اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اهنربای قوی 900 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اهنربای قوی 900 وات

سلام . من میخوام یک اهن ربای قدرتمند (که مانند یک اهن ربایی مغناطیسی در حد 2 تا 3 مکیلو گرم وزن داره) ، قدرت داشته باشه و. قطر سیم ، اندازه طول سیم و نوع و اندازه هسته رو میخوام . اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم /

دیدگاه

با جریان ac نمیتونین اهن ربای کارامد بسازین چون مدام قطب ها عوض میشه و ویبره خواهید داشت .برای هم چین اهن ربایی یک هسته با سطح ۳۰ سانتی متر تقریبا ارتفاع ۸ سانت و سیم قطر ۲ .ده ردیف .ولتاژ مستقیم ۶۰ ولت نیازه ..اگر میدونم چون دوتا از ازش دارم .

دیدگاه

از نظر بازدهی توی 2 سانتیمتر مربع بهترین بازدهی رو میگیرین (درسته کهع بزرگتر قدرت بیشتری داره من نصبت قدرت به اندازه رو گفتم فقط)
        استادمون درست فرمودن اهنربای دائم با ac نمیشه باید یه تونل سیم پیچ درست کرد و فلز رو داخلش قرار داد بعد جریان رو اعمال کرد تا میدان مغناطیسی اعمال بشه و در نهایت توی فلز داخلی ذخیره بشه . سیم پیچ هم که از مسه و میدان مغناطیسی رو به خودش نمیگیره ,مثل سلف عمل میکنه و خیلی زود میدان رو از دست میده .

البته اگه برای بلندگوئه که موج ac (صدای تقویت شده) اعمال میشه کاملا بحث جداس سیم پیچ خیلی کوچیکتری نیازه

ولی اگه اهنربا دائمه اونم 900 وات نیازمند سیم پیچ قویه که مسلما" توی 2 سانت 10 سانت جا نمیشه پیشنهاد منم اینه ولتاژو تو همون حدود 50 ولت مستقیم که دوستمون گفتن + خنک کننده در صورت نیاز به استفاده طولانی مدت حتما لازمه
        جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۱۵:۰۸ ۱۴۰۴/۰۳/۱۴.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X