اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطع شدن نول در مصرف کننده تک فاز (لامپ پروژکتور) در سیستم سه فاز و سوختن اکثر پروژکتورها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قطع شدن نول در مصرف کننده تک فاز (لامپ پروژکتور) در سیستم سه فاز و سوختن اکثر پروژکتورها

به این صورت کل پرژکتورها را تقسیم بر 3 میکنیم و تعداد بدست اومده رو به هم موازی میبندیم تا فقط دو تا سر سیم از این تعداد داشته باشیم برای یک فاز.
    و برای بقیه هم همین کار رو میکنیم ، که جمعا میشه 6 سر سیم که باید اتصال ستاره ببندیشون.

یا باید هر ستا ستا پرژکتور رو بهم ستاره ببندی که دردسرش زیادتره.

البته اگه ضمینه کاریتون برق نیست ، این کار رو انجام ندید ، چون امکان برق گرفتگیتون هست ، ولتاژ 380 خیلی بیشتر از 220 خطرناک تره.
    بدید یه برقکار .

موفق باشید.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

پاسخ : قطع شدن نول در مصرف کننده تک فاز (لامپ پروژکتور) در سیستم سه فاز و سوختن اکثر پروژکتورها

ممنون
      خب نول به کجا وصل میشه که 220 ولت به هر پروژکتور برسه؟
      حتما جوابتون مرکز ستاره باید به نول وصل بشه
      درسته ؟
      جدیدترین ویرایش توسط hosein47; ۱۸:۳۱ ۱۳۹۵/۰۴/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosein47 نمایش پست ها
        ممنون
        خب نول به کجا وصل میشه که 220 ولت به هر پروژکتور برسه؟
        حتما جوابتون مرکز ستاره باید به نول وصل بشه
        درسته ؟
        نول به جایی وصل نمیشه ، مرکز ستاره خودش بهت نول میده !!!! حالا اگه بخای نول وصل کنی برای صفر شدن کامل مرکز ستاره ، بله همون مرکز ستارست.البته بهش میتونی ارت هم وصل کنی.

در ضمن اگه نول داری نیاز نیست پرژکتورها رو ستاره ببندی . این حرفا در صورتیه که نول نداشته باشی اونجا.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام
          ممنون از پاسخ شما
          خب فرض کنیم به مرکز ستاره نول رو وصل نکنیم و در نظر بگیرید یکی از پروژکتورها 500 وات باشه و دیگری 2000 وات باشه در اینصورت فکر میکنید چه اتفاقی می افته؟

دیدگاه

سلام
            ممنون از پاسخ شما
            خب فرض کنیم به مرکز ستاره نول رو وصل نکنیم و در نظر بگیرید یکی از پروژکتورها 500 وات باشه و دیگری 2000 وات باشه در اینصورت فکر میکنید چه اتفاقی می افته؟
            سلام

نترس مشکلی پیش نمیاد

شما که اینقدر نگرانی چرا از کنتاکتور استفاده نمی کنی؟؟؟اینجوری 100درصد خیالت راحته و هیچ مشکلی هیچ وقت پیش نمیاد
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
              ممنون از پاسخ شما
              خوب حتما نقطه ی نول بوجود اومده دیگه صفر نخواهد بود ، و دارای ولتاژی نسبت به زمین خواهد شد ، کا باعث افت ولتاژ بر روی دیگر فاز ها میشه ، برا همین ارت میزارن دیگه. و از فازی که پرژکتور 2000 وات هست ، جریان بیشتری میگذره.
              ولی خوب میخای رفتارشو در نظر بگیری باید آزمایش کنی ، من تا الان این آزمایش و انجام ندادم.شما اگه انجام دادین نتیجشو اینجا اعلام کنید تا از تجربتون استفاده کنیم.

شما که اینقدر نگرانی چرا از کنتاکتور استفاده نمی کنی؟؟؟اینجوری 100درصد خیالت راحته و هیچ مشکلی هیچ وقت پیش نمیاد
              بجز قطع و وصل فاز ، حفاظت دیگه ای مد نظرتون هست ؟؟!! لطفا توضیح بفرمایید.

با تشکر.
              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
                خوب حتما نقطه ی نول بوجود اومده دیگه صفر نخواهد بود ، و دارای ولتاژی نسبت به زمین خواهد شد ، کا باعث افت ولتاژ بر روی دیگر فاز ها میشه ، برا همین ارت میزارن دیگه. و از فازی که پرژکتور 2000 وات هست ، جریان بیشتری میگذره.
                ولی خوب میخای رفتارشو در نظر بگیری باید آزمایش کنی ، من تا الان این آزمایش و انجام ندادم.شما اگه انجام دادین نتیجشو اینجا اعلام کنید تا از تجربتون استفاده کنیم.

بجز قطع و وصل فاز ، حفاظت دیگه ای مد نظرتون هست ؟؟!! لطفا توضیح بفرمایید.

با تشکر.
                با کنتاکتور هم نول رو قطعش کنید هم 3فاز رو راحت

اگه نول قطع شد بوبین کنتاکتور هم خاموش میشه و هم فاز ها و هم نول همگی باهم قطع میشن

واسه این مورد من بهتر از این سراغ ندارم ببینید دوستان چیزی می دونن یا نه

موفق باشید
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام مجدد
                  دوستان این روش ها تست شده و بارها و بارها پروژکتورها با قطع نول منفجر شدند و دیگه نمیخوام تست کنم و فکر میکنم راهی براش وجود نداره (کنتاکتور هم جواب نمیده) متاسفانه کسی جواب قانع کننده نداد و داریم به حاشیه میریم و از اصل سوال دور میشیم و دیگه سوالی ندارم و از همه ممنونم و خدا نگه دار

دیدگاه

سلام مجدد
                    دوستان این روش ها تست شده و بارها و بارها پروژکتورها با قطع نول منفجر شدند و دیگه نمیخوام تست کنم و فکر میکنم راهی براش وجود نداره (کنتاکتور هم جواب نمیده) متاسفانه کسی جواب قانع کننده نداد و داریم به حاشیه میریم و از اصل سوال دور میشیم و دیگه سوالی ندارم و از همه ممنونم و خدا نگه دار
                    شما خیلی داری سخت میگیری دوست عزیز (میشه یه دلیل قانع کننده بگی که چرا با کنتاکتور جواب نمیده؟) به نظر من یکی که جواب میده چون خیلی هم تند عمل می کنه تا نول قطع بشه فاز هم توسط بوبین قطع میشه...حالا دیگه خود دانی

موفق باشی خدانگهدار
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با درود
                      دوست عزیز سیم کسی این پروژکتورها به چه صورت میباشد و نول شما در کجاها قطع میشود ؟؟؟
                      استفاده از روش ستاره به علت یکسان نبودن بار به هیچ عنوان عملی نمیباشد ....
                      به نظر من راه حل مشکل شما استفاده از کابل چداگانه برای تقویت نول میباشد ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                        شما خیلی داری سخت میگیری دوست عزیز (میشه یه دلیل قانع کننده بگی که چرا با کنتاکتور جواب نمیده؟) به نظر من یکی که جواب میده چون خیلی هم تند عمل می کنه تا نول قطع بشه فاز هم توسط بوبین قطع میشه...حالا دیگه خود دانی

موفق باشی خدانگهدار
                        من فکر کنم با قطع شدن نول تا کنتاکت های کنتاکتور بیان قطع بشن چند میلی ثانیه زمان میبره ، و تو همین چند میلی ثانیه ولتاژ میاوفته رو دوسر لامپ ها و اونارو میسوزونه.

به نظر من راه حل مشکل شما استفاده از کابل چداگانه برای تقویت نول میباشد ....
                        دوسته عزیز میشه بیشتر توضیح بفرمایید چطور و چگونه؟؟ منظور از تقویت نول یعنی چی؟!!!
                        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام مجدد
                          دوسته عزیز همین مشکلی که شما میگین اداره برق ها هم دارن برای نصب ترانسفورماتور ، مثلا ستا فاز میدن به به یه محله و خونه ها رو تقسیم میکنن بین این سه فازه ، ولی آیا همه خونه ها مثل هم مصرف میکنن، قاعدتا اینجور نیست ، که همه باهم بار مصرفی مشابه از شبکه بکشن ، دقیقا مثل همینی که شما میگین نامتعادل شدن فازها ، تازه اگه از یه فاز جریان کشیده بشه و بقیه خیلی کم یا اصلا جریان کشیده نشه ، باعث جاری شدن جریان چرخشی در دیگر فازهای ستاره خواهد شد ،و همین یه عیبه . حالا اومدن چجوری رفعش کردن ،؟؟؟
                          اومدن ثانویه رو زیگزاگ و یا مثلث بستن بستن تا این نامتعادل رو بتونن جبران کنن ، و در کنار همین ترانس اومدن چاه ارت زدن ، و وصلش کردن به مرکز زیگزاگ یا همون ستاره ی شما تا در صورت قطع نول هنوز صفر باقی بمونه مرکزش.
                          پس
                          1- یه چاه ارت همون کنار بکن و بده به مرکز ستاره .
                          2- یا میتونید از کنتاکتورهای الکترونیکیه سرعت بالا استفاد ه کنید، تا اون زمانی که کنتاکتور معمولی برای خاموش شدن صرف میکنه ، رو کنتاکتور الکترونیکی سرعت بالا دیگه نداشته باشه ، یعنی با قطع آنی نول ، کنتاکتور عمل کنه !! یا خودتون با ترایاک و دیگر قطعات سرعت بالای الکترونیکی طراحیش کنید.

3- یا از پرژکتورهای 380 ولت استفاده کنید تا نسوزن .
                          4- یا از ترانسفورمر کاهنده استفاده کنید .
                          5- میتونید یه نول بسازید با بار مقاومتی متعادل ، بعد از یه فاز برق بدین به یه سر پرژکتورها و از نول ساخته شده بدید به سر دیگه.

و ... .

همون چاه ارت میتونه ارزون تر بیوفته.
                          در هرصورت مثل تولید برق همچین کارایی هم به سادگی انجام نمیشه ، شما باید یکمی هزینه صرف زیرساخت برای اینکار بکنید. یا از وسایل ها با استاندارد های موجود برای اینکار استفاده کنید.مثل لامپ 380 ولت.

در هرصورت با وجود نول دیگه نیاز به اینکارآ نیست.
                          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
                            من فکر کنم با قطع شدن نول تا کنتاکت های کنتاکتور بیان قطع بشن چند میلی ثانیه زمان میبره ، و تو همین چند میلی ثانیه ولتاژ میاوفته رو دوسر لامپ ها و اونارو میسوزونه.

دوسته عزیز میشه بیشتر توضیح بفرمایید چطور و چگونه؟؟ منظور از تقویت نول یعنی چی؟!!!
                            خوب کنتاکتور سرعتش ا کمه از SSR میشه استفاده کرد....
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با درود
                              شما ببینید که نول معمولاً در کجاها قطع میشود و از آنجا به قبل سیم نول را چند رشته بکنید !!!!!

دیدگاه

سلام
                                هر کاری هزینه ای داره
                                ظاهرا استارتر میخواد بدون صرف هزینه ای محافظت لامپهاشو که بصورت ستاره و نامتعادل به منبع سه فاز بسته موقع قطع اتصال نول تامین کنه و نمیخواد خرجی هم بکنه .
                                این کار نشدنیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X