اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ABB یا Merlin Gerin ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ABB یا Merlin Gerin ؟

سلام

امروز میخوام یک بحث خیلی داغ مطرح کنم.همونطوری که میدونید برای حفاظت سیستمهای قدرت نیاز به کلیدهای اتوماتیک هست.دو تا برند مطرح در دنیا هستند که همواره رقابت بین اونها خیلی تنگاتنگ بوده .
    ABB از ایتالیا
    Merlin Gerin از فرانسه
    دوستان نظر بدهند ببینم کدوم یکی و به چه علتی بهتره؟
    به عنوان اولین رای خودم پیشقدم میشم.
    نظر من Merlin Gerin است.تقریبا بسیاری از تابلوهای با کیفیت خارجی که دیده ام توشون از Merlin Gerin استفاده شده بود.بدون استثنا حتی یکیش هم ما رو توی کار اذیت نکرد.اما توی کلیدهای ABB مشکل زیاد دیدم(مخصوصا Under Voltage اونها خیلی مشکل داره و گاها نیازه که قاب رویی باز بشه و یکمی دستکاری بشه).
    البته ناگفته نماند که متاسفانه کلیدهای Merlin تقلبیشون تو بازار زیاده اما اوریجینالش واقعا خوبه.
    لطفا بی تعصب نظر بدید و از جنجال و درگیری هم پرهیز کنید.
    851
    ABB
    0%
    486
    Merlin Gerin
    0%
    365

پاسخ : ABB یا Merlin Gerin ؟

یعنی هیچ کس نظری نداره؟

دیدگاه

مهندس اصلا درباره چی داری صحبت میکنی؟! یکم توضیح بده اصلا این کلید اتوماتیک چی هستش...بعدش حتما نظر میدیم

دیدگاه

اینا جفتشون تو بازار تقلبی هستن--ABB که فکرکنم برکراش تو کرمانشا یا سنندجه دارن تقلبی سمبل میکنن با لیبل
        به نظرم تلمکانیک الان شاید خوب باشه
        یا اگه از هیوندای هم چیزی دیدی خوبه-من هیوندای تقلبی کم دیدم

دیدگاه

درسته که هیوندایی تقلبیش کمتره ولی واقعا کیفیتش هم از این دو تا (در صورت اوریجینال بودن) پایینتره.

تا حالا 2 بر صفر به سود مرلن.
          دیگه کسی نظر نداره؟

بیایید تجربیاتتون رو اینجا مطرح کنید.

دیدگاه

تا حالا 2 بر صفر به سود مرلن.
            چرا 2 بر صفر؟؟ خودتو 2 بار حساب کردی؟ :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
              چرا 2 بر صفر؟؟ خودتو 2 بار حساب کردی؟ :rolleyes:
              یکی خودم ، یکی هم Takesh
              مرلن محصول کمپانی اشنایدر هستش.با این توصیف میشه دو بر صفر به سود مرلن(البته تا اینجا).
              دوستان نظر بدن ببینیم کدومشون بیشتر طرفدار داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -Takesh-
                اینا جفتشون تو بازار تقلبی هستن--ABB که فکرکنم برکراش تو کرمانشا یا سنندجه دارن تقلبی سمبل میکنن با لیبل
                به نظرم تلمکانیک الان شاید خوب باشه
                یا اگه از هیوندای هم چیزی دیدی خوبه-من هیوندای تقلبی کم دیدم
                احتمالا بعد از این نقل قول میگه 3 بر صفر
                خوبه که خودش گفته

نوشته اصلی توسط nanocycle
                سلام

امروز میخوام یک بحث خیلی داغ مطرح کنم.همونطوری که میدونید برای حفاظت سیستمهای قدرت نیاز به کلیدهای اتوماتیک هست.دو تا برند مطرح در دنیا هستند که همواره رقابت بین اونها خیلی تنگاتنگ بوده .
                ABB از ایتالیا
                Merlin Gerin از فرانسه
                دوستان نظر بدهند ببینم کدوم یکی و به چه علتی بهتره؟
                به عنوان اولین رای خودم پیشقدم میشم.
                نظر من Merlin Gerin است.تقریبا بسیاری از تابلوهای با کیفیت خارجی که دیده ام توشون از Merlin Gerin استفاده شده بود.بدون استثنا حتی یکیش هم ما رو توی کار اذیت نکرد.اما توی کلیدهای ABB مشکل زیاد دیدم(مخصوصا Under Voltage اونها خیلی مشکل داره و گاها نیازه که قاب رویی باز بشه و یکمی دستکاری بشه).
                البته ناگفته نماند که متاسفانه کلیدهای Merlin تقلبیشون تو بازار زیاده اما اوریجینالش واقعا خوبه.
                لطفا بی تعصب نظر بدید و از جنجال و درگیری هم پرهیز کنید.

مشکل اصلی اینه که هر چیزی که تو بازار خوب در بیاد تقلبی اون هم زیاد میشه حالا میخواد چای احمد باشه یا سویچ سیسکو

دیدگاه

توی نیروگاه های ایران اکثرا از تجهیزات شرکت ABB استفاده شده کلا به نظرم این شرکت توی ایران بیشتر جاافتاده
                  قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
                    توی نیروگاه های ایران اکثرا از تجهیزات شرکت ABB استفاده شده کلا به نظرم این شرکت توی ایران بیشتر جاافتاده
                    آقا مجتبی
                    خوب موردی رو اشاره کردید.با توجه به اینکه سطح ولتاژ نیروگاهی متفاوت با 400 ولت (LV ) هستش و با توجه به اینکه گفتید بیشتر از محصولات ABB در این جاها استفاده شده ، شاید بشه گفت تو سطح بالای LV یعنی MV و HV محصولات ABB بهتر باشن.

تا اینجا شد 2 به 1 به سود مرلن.

دیدگاه

بنده غلط کنم از آب ب یا مرلن تعریف کنم تازه جهت اثبات تقلبی بودنش دلیل داخلی هم اوردم :دی
                      حالا با این اظهار نظر گهربار نتیجه مسابقه تو وقت اضافه به نفع ملت همیشه در صنه و شریف ایران برمیگرده
                      الله اکبر الله اکبر

دیدگاه

در مورد تقلبی بودن قطعات هم باید بگم توی همه ی کالا ها و اونهایی تقاضا براشون زیاده مدل تقلبیش توسط برادران چشم بادومی ساخته میشه تجهیزات نیروگاهی چه توی بخش HV توی بخش قدرت ازشون استفاده میشه و توی بخش کنترل و تجهیزات اندازه گیری و واحدهای شیمی و بخار نیروگاها که اکثرا تجهیزات کنترلی هستن هم از تجهیزات ABB استفاده میشه در کل تو سال های 77 این شرکت ABB به صورت گسترده وارد ایران شد و اکثر نیروگاهای برق با استفاده از تجهیزات این شرکت کار می کنند
                        قم الکترونیک

دیدگاه

خوب ممکنه این درست باشه .
                          معمولا وقتی یه چیزی تو بازار جا می افته ، دیگه تمومه .
                          یعنی دیگران هم یا بدون تحقیق و یا تحقیق کم فقط از نمونه های شناخته شده خرید میکنن .
                          موضوع مطرح شده یک موضوع کلی بود ،آ‌نه فقط مربوط به ایران .
                          مثالی که هم براتون آوردم مربوط به دیزل ژنراتور و تابلوهاش بود .
                          بهترین سازندگان دیزل ژنراتور دنیا رو که محصولاتشون رو دیدم اکثرا از Merlin استفاده کرده بودن (مثل شرکت SDMO ).
                          دوستان اگر میخواهند نظری بدن لطفا کلی باشه ، نه فقط چیزی که به دلیلی تو ایران جا افتاده.

با تشکر

دیدگاه

سلام

ببخشید بایستی از همون اول تاپیک رو به شکل نظر سنجی هم راه می انداختم ولی راستش بلد نبودم.
                            یه سرچی کردم و یاد گرفتم.
                            حالا نتایج بهتر خواهد بود چون دیگه نیازی نیست که رای ها را بشمریم.

شاد و پیروز باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X