm ببندم یه ترانس 12 به 220 ،1آمپری گرفتم برای داکیومنتم نیاز به یه سری اطلاعات فارسی راجع به این ترانس دارم اگه در اختیارم بذارید ممنونتون میشم .منتظرم . :question:مرسی

پاسخ : 12 به 220

دوست عزیز در مورد چه چیز این ترانس اطلاعات می خوای ؟؟
    ساختمان ! طرز کار ؟ ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط khanomgol
      میخوام یه اینورتر با pwm ببندم یه ترانس 12 به 220 ،1آمپری گرفتم برای داکیومنتم نیاز به یه سری اطلاعات فارسی راجع به این ترانس دارم اگه در اختیارم بذارید ممنونتون میشم .منتظرم . :question:مرسی
      سلام
      یه چیزی رو میشه توضیح بدین
      از ترانس برای چی استفاده می کنی یعنی نیازی که برای اون درمورد مدارت داری
      بعد از جواب این سوال
      چه موردی باعث شده شما دنبال مشخصات ریز ترانس ( کاهنده ) باشی
      موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشـاد
        دوست عزیز در مورد چه چیز این ترانس اطلاعات می خوای ؟؟
        ساختمان ! طرز کار ؟ ....
        سلام
        توضیح مدار اینورتر 12-220ولت با دوترانزیستور 2N3055ودو خازن 68میکروفاراد 25ولت و دو دیود 1N504

دیدگاه

با سلام خدمت شما دوست عزیز
          من محاسبات این ترانس رو برات در این قسمت می آرم
          فکر کنم کامل ترین حالت اطلاعاتی یک ترانسفورماتور باشه
          و اگه شما هم لطف کنید مدارتون رو در این قسمت قرار بدین تا دیگران از اون استفاده کنن
          و نظر خودشون رو بدن، ممنون می شم... :nerd:

توان خروجی Pout=I . V که در این ترانس برابر 220 VA می باشد
          توان ورودی Pin=Pout/ n در این رابطه n راندمان می باشد که برابر 0.9 در نظر گرفته می شود
          توان ورودی ترانس شما برابر 245 است
          سطح مقطع هسته Sfe=1.2(Pin)0.5 در این رابطه 0.5 توان ریاضیاتی عبارت داخل پرانتز می باشد
          سطح مقطع هسته ی آهنی شما 18.78 سانتی متر مربع می باشد.
          دور بر ولت این ترانس برابر : nv=37.5/Sfe می باشد که مقدار آن برابر1.99 است.
          تعداد دور سیم پیچ اولیه برابر: N1=nv .V1 حاصل ضرب دور بر ولت در ولتاژ اولیه می باشد
          مقدار آن برابر 24 می باشد
          تعداد دور ثانویه: N2=nv .v2 (1-dv)h در این رابطه dv مقدار افت ولتاژ سلفیه که برابر 0.07 می باشد
          تعداد دور ثانویه هم برابر 403 دور می باشد
          قطر سیم پیچ اولیه با توجه به جریان اولیه برابر (20 آمپر جریان اولیه) 3.22 میلی متر مربع می باشد
          قطر سیم پیچ ثانویه نیز با توجه به جریان 1 آمپری خروجی برابر 0.7 میلی متر مربع می باشد.
          سایز EI هسته ی شما هم برابر باید بزرگتر یا مساویه 130 باشه.

البته توجه داشته باش این ترانس برای فرکانس 50 هرتز طراحی شده در صورت افزایش فرکانس
          مقدار دامنه ی ولتاژ خروجی افزایش پیدا می کنه و هسته آهنی هم داغ می کنه و در صورت جریان کشیدن
          ترانس خواهد سوخت :cry:
          موفق باشید... :nerd:
          هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
          بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

اطلاعات کامل را می تونی تو کتاب سیم لاکی فارس پیدا کنی
            سخت ترین چیزی که می توان در زندگی یاد گرفت این است که از روی کدام پل
            باید رد شد و کدام پل را باید خراب کرد
            از سه چیز متنفرم 1- خیانت 2- دروغ 3- نامردی
            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X