اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش آمپر

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
    با درود
    سوالت ناقص هست ..

این مدار برا چی میخوای ؟
    نخوام باهاش تعداد زیادی ال ای دی روشن کنم
    ببینید من 24ولت 100میلی امپر دارم می خواهم ولتاژ بیاد برای 1.5
    ولت اما آمپر تا جایی که از مصر علمی میشه افزایش پیدا کند
    لطفا چند مدار در این زمینه به من معرفی کنید سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد علی راد نمایش پست ها
      نخوام باهاش تعداد زیادی ال ای دی روشن کنم
      ببینید من 24ولت 100میلی امپر دارم می خواهم ولتاژ بیاد برای 1.5
      ولت اما آمپر تا جایی که از مصر علمی میشه افزایش پیدا کند
      لطفا چند مدار در این زمینه به من معرفی کنید سپاس
      اول اینکه وقتی میگی 24 ولت و 100 میلی امپر دارم ؟ جمله درستی نیست و باید مشخص کنی این ولتاز از چه منبع ای هست و ایا منظورتون این که این ولتاز منبع تغذیه تون هست ؟
      خب این چه منبع تغذیه ای هست که توانایی جریان دهیش 100 میلی امپر هست ؟
      و اینکه ما اینو یک منبع تغذیه در نظر میگیریم
      حالا این جمله هم درست نیست و بگی تعداد زیادی ال ای دی روشن کنم ؟ یعنی باید دقیق تر بگی یا اینکه خودتو محدود کنی به تعدادی که منبع تغذیه ت اجازه میده
      اولا که منبه تغذیه شما باید دی سی باشه و احیانا ای سی نباشه و اگر ای سی هست تبدیل به دی سی بشه
      حالا ما 24 ولت داریم و میخوایم تعداد معینی ال ای دی روشن کنیم با توجه به ولتاز
      ال ای دی ها یک ولتاز کاری دارن با توجه به رنگ و اندازه و نوع
      خب ما ولتاز اونو 2.2 ولت فرض میکنیم
      و از روش سری استفاده میکنیم تا جریان کمتری استفاده کنیم ولی به ولتاز بیشتری نیاز داریم که از 24 ولت استفاده کردیم
      خب 10 تا از این ال ای دی های مثال رو با هم سری میکنی و با مقاومت 200 اهم سری میکنی
      حالا 10 تا شاخه مجزا از این گروه قبلی ایجاد میکنی و این شاخه ها رو موازی میکنی میشه 100 تا ال ای دی در گروه های 10 تا و هر گروه 10 تا ال ای دی سری شده
      حالا این چند تا لینک مطالعه کن و اگر باز برات سوالی ایجاد شد در مورد سرچ کن و تحقیق کن

ال ای دی ها با توجه به رنگ نور آنها دارای ولتاژ کاری (Vf) متفاوتی هستند. این نکته در ساخت تابلو های ال ای دی ثابت بسیار حائز اهمیت است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد علی راد نمایش پست ها
        ببخشید آیا مداری هست که بتواند هر مقدار آمپری را در خروجی افزایش دهد
        سلام در پاسخ به شما عضو محترم و کسی که سوال اول را نوشتند:
        در ابتدا باید با مفهوم ولتاژ وجریان(آمپر) و توان آشنا شوید
        برق شهری که از ترانس خیابان می گیریم 230 ولت است
        ترانس خیابان ولتاژ حدود 20 هزار ولت را به سه فاز که هرکدام نسبت به نول 230 ولت دارند تبدیل می کند
        حداکثر جریان خروجی این ترانس هم مثلا حدود 577 آمپر است
        کابلی که از ترانس به سمت کنتور منزل می آید تحمل این جریان را ندارد و دستگاهی هم ندارید که چنین جریانی مصرف کند
        اشتراک خانگی مجاز تک فاز حداکثر 32 آمپر است که کابلی که برای انتقال آن از ترانس تا منزل درنظر گرفته شده در جریان های بالاتر خواهد سوخت
        اگر پنکه ای را روشن کنید از جریان بالای ترانس خیابان در 230 ولت فقط 1 امپر آن را مصرف می کند و اگر کولر گازی را روشن کنید حدود 13 آمپر آن را مصرف می کند
        اما در کارخانه مثلا می بینید موتور بزرگ سردخانه چند 100 امپر مصرف می کند!
        یعنی اگر ولتاژ ثابت باشد هنگامی که وسیله برقی را روشن می کنیم تمام جریان را نمی کشد بلکه متناسب با مقاومتش جریان می کشد یعنی قانون اهم
        بهتر است با باتری ماشین مثال بزنیم:
        باتری ماشینی داریم که 12 ولت است و حداکثر جریان دهی آن 60 امپر ساعت است یعنی اگر به موتوری وصل کنیم که با ولتاژ 12 ولت کار می کند و 60 آمپر می کشد این باتری می تواند آن موتور را به مدت 1 ساعت روشن نگه دارد.
        مثلا ما چند موتور داریم که با ولتاژ 6 ولت کار می کنند و جمعا هنگام کار جریان 70 آمپر می طلبند آیا می توانیم از باتری فوق استفاده کنیم؟
        بله می شود چون توان این باتری:12*60=720 720 وات است
        و توان مورد نیاز موتورها 420 وات است یعنی 6*70=420
        به شرطی که توسط یک مبدل الکترونیکی یا ترانس ولتاژ ورودی 12 ولت را به ولتاژ 6 ولت تبدیل کنیم.
        خلاصه اگر جریان بیشتری می خواهیم ولتاژ ما کمتر خواهد شد و اگر ولتاژ بیشتری می خواهیم جریان ما کمتر خواهد شد

دیدگاه

ظاهرا مراتب اندوخته این فروم در موتورهای جستجو طلبیده تا افرادی به منظورات سئوی خودشان هم در آن فعالیت نمایند. فروم عمومی هم که سطح ثابت تقاضا نداره اون عرضه‌کننده‌ها هستن که سطح دارن مثل معلمهای نهایدهای دولتی vs نهادهای خصوصی... حالا ممکنه یه معلم خوب هم وایسه و چندسالی هم خوب درس بده و ممکنه یه دانش آموز خوب هم تو مدارس دولتی باشه چون پول مدارس خصوصی رو نداره یا اینکه خودش نیازی به اونها نداره!
          قدیم فروم مروم نبود یاد سر کلاس یاد میگرفتی یا با بدبختی و تحقیق و آزمون و خطا و خرابکاری واسه مردم، الان خدا رو شکر فینترنت هست آدمها بهش دسترسی دارن راحت باهم گفتگو میکنن اونایی که میخوان سطح مطح واسشون مهم نیست افراد زرنگ و دانا همین دسته هستن برخی هم حرص میخورن از کم دانی بقیه و سطحشون و برخی هم مجبورن یا ذی نفعند و همچنین افرادی که کلاسشون به ما نمیخوره کلا اینجاها پیداشون نمیشه.. و خداوند هوش مصنوعی را خلق کرد اونم تقریبا پولی شده همه اطلاعاتش رو ذخیره میکنه نم پس نمیده تا بپوکه! هر روز بهتر از دیروز دینگ دینگ؛

همین حرص خوردن‌ها باعث بالا رفتن آمپر میشه! باید مداری بسازید و حرصش بدید تا آمپرش بره بالا.

خدا حافظ

پی نوشت : اون پست تبلیغاتی توسط مدیریت پاک شده الان.
          جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۶:۰۰ ۱۴۰۲/۰۹/۰۶.

دیدگاه

درود بر همه
            تاپیک قدیمی و پرسشم اصن به پرسش اول مربوط نیست‌..
            میدونم در برق دی سی وقتی ولتاژ رو با مبدل بالا ببریم به همان نسبت آمپر افت میکنه مثلن ۱۲ ولت ۱۰ آمپر رو اگر با مبدل به ۲۴ ولت تبدیل کنیم .. حداکثر ۵ آمپر خروجی میتونیم بگیریم (اتلاف رو کار ندارم)

خب همین رابطه برای کاهنده هم درسته ؟؟ مثلن برق ترانس دی سی ۲۴ ولت ۵ آمپر رو اگر با مبدل به ۱۲ ولت کاهش بدیم .. در خروجی ما ۱۲ ولت ۱۰ آمپر داریم ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mbhgbn نمایش پست ها
              درود بر همه
              تاپیک قدیمی و پرسشم اصن به پرسش اول مربوط نیست‌..
              میدونم در برق دی سی وقتی ولتاژ رو با مبدل بالا ببریم به همان نسبت آمپر افت میکنه مثلن ۱۲ ولت ۱۰ آمپر رو اگر با مبدل به ۲۴ ولت تبدیل کنیم .. حداکثر ۵ آمپر خروجی میتونیم بگیریم (اتلاف رو کار ندارم)

خب همین رابطه برای کاهنده هم درسته ؟؟ مثلن برق ترانس دی سی ۲۴ ولت ۵ آمپر رو اگر با مبدل به ۱۲ ولت کاهش بدیم .. در خروجی ما ۱۲ ولت ۱۰ آمپر داریم ؟؟
              بله درسته و همینطور هست.
              البته بازهم باید تلفات رو در نظر بگیریم ، با مبدل های کاهنده سویچینگ داخل بازار ( که حدود 85 درصد بازدهی دارن ) با ورودی 24 ولت 5 آمپر خروجی 12 ولت در حد 9 آمپر داریم.
              البته اگر از رگولاتور های خطی ( تلفاتی ) مثل 7812 و مشابه استفاده کنیم همون جریان ورودی رو در خروجی داریم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

بله درسته و همینطور هست.
                البته بازهم باید تلفات رو در نظر بگیریم ، با مبدل های کاهنده سویچینگ داخل بازار ( که حدود 85 درصد بازدهی دارن ) با ورودی 24 ولت 5 آمپر خروجی 12 ولت در حد 9 آمپر داریم.
                البته اگر از رگولاتور های خطی ( تلفاتی ) مثل 7812 و مشابه استفاده کنیم همون جریان ورودی رو در خروجی داریم.
                چون منبع 24 ولت 2 آمپر هستش و من حدود 9 ولت 2 تا 3 آمپر نیاز دارم .. دیگه اتلاف ش زیاد مهم نیست برای همین کفتم محاسبه نمیکنم ولی حرف شما قبول دارم و باید در ساخت پروژه ها اتلاف انرژی هم محاسبه کرد

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X