اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ماژول تغییر ولتاژ یا فست شارژ مدل XY-PDT

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در ماژول تغییر ولتاژ یا فست شارژ مدل XY-PDT

سلام خدمت همه . در این ماژول فست شارژ که در سایت قرار داره نوشته شده ‌که "ماژول تمام حالات (حالت 5v/9v/12v/15v/pps) را به ترتیب فعال می کند" من این ماژول رو خریداری کردم و با دوتا پاوربانک و کابل های تایپ سی مختلف امتحان کردم . ماژول ولتاژ های ۵ و ۹ و ۱۵ و ۲۰ رو میداد ولی ولتاژ ۱۲ ولت رو نمیداد . که من محصول رو مرجوع کردم که پذیرفته شد . میخواستم ببینم فقط اون ماژول من ایراد داشته یا همه ماژول ها اینجوری هستن که اگه بشه دوباره سفارش بدم . من میخواستم ولتاژ ۱۲ ولت رو بگیرم .
    که اگه همه این ماژول ها ۱۲ ولت رو نمیدن توضیحات سایت در مورد این ماژول اصلاح بشه

نوشته اصلی توسط Mostafa80 نمایش پست ها
    سلام خدمت همه . در این ماژول فست شارژ که در سایت قرار داره نوشته شده ‌که "ماژول تمام حالات (حالت 5v/9v/12v/15v/pps) را به ترتیب فعال می کند" من این ماژول رو خریداری کردم و با دوتا پاوربانک و کابل های تایپ سی مختلف امتحان کردم . ماژول ولتاژ های ۵ و ۹ و ۱۵ و ۲۰ رو میداد ولی ولتاژ ۱۲ ولت رو نمیداد . که من محصول رو مرجوع کردم که پذیرفته شد . میخواستم ببینم فقط اون ماژول من ایراد داشته یا همه ماژول ها اینجوری هستن که اگه بشه دوباره سفارش بدم . من میخواستم ولتاژ ۱۲ ولت رو بگیرم .
    که اگه همه این ماژول ها ۱۲ ولت رو نمیدن توضیحات سایت در مورد این ماژول اصلاح بشه
    https://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA...84-xy-pdt.html
    با سلام،
    وقتی که میتونستید ولتاژ های 9 و 15 ولت رو دریافت کنید ، یعنی کابل شما ایرادی نداشته.
    این احتمال وجود داره که پاور بانک های شما از خروجی 12 ولت پشتیبانی نمیکنن.
    ​​​​​​بهتر بود با چند مدل کلگی فست شارژ موبایل هم امتحان میکردید.

دیدگاه

با کلگی شارژر هم امتحان کردم ولی نشد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X