پاسخ : راهنمایی در مورد ترانس هسته فریت
اتفاقا حدود 1 هفتست خواستم به انجمن سر بزنم ولی ارور 504 میداد ( فکر کنم فقط برای من بوده ! )
خب پس با این اوصاف همون مدار کافیه.
ساده ترین مدار ممکن اینه که از 1 یا 2 ماسفت استفاده کنید که حدود 10 وات میده و تضمین نمیکنم که طول عمر خوبی داشته باشه!
مدار بعدی شامل 1 عدد آیسی 555 هست که به هر حال بر روی ترانس شما کار میکنه و حدود 20 وات بهتون میده.
مدار اصولی تری دارم که از آیسی مخصوص SG3525 استفاده میکنه و حدود 60 وات بهتون تحویل میده، که از کیفیت بیشتری برخورداره ( ممکنه نیاز باشه اولیه رو خودتون بپیچید)
مدار اصولی تر هم با آیسی TL494 دارم که تجاری تر هست و اصولی.
اصولی تر از اینها هم میتونم طراحی کنم ولی چون طرح پیچیده بدرد کسی نمیخوره حال و حوصله طراحی اینچنین مدارات پیچیده ای رو ندارم.
بفرمایید دقیقا کدوم مد نظرتون هست؟
( ساده ترینش همینه که از 1 یا 2 ماسفت استفاده کنید که پیشنهاد نمیکنم )
نوشته اصلی توسط @ali aga
نمایش پست ها
خب پس با این اوصاف همون مدار کافیه.
ساده ترین مدار ممکن اینه که از 1 یا 2 ماسفت استفاده کنید که حدود 10 وات میده و تضمین نمیکنم که طول عمر خوبی داشته باشه!
مدار بعدی شامل 1 عدد آیسی 555 هست که به هر حال بر روی ترانس شما کار میکنه و حدود 20 وات بهتون میده.
مدار اصولی تری دارم که از آیسی مخصوص SG3525 استفاده میکنه و حدود 60 وات بهتون تحویل میده، که از کیفیت بیشتری برخورداره ( ممکنه نیاز باشه اولیه رو خودتون بپیچید)
مدار اصولی تر هم با آیسی TL494 دارم که تجاری تر هست و اصولی.
اصولی تر از اینها هم میتونم طراحی کنم ولی چون طرح پیچیده بدرد کسی نمیخوره حال و حوصله طراحی اینچنین مدارات پیچیده ای رو ندارم.
بفرمایید دقیقا کدوم مد نظرتون هست؟
( ساده ترینش همینه که از 1 یا 2 ماسفت استفاده کنید که پیشنهاد نمیکنم )
دیدگاه