اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سلام : فعال کردن شیر آب برقی 12 ولت دی سی یا انرجایز رله 5ولت بوسیله ولتاژ حاصل از زنگ تلفن ثابت از راه دور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام : فعال کردن شیر آب برقی 12 ولت دی سی یا انرجایز رله 5ولت بوسیله ولتاژ حاصل از زنگ تلفن ثابت از راه دور

با سلام دوستان و اساتید بزرگوار :
    میخوام از راه خیلی دور شیر آب برقی 12 ولت را با استفاده از ولتاژ حاصل از زنگ خوردن تلفن ثابت کنترل کنم راهنمایی کنین آیا ولتاژ حاصله قابلیت انرجایز یک رله مثلا 5 ولت یا فعال کردن بیس یک ترانزیستور را دارد یا خیر؟؟

پاسخ : سلام : فعال کردن شیر آب برقی 12 ولت دی سی یا انرجایز رله 5ولت بوسیله ولتاژ حاصل از زنگ تلفن ثابت از راه دور

با سلام باید بیشتر توضیح داده بشه که هدف از این کار چیه من در کارخانه چون صدا زیاد است و وقتی تلفن زنگ میخوره کسی متوجه نمی شم از رله مخصوصی که برای این کار طراحی شده استفاده کردم یک سمت دو سیم تلفن و سمت دیگه رله هست که آن رو به زنگ اخبار وصل کردم با هر بار زنگ خوردن تلفن زنگ اخبار هم به صدا در می آید اگر می خواهید با هر بار زنگ خوردن تغییری در حالت شیر حاصل بشه به آن رله باید مدارات دیگری هم اضافه کنید
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

پاسخ : سلام : فعال کردن شیر آب برقی 12 ولت دی سی یا انرجایز رله 5ولت بوسیله ولتاژ حاصل از زنگ تلفن ثابت از راه دور

درود ، زنگ تلفن ولتاژ حدود ۸۰ ولت ac داره ولی همانطور که میدونید زنگ خوردن تلفن منقطع هست ، چطور میخواید از این ولتاژ منقطع رله رو راه اندازی کنید ؟ اگر مداری ساخته بشه با زنگ اول فعال بشه ، چطور قرار هست این پمپ رو خاموش کنید ؟
      فکر تماس اشتباه رو هم کردید ؟
      پیشنهاد من طراحی یک مدار با میکرو و کنترل رله توسل کد شماره گیری dtmf و استفاده از پسورد برای امنیت و قرار دادن کد خاموش و روشن کردن رله متصل به پمپ هست .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
        با سلام باید بیشتر توضیح داده بشه که هدف از این کار چیه من در کارخانه چون صدا زیاد است و وقتی تلفن زنگ میخوره کسی متوجه نمی شم از رله مخصوصی که برای این کار طراحی شده استفاده کردم یک سمت دو سیم تلفن و سمت دیگه رله هست که آن رو به زنگ اخبار وصل کردم با هر بار زنگ خوردن تلفن زنگ اخبار هم به صدا در می آید اگر می خواهید با هر بار زنگ خوردن تغییری در حالت شیر حاصل بشه به آن رله باید مدارات دیگری هم اضافه کنید
        باسلام :
        دوست عزیز فکر خوبی است اتفاقا همین امروز با پیگیری از دوستان همین رله الکترونیکی زنگ دوم تلفن را بهم پیشنهاد کردند که فکرکنم در لاله زار باید پیدا کنم . گر چه طبق اطلاع با این رله میشود بقول فرمایش شما زنگ اخبار را بصدا در آورد یا چراغ چشمک زنی را فعال کرد اما هنوز نمیدانم خروجی آن دقیقا چند ولت است .
        ضمنا هدف از این کار میخواهم با زنگ تلفن ثابت شیر برقی را درباغچه ای در راه دور برای آبیاری درختان بدون حضور فیزیکی باز و با قرار دادن تایمر در مسیر مثلا بعد یک ساعت ببندم .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
        درود ، زنگ تلفن ولتاژ حدود ۸۰ ولت ac داره ولی همانطور که میدونید زنگ خوردن تلفن منقطع هست ، چطور میخواید از این ولتاژ منقطع رله رو راه اندازی کنید ؟ اگر مداری ساخته بشه با زنگ اول فعال بشه ، چطور قرار هست این پمپ رو خاموش کنید ؟
        فکر تماس اشتباه رو هم کردید ؟
        پیشنهاد من طراحی یک مدار با میکرو و کنترل رله توسل کد شماره گیری dtmf و استفاده از پسورد برای امنیت و قرار دادن کد خاموش و روشن کردن رله متصل به پمپ هست .
        درود بر شما که لطف کردین وقت گذاشتین ، راستش من با ولتمتر از وسط سیم اتصال دستگاه تلفن به پریز بصورت موازی گرفتم درحالت عادی حدود 46 ولت دی سی وجود دارد چنانچه گوشی زنگ بخورد این ولتاژ تا 48 ولت میرود و اگر درهمین حال زنگ خوردن گوشی را برداری 6 ولت روی خط میماند . حالا نمیدونم منظور شما از 80ولت ac کجاست .
        لطفا در مورد پیشنهادتون اگر بیشتر توضیح بدین ممنون میشوم . البته هدف از اقدام را در بالا برای خلبان تو ضیح دادم . با تشکر

دیدگاه

با سلام شما وقتی از این نوع رله استفاده میکنید دو سیم تلفن رو به ترمینال مربوطه می بندید در سمت دیگه شما فقط کنتاکت دارید میتونید برق شهر ولتاژ دی سی رو تاحد مجاز رله استفاده کنید البته دوست عزیزمان نکات خوبی رو در بالا گفتند که در کل این روش برای منظور شما مناسب نیست
          قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

یه سوال ؟؟
            این شیر برقی 12 ولت رو از کجا میتونم پیدا کنم ..؟ فروشگاه اینترنتی هست که بفروشه ..؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi8 نمایش پست ها
              یه سوال ؟؟
              این شیر برقی 12 ولت رو از کجا میتونم پیدا کنم ..؟ فروشگاه اینترنتی هست که بفروشه ..؟
              میتونید با مراجعه به تعمیرگاه های اوازم خونگی ، شیر برقی لباسشویی با قیمت زیر 20 تومن بخرید.

شیر های با کاربری صنعتی هم وجود دارند که معمولا قیمتشون بالای 100تومن هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X