اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لطفا برای انجام این پروژه کمک کنید .

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لطفا برای انجام این پروژه کمک کنید .

من این بحث رو تازه تو سایت دید
    و می خوام برنامه ی اجرایی و فرمان رو توسط
    plc step 7 طراحی کنم و براتون بفرستم :nerd:
    (البته به زبان لدر)
    اطلاعات مدار
    i0.0 شاستی استارت
    q0.0 تا q0.5
    موتور ها خط می باشند
    البته یک نکته ی مجهول وجود دارد(نقل قول)
    موتور اول رو شن می شود و قطعات را تا انتهای قسمت اول انتقال می دهد با پایان زمان انجام قسمت اول یک میکرو سوئیچ فعال شده و موتور قسمت دوم به صورت اتوماتیک فعال می شود.این کار تا پایان قسمت 6 ادامه دارد
    در صورتی که هدف از این سیستم انتقال اجسام باشد زمان معیار خوبی نیست بلکه می توان از سنسور شمارنده استفاده نمود و در مورد فعال شدن میکرو سوییچ یک لفظ اشتباه می باشد
    مدار رو می فرستم :NO:
    هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
    بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

البته چند نکته که یادم رفت بگم
        i0.1 تا i0.6 سنسور شمارنده می باشن
        که خودم با اجازه شما به مدار اضافه اضافه کردم
        و بعد از تمام شدن پروسه و بعد از گذشت ده دقیقه مدار کار خودش رو از سر شروع می کنه
        امیدوارم به در دتون بخوره
        و تبدیل کردن برنامه لدر به مدار فرمان کار راحتیه
        اگه خواستین بگید اون رو هم براتون می فرستم
        موفق باشید... :nerd:

دیدگاه

سلام
          ممنون از لطفتون من یکم روش فکر می کنم اگه جایی اشکال داشتم حتما ازتون می پرسم
          بازم ممنون
          خیلی محبت کردید :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
          گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
          نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X