اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

نوشته اصلی توسط masterwar_sg
    دوستان دو سوال پیش اومده.اگه میشه جواب بدید.
    من ماژول gt723f رو میتونم با کابل 2 متری rs232 واسه فرستادن اطلاعات به کامپیوتر بزنم ؟
    یه موقع میترسم به خاطر طول کابل ماژول، جریان بکشه و بسوزه؟
    لطفا راهنمایی کنید.
    راستی وفتی ماژول رو بایاس میکنم کنار پنجره که اصلا چشمک نمیزنه تو حیاط هم 10 دقیقه طول میکشه تا چشمک بزنه.
    به نظر شما چه کار کنم؟
    من جلو پنجر انجام دادم تو محیط باز هم انجام دادم برای اولین بار حدود 2 تا 3 دقیقه طول کشید تا چشمک بزنه
    من ولتاژ اخری که بهش دادم4.2 بود ولی با 3.3 فکر نکنم خوب جواب بده چون خودم که نگرفتم :biggrin:
    **** k i n j ****

دیدگاه

اتفاقا دارم از شارژر sony 5v 500ma ساخت 15 سال پیش بوده کار میکنم ولی 3 تا دیود 1n4007 باهاش سری کردم ولتاژش تقریبا 4.2v شده.
      راستی میشه از پاور کامپیوتر ولتاژ 5 یا 3.3 بگیرم؟فکر کنم ولتاژش تثبیت شده باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
        من جلو پنجر انجام دادم تو محیط باز هم انجام دادم برای اولین بار حدود 2 تا 3 دقیقه طول کشید تا چشمک بزنه
        من ولتاژ اخری که بهش دادم4.2 بود ولی با 3.3 فکر نکنم خوب جواب بده چون خودم که نگرفتم :biggrin:
        هیچی بالاتر از تجربه شخصی نییست
        **** k i n j ****

دیدگاه

راستی میشه از پاور کامپیوتر ولتاژ 5 یا 3.3 بگیرم؟فکر کنم ولتاژش تثبیت شده باشه.
          چرا که نه.
          ?Why not

دیدگاه

سلام
            دوستان کابل 2 متر rs232 جواب نداد.(البته احتماال میدم کابلم مشکل داشته باشه چون باید جواب بده )مجبور شدم خودم دو تا سیم وصل کنم به ماژول.بعد از 3 4 دقیقه کانکت شد(تو فضای باز)
            کسی از دوستان هست که با زبان c به avr وصل کرده باشه ؟ اگه میشه الگریتم دریافت اطلاعات رو در code vision برام توضیح بدید.با چه دستوراتی میشه اطلاعاتو به وسیله pin سریال avr گرفت؟

دیدگاه

سلام
              دوستان کابل 2 متر rs232 جواب نداد.(البته احتماال میدم کابلم مشکل داشته باشه چون باید جواب بده )مجبور شدم خودم دو تا سیم وصل کنم به ماژول.بعد از 3 4 دقیقه کانکت شد(تو فضای باز)
              کسی از دوستان هست که با زبان c به avr وصل کرده باشه ؟ اگه میشه الگریتم دریافت اطلاعات رو در code vision برام توضیح بدید.با چه دستوراتی میشه اطلاعاتو به وسیله pin سریال avr گرفت؟
              این لینک مجله رو ببین.دانلود کن به زبان سی هست

http://www.magazine.lianportal.com/?p=15
              **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_tu5
                ببخشید
                vant مگه ولتاژ خروجی برای آنتن active نیست ؟
                منظورتون از 9600 /8/ n/1 چیه؟
                چه نوع آنتنی و به کدوم پایه وصل کنم؟

کمال تشکر از همکاری شما :rolleyes:
                همه پایه ها تغذیه ها به 3.3 وصل میشه
                انتن اکتیو هیچ چیز اضافه ای نداره روی همون 2 خط انتن 3.3 سوار میشه با استفاده از vant
                برای درک بهتر پروتکل یوزارت توی اینترنت سرچ کنید
                rs232
                پورت سریال
                و ....
                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام آقای رحیمی
                  ممنون از اطلاعاتی که در اختیار من قرار دادید

فقط یه سوال

1. بعد از اینکه vcc رو به ماژول وصل کردیم بعد از چه مدتی ماژول ماهواره ها رو پیدا میکنه ؟
                  یعنی بعد از چه مدت مختصات رو میده بیرون؟

2. آیا وقتی ماژول موقعیت رو پیدا کرد LED شروع به چشمک زدن میکنه یا اینکه از اول که vcc رو وصل میکنیم LED شروع به چشمک زدن میکنه ؟ :question: :question: :smile: :smile:

دیدگاه

سلام به همگی.
                    دوستان من هفته پیش ماژول gt723 رو خریدم و با بدبختی دردسر و 150% کمک دوستان در این تایپیک تونستم با میکرو 8 نمونه اطلاعات دریافتی رو روی lcd کاراکتری نشون بدم.
                    حالا عصر می خوام برم sim-908 بخرم و با gprs - gsm-gps هر سه کار کنم .فکر نکنم راه اندازی gps کار سختی باشه. ولی نمیدونم gsm به چه درد میخوره یا چه جور راه اندازی میشه. اگر دوستان اطلاعات کافی دارند یا جایی دیدن لطفا راهنمایی کنند.
                    ممنون

دیدگاه

[shadow=red,left][glow=red,2,300]سلام کسی نیست؟ :angry: :angry:[move] :sad:[/move][/glow][/shadow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_tu5
                        سلام کسی نیست؟
                        1.معلوم نیست برا اولین بار 5 6 دقیقه ولی معمولش یکی دو دقیقه ای طول میکشه.

2.نه اول روشن میشه ولی چشمک نمیزنه ولی بعد از یکی دو دقیقه جشمک میزنه یعنی بیا اطلاعاتو وردار ببر.
                        ?Why not

دیدگاه

[[color=blue]سلام دوستان
                          من GPS04 خریدم و خوشبختانه تونستم براش برد درست کنم و اونو راه بندازم
                          الان میخوام براش یه آنتن اکتیو بخرم
                          پیشنهاد دوستان برای یه آنتن خوب چیه؟؟؟؟؟ oo: oo: :cry:

[move] [/move]

دیدگاه

سلام :bye
                            من یک gps01 رو با کلی دردسر راه انداختم بعد تازه متوجه شدم که مشکل بزرگ پیدا کردن آنتنش هست که توی هیچ فروشگاه اینترتتی نتونستم گیر بیارم آخر هم رفتم اصفهان با کلی پرسوجو یکی خریدم 19000 تومان که خیلی هم بزرگ و دستوپا گیر هست البته گیرندگیش بد نیست و تقریبا همیشه 7 تا 11 ماهواره رو رصد میکنه :agree:
                            ولی 4-5 متر تلورانس داره بعضی وقتها کمتر که احتمالا به خاطر ماژوله ..
                            در کل به خاطر تلورانسش به درد کاری که من میخواستم نخورد العان هم خاک میخوره ..
                            ااینم عکس آنتن راستی اینم بگم 3 متر سیم داره

عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی که کردید :applause:

حالا یه آنتن خریدم از اصفهان تو راهه
                              به گفته فروشنده وقتی اون رو به ماژول U-blox NEO-6M وصل میکنه حدود 40 ثانیه بعد
                              ماهواره ها رو رصد میکنه و موقعیت رو میده بیرون
                              اسم این آنتن 1575R-A هست.
                              http://www.microele.com/fa/gps/125--gps-.html
                              قیمتش هم 14000 تومنه.

حالا من یه مشکل دارم
                              نمیتونم اطلاعات ارسالی از ماژول رو به طور صحیح با avr ATMEGA8 دریافت کنم و روی
                              LCD نمایش بدم.

یعنی اطلاعات رو که دریافت کرد به شکل صحیح خودشون نشون نمیده ویه سری
                              حروف ناخوانا و بی ربط نشون میده .
                              تو دیتا شیت ماژول هم گفته baud rate رو باید بزاری روی 9600 منم همون کارو کردم اما باز همون چرت و پرت ها رو نشون میده . دوستان لطفا راهنمایی کنید چکار کنم ؟
                              ضمنا اطلاعات رو با کابل RS232 که به کامپیوتر وصل میکنم با baud rate 1200 کامل دریافت میکنم و
                              سالم هم نشون میده اما با میکرو نه!!!!!
                              لطفا راهنمایی کنید .
                              متشکرم :rolleyes: :rolleyes: :redface:
                              [move][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_tu5

نمیتونم اطلاعات ارسالی از ماژول رو به طور صحیح با avr ATMEGA8 دریافت کنم و روی
                                LCD نمایش بدم.

یعنی اطلاعات رو که دریافت کرد به شکل صحیح خودشون نشون نمیده ویه سری
                                حروف ناخوانا و بی ربط نشون میده .
                                تو دیتا شیت ماژول هم گفته baud rate رو باید بزاری روی 9600 منم همون کارو کردم اما باز همون چرت و پرت ها رو نشون میده . دوستان لطفا راهنمایی کنید چکار کنم ؟
                                ضمنا اطلاعات رو با کابل RS232 که به کامپیوتر وصل میکنم با baud rate 1200 کامل دریافت میکنم و
                                سالم هم نشون میده اما با میکرو نه!!!!!
                                لطفا راهنمایی کنید .
                                متشکرم :rolleyes: :rolleyes: :redface:
                                [move][/move]
                                با این حساب باود ریت میکروتون رو هم باید رو 1200 تنظیم کنین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X