اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002
    از کجا بفهمم که آنتن هاش کامل شده؟؟؟
    بسته به نوع آنتن ماجول و محلی که در اون قرار داره(بسته یا فضای آزاد) مدتی طول میکشه(بین 2تا10دقیقه یا بیشتر) تا بتونه تعداد کافی(حداقل سه) ماهواره رو رصد کنه و اطلاعات "معتبر" ازشون دریافت کنه
    موفق باشید...
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

واحد مختصات که ماژول بهتون میده با واحد موجود در گوگل فرق داره
      Latitude in ddmm.mmmm format
      واحد ماژول اینه به کامل شدن تعداد انتن ها ربطی نداره
      منم میخوام روی واحد ها کار کنم
      ببینید 3 رقم اول معمولا بر حسب درجه هستن بعد اون درجه 5 یا 6 یا 7 رقم دیگه بسته به نوع فرمت مخصات و مهم تر از اون دقت ماژول در خروجی ظاهر میشه
      حالا مهم ترین قسمت معمولا این mm.mmmm هست
      اون طور که من قبلا دیدم این فرمت 3 نوع هست
      کاملا از نوع فرمت اطلاعی ندارم ولی کاملا اطمینان دارم که در بد ترین حالت خطا ماژول از 200 متر بیشتر نمیشه
      نه دیگه 30 کیلومتر قبلا نرم افزاری برای تبدیل این واحد ها داشتم دنبالش میگردم اپ میکنم

در حالت کلی این جمله برای کار شما خیلی اهمیت داره
      به فرمت مشخصات جغرافیای دقت کنید
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط به یاد استاد اقا زاده --- حامد رحیمی
        واحد مختصات که ماژول بهتون میده با واحد موجود در گوگل فرق داره
        Latitude in ddmm.mmmm format
        واحد ماژول اینه به کامل شدن تعداد انتن ها ربطی نداره
        منم میخوام روی واحد ها کار کنم
        ببینید 3 رقم اول معمولا بر حسب درجه هستن بعد اون درجه 5 یا 6 یا 7 رقم دیگه بسته به نوع فرمت مخصات و مهم تر از اون دقت ماژول در خروجی ظاهر میشه
        حالا مهم ترین قسمت معمولا این mm.mmmm هست
        اون طور که من قبلا دیدم این فرمت 3 نوع هست
        کاملا از نوع فرمت اطلاعی ندارم ولی کاملا اطمینان دارم که در بد ترین حالت خطا ماژول از 200 متر بیشتر نمیشه
        نه دیگه 30 کیلومتر قبلا نرم افزاری برای تبدیل این واحد ها داشتم دنبالش میگردم اپ میکنم

در حالت کلی این جمله برای کار شما خیلی اهمیت داره
        به فرمت مشخصات جغرافیای دقت کنید
        با تشکر از حامد عزیز
        البته google earth چند نوع مختصات رو قبول میکنه(که یکیش هم همین فرمتی هست که خروجیه این ماجوله)، منتهی فرمت دیفالتش این نیست
        برای تنظیمش و نیز انواع فرمت ها و نحوه تبدیل 2 نوع از فرمت مختصات به همدیگه، داخل همین تاپیک یه توضیح تقریبا مفصل دادم، یه سرچی بزنید حتما نتیجه میگیرید

دیدگاه

ممنون ولی اون مختصاتی که ماژول میده رو توی قبول نمیکنه! مجبورم فرمت ddmm.mmmm رو به صورت dd.mmmmmm بدم تا قبول کنه!!!!

الان مختصاتی که ماژول بهتون میده وقتی توی گوگل میزنید همون موقعیت رو میبینید؟!

یه سوال: تبدیل واحد های دقیقه و ثانیه در مختصاتی که ماژول داده و تقسیم بر 60 یا ضرب در 60 قسمت اعشار ماژول باید حتما انجام شه تا مختصات دقیق رو بده؟!
          http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

ممنون ولی اون مختصاتی که ماژول میده رو توی قبول نمیکنه! مجبورم فرمت ddmm.mmmm رو به صورت dd.mmmmmm بدم تا قبول کنه!!!!

الان مختصاتی که ماژول بهتون میده وقتی توی گوگل میزنید همون موقعیت رو میبینید؟!

یه سوال: تبدیل واحد های دقیقه و ثانیه در مختصاتی که ماژول داده و تقسیم بر 60 یا ضرب در 60 قسمت اعشار ماژول باید حتما انجام شه تا مختصات دقیق رو بده؟!
            سلام
            نه دیگه!
            گفتم که گوگل ارث فرمت خروجی ماجولتون رو ساپورت میکنه، منتهی پیشفرضش اون نیست و باید تغییرش بدید(من داخل سیستمم کلی برنامه بازه،دیگه رم برای گوگل ارث نداشتم برای همین گفتم که خودتون تنظیماتش رو چک کنید)
            داخل google earth به این آدرس برید:
            tools--> options
            داخل پینجره باز شده برید به قسمت show lat/lond
            شما باید سومی رو انتخاب کنید
            پاینده باشید...

دیدگاه

ماژول در هوای ابری و نیمه ابری میگیره؟
              http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

ماژول در هوای ابری و نیمه ابری میگیره؟
                واسه من تو هوای بارونی هم راحت کار کرد........
                تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

هوا اصلا تاثیری روی گیرندگی نداره فقط عوامل ساخته شده توسط بشر و ساختمون تاثیر داره
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                    مخصوصا جناب بابابرقی
                    1. کسی میدونه واحد به کار رفته برای Altitude ( ارتفاع از سطح آبهای آزاد ) چیه ؟
                    2. ماژول من این مقدار رو به صورت متغییر نشون میده . یه بار 35 یه بار 40 یه باردیگه 37 ؟؟؟
                    دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

گلم.
                      بر حسب متر نشون میده و حدودشم تا18000متر.
                      ?Why not

دیدگاه

سلام آقایون همگی خسته نباشید!!!
                        بابا بری چند تا سوال از شما داشتم ک هاگر جواب بدید ممنون میشم!
                        من دارم یه برد مجهز تر برای ( U-BLOX(LEA-5S طراحی می کنم ! که روش می خواهم usb هم بزارم! :redface:
                        الان دیدم شما نوشته بودید که usb این ماژول رو هم را انداخته بودید!
                        سوالها:
                        1- می خواستم ببینیم از مدار زیر که در دیتا شیت بود کدام یکی از قطعه ها وجودش برای راه اندازی usb ضروری است؟

2- شما گفتید آنتن اکتیو خریدید می خواستم ببینم از کجا و چند خریدید و سوکت سرش چجوریه؟ آیا امکان داره یه عکس ازش بگیرید و بزارید؟
                        3- بالاخره شد که با نقشه های گوگل مپ از مموری نشون بدید؟؟
                        4- من برای ماژول روی برد باطری بکاپم در نظر گرفتم تا اونجاییکه می دونم برای hotstart است درسته؟
                        من می خواهم با avr یه دست گرمی برم و بعد با arm و با ال سی دی 3.2 اینچ راش بندازم!!! :mrgreen:
                        ممنون میشم اگر به سوالاتم پاسخ دهید!
                        تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
                        موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
                          سلام آقایون همگی خسته نباشید!!!
                          بابا بری چند تا سوال از شما داشتم ک هاگر جواب بدید ممنون میشم!
                          من دارم یه برد مجهز تر برای ( U-BLOX(LEA-5S طراحی می کنم ! که روش می خواهم usb هم بزارم! :redface:
                          الان دیدم شما نوشته بودید که usb این ماژول رو هم را انداخته بودید!
                          سوالها:
                          1- می خواستم ببینیم از مدار زیر که در دیتا شیت بود کدام یکی از قطعه ها وجودش برای راه اندازی usb ضروری است؟

2- شما گفتید آنتن اکتیو خریدید می خواستم ببینم از کجا و چند خریدید و سوکت سرش چجوریه؟ آیا امکان داره یه عکس ازش بگیرید و بزارید؟
                          3- بالاخره شد که با نقشه های گوگل مپ از مموری نشون بدید؟؟
                          4- من برای ماژول روی برد باطری بکاپم در نظر گرفتم تا اونجاییکه می دونم برای hotstart است درسته؟
                          من می خواهم با avr یه دست گرمی برم و بعد با arm و با ال سی دی 3.2 اینچ راش بندازم!!! :mrgreen:
                          ممنون میشم اگر به سوالاتم پاسخ دهید!
                          سلام
                          1- تو اون یکی پست جواب دادم http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56565.msg315924#msg315924
                          2- من از جهان کیت خریدم، یه سرچی تو ساتیش بزنید اگر که پیدا نکردید بگید تا پیداش کنم و لینکشو بذارم(یه آنتن سیاه رنگ بدون سیمه)،قیمتش هم فکر کنم حدود 13 بود
                          3- متاسفانه فرصت نکردم روی این قسمت کار کنم،بسیار زمان بر هستش اما شدیدا مشتاقم در اولین فرصت انجامش بدم!
                          4- فکر میکنم آره،(ساعت و) موقعیت رو نیگه میداره و دفعه بعد سریعتر وصل میشه

دیدگاه

:bye دوستان سلام
                            بااید بگم که من هم یکی از این ماژول ها (GPS01)خریداری کردم و العان برای راه اندازیش با مشکل روبرو شدم و مشکل من بیشتر روی قسمت سخت افزاری کارکرد بعضی از پایه ها هست و کسی که این ماژول
                            رو ازش خریدم گفت که به آنتن اکتیو نیاز نداره ودر فضای باز به راحتی کانکت می شه اگه شما بتونین کمک کنید ممنون میشم
                            :applause: :applause: :applause: :applause:
                            عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

کلا 3 تا چیز میخواد
                              تغذیه 3.3 به پایه vbat و vcc
                              انتن اکتیو یا هر چی!! با پایه ant و gnd
                              وصل کردن خروجی به کامپیو تر یا میکرو برای در یافت اطلا عات

دیدگاه

من با این ماژول GPS01 دوتا پروئژه انجام دادم . کدوم پایه ها رو مشکل دارید ؟
                                البته تا اساتیدی مثل جناب بابابرقی هستن دیگه نیازی به من نیست .
                                دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X