اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

نوشته اصلی توسط SAEEDSS
    سلام
    آخرش تونستم ماژول رو با کدی که از مجله گرفته بودم راش بندازم
    فقط یه مشکلی هس
    وقتی این کد را با چندتا سنسور دیگه را میندازم تا مرحله چشمک زدن ماژول همه چی خوبه ولی به محض چشمک زدن ریست می شه برنامه :eek:
    فکر و نظری ندارین؟
    سلام
    ماژول های دیگه با چه پروتکلی کار می کنن؟
    برنامه (ترجیحا زیپ شده پروژه CV)رو قرار بدید تا بهتر بشه فکر کرد و نظر داد
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

سلام دوستان من ماژول gps l10-m29 رو گرفتم مدار راه انداز رو میخوام بدونم چطوری میشه ساخت؟ آخه وقتی خریدم فقط خود ماژوله و یه آنتن خواهش میکنم راهنماییم کنین
      نمیدونم اصلا باید واسه شروع چیکار کنم میخواه موقعیت یابی کنم نرم افزاری هم لازمه؟من بسکام فقط بلدم ! دیتا شیتش و پیدا نکردم آخه اول رفتم بخرم گفتم یه جی پی اس میخوام که کار کردن باهاش راحت باشه حالا که شما یکی دیگه معرفی کردین استرس گرفتم!

دیدگاه

شما احتمالا از جهان کیت اینو خریدی
        بهتر بود از آر اف فون میخریدی و اولویت هم برای شروع با ماژولهای GT720 , TTL-LEA-5s بود که هر دو فقط نیاز به تغذیه دارند
        فکر میکن ماژول L10 با ماژول LEA-5s pin compatible هست و میتونی از مدار راه انداز دیتا شیت اون استفاده کنی.
        اینم لینک دیتا شیتش
        http://www.quectel.com/product.aspx

دیدگاه

سلام
          آقا یه سوال
          تو برنامه ای که گذاشتم
          قسمت زیر رو می شه توضیح بدید
          کد:
          scanf("%s",str[0]);
          scanf("%s",str[1]);
          scanf("%s",str[2]);
          scanf("%s",str[3]);
          scanf("%s",str[4]);
          scanf("%s",str[5]);
          scanf("%s",str[6]);

دیدگاه

این برنامه از ورودی استاندارد (در کامپیوتر ؛ صفحه کلید و در کدویژن ؛ پورت سریال) چند رشته (مجموعه ای از چند کاراکتر) میگیره و هر کدوم رو داخل یه آرایه کاراکتری میریزه. آدرس ابتدای آرایه کاراکتر ها بعنوان آرگومان دوم تابع داده شده (str[1] مثلا برای رشته دوم)
            انتهای رشته معمولا با یه کاراکتر فاصله (enter, tab or space) که هر کدوم کد اسکی مخصوص به خودشون رو دارند ؛ مشخص میشه(به راهنمای تابع scanf در کدویژن یا هر زبون دیگه مراجعه کنید)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فیض اله زاده
              هرچی فکر کردم دیدم نمیتونم :NO: فایل رو براتون نزارم . :agree:

اینم لینک دانلودش . حجم 60 کیلو بایت

http://up.iranblog.com/images/u14gtiixm9f7j6e5u74o.rar

برای استفاده از اون هم ابتدا Baud Rate و بعد شماره پورت COM رو تیک بزنید و بعد گزینه Start رو بزنید بعد که مختصات ثابت شد ( اون مختصات طولانیه ) دکمه Stop رو بزنید و اون مختصات رو توی سایت Google.Earth کپی کنید بعدش به ایرانی بودن خودتون شک نکنید و بیاین این موضوع رو جمع و جورش کنیم و توی یه فایل مثل PDF چکیده مطالب رو برای دانلود توی سایت قرار بدیم تا بقیه بدون اتلاف وقت یه چیزی یاد بگیرن :applause:

راستی در صورت بروز مشکل هنگام اجرا یا کار با نرم افزار به بندهای زیر دقت کنید :

1- درصورت اجرا نشدن نرم افزار ابتدا فایل همراه به نام "MSCOMM32.OCX" رو به پوشه C:\WINDOWS\system32 کپی کنید .
              2- این نرم افزار در صورت متصل بودن ماژول ( فرقی نمیکنه که چه مارکی باشه فقط توی خروجی پروتکل Nmea رو داشته باشه ) کار میکنه و در صورت عدم دریافت اطلاعات این پروتکل Error میده .
              3- حتما Baud Rate باید بین دو طرف ارتباط برابر باشه . برای GT720 برابر با 9600 هست .
              4- Run-time error '5': Invalid procedure call or argument رو ارور داد یعنی اینکه نرم افزار هیچ اطلاعاتی از پورت COM دریافت نمیکنه . که باید بررسی بشه که مشکل کجاست . (از نظر سخت افزاری )
              تاپیکو تا آخر نخوندم هنوز ولی علی الحساب این لینکش خرابه! :biggrin:

ولی ممنون تاپیک خوبیه :redface:
              !It matters if you just DON'T give up

دیدگاه

نوشته اصلی توسط invincible

تاپیکو تا آخر نخوندم هنوز ولی علی الحساب این لینکش خرابه! :biggrin:

ولی ممنون تاپیک خوبیه :redface:
                البته اگه اقای فیض اله زاده جواب بدن!!!
                من که برنامه خودشو دانلود کردم اولش جواب منو میداد بعد که مشکل خوردم تو عمل دیگه نبود!
                بازم ازش ممنونم!
                **** k i n j ****

دیدگاه

منم تو عمل به مشکل خوردم!
                  دارم تاپیکو می خونم فعلا صفحه 11 ام !
                  تا حالا که مشکل منو نداشته کسی . . .
                  نمی دونم!
                  یه جورایی مشکلم نویزه شاید
                  برنامم درست کار می کنه ولی مختصاتو نشون نمیده رو LCD !
                  به جاش یه سری حروف نا مربوط درهم برهم نشون میده که توش عدد هم نیست ...
                  نمی دونم فعلا!

دیدگاه

منم تو عمل به مشکل خوردم!
                    دارم تاپیکو می خونم فعلا صفحه 11 ام !
                    تا حالا که مشکل منو نداشته کسی . . .
                    نمی دونم!
                    یه جورایی مشکلم نویزه شاید
                    برنامم درست کار می کنه ولی مختصاتو نشون نمیده رو LCD !
                    به جاش یه سری حروف نا مربوط درهم برهم نشون میده که توش عدد هم نیست ...
                    نمی دونم فعلا!
                    منم به این مشکل خوردم
                    در برنامه یه قسمت داره که با عدد مشخص کرده که از کدوم کاراکتر تا کدام کراکتر رو بخونه و ور داره اونا رو طبق دیتا شیت بشمار و درستشون کن.با اینکار یه چیزای نشون میده شاید امیدوارت کنه!
                    **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                      منم به این مشکل خوردم
                      در برنامه یه قسمت داره که با عدد مشخص کرده که از کدوم کاراکتر تا کدام کراکتر رو بخونه و ور داره اونا رو طبق دیتا شیت بشمار و درستشون کن.با اینکار یه چیزای نشون میده شاید امیدوارت کنه!
                      دقیقا همین کارو کردم دیشب!
                      واسه TIME یه جارو اشتباه کرده بودم که درست کردم
                      الان برنامه هیچ اشکالی نداره ولی چیزایی که روی LCD نشون میده همونه!
                      البته من هنوز ماژولو مستقیم به لپ تاپ وصل نکردم چون مبدلش دستم نیست فعلا
                      به محض اینکه دستم برسه تست می کنم...
                      جدا نمی دونم ایراد از چیه! :sad:

دیدگاه

دقیقا همین کارو کردم دیشب!
                        واسه TIME یه جارو اشتباه کرده بودم که درست کردم
                        الان برنامه هیچ اشکالی نداره ولی چیزایی که روی LCD نشون میده همونه!
                        البته من هنوز ماژولو مستقیم به لپ تاپ وصل نکردم چون مبدلش دستم نیست فعلا
                        به محض اینکه دستم برسه تست می کنم...
                        جدا نمی دونم ایراد از چیه! :sad:
                        شما با همین مدار اما بدون GPS ، یکسری اطلاعات به lcd بفرست و ببین درست نشون میده؟! (منظور این که از اتصالات و کارکرد lcd اول مطمئن بشید)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
                          شما با همین مدار اما بدون GPS ، یکسری اطلاعات به lcd بفرست و ببین درست نشون میده؟! (منظور این که از اتصالات و کارکرد lcd اول مطمئن بشید)
                          آره . . .
                          اصلا برنامم طوریه که اولش یه سری پیغام نشون میده رو LCD که درست نشونش میده
                          فقط دیتاهای GPS رو قرو قاطی نمایش میده!

دیدگاه

آره . . .
                            اصلا برنامم طوریه که اولش یه سری پیغام نشون میده رو LCD که درست نشونش میده
                            فقط دیتاهای GPS رو قرو قاطی نمایش میده!
                            نمیدونم از چه برنامه ای استفاده می کنید، اما بهتره یک پارامتر خاص رو از اطلاعات دریافتی GPS استخراج کنید(مثلا 10کاراکتر اول از رشته دریافتی، حالا هرچی بود) و اون رو روی lcd نمایش بدید، بعدش یک تاخیری هم در نظر بگیرید تا lcd فرصت کافی برای نمایش اطلاعات داشته باشه

دیدگاه

سلاممممممممم اول ممنون از راهنماییاتون و ایجاد همچیین تاپیک مفیدی
                              من چیکار کنم :cry: یکی دلش برام بسوزه من L10 دارم تو دیتا شیتش هیچ مدار راه انداز درستی پیدا نکردم آره همونطور که حدس زدین از جهان کیت گرفتم حالا خوبه گفتم تازه واردم هیچی بلد نیستم یه ماژول داده که باید مدار راه اندازش رو هم خودم پیدا کنم
                              خواهش میکنم یکی یه کمک کنه آخه بد جور گیر کردم یه مدار نیست بهم بگین؟
                              در ضمن ی هسوال داشتم این بود که ماژولم نصب سطحیه میخوام اول یه پی سی بی براش بزنم تا پایه براش بذارم تا راحت بتونم اول مدار راه اندازشو رو برد بورد تست کنم احتمال داره تو عملکردش تاثیر بذاره؟
                              در چه صورت امکان داره ماژول بسوزه؟تا در کار کردن باهاش بیشتر دقت کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FATUS
                                سلاممممممممم اول ممنون از راهنماییاتون و ایجاد همچیین تاپیک مفیدی
                                من چیکار کنم :cry: یکی دلش برام بسوزه من L10 دارم تو دیتا شیتش هیچ مدار راه انداز درستی پیدا نکردم آره همونطور که حدس زدین از جهان کیت گرفتم حالا خوبه گفتم تازه واردم هیچی بلد نیستم یه ماژول داده که باید مدار راه اندازش رو هم خودم پیدا کنم
                                خواهش میکنم یکی یه کمک کنه آخه بد جور گیر کردم یه مدار نیست بهم بگین؟
                                در ضمن ی هسوال داشتم این بود که ماژولم نصب سطحیه میخوام اول یه پی سی بی براش بزنم تا پایه براش بذارم تا راحت بتونم اول مدار راه اندازشو رو برد بورد تست کنم احتمال داره تو عملکردش تاثیر بذاره؟
                                در چه صورت امکان داره ماژول بسوزه؟تا در کار کردن باهاش بیشتر دقت کنم؟
                                سلام و ممنون از لطفتون :smile:
                                اگر منظورتون اینه:
                                http://www.motec.com/gpsl10/gpsl10overview/
                                که پروتکل ارتباطیش rs232 هستش، بنابراین برای اتصال به میکرو باید از max232 استفاده کنید که داخل همین تاپیک مفصل شرح داده شدهل، کافیه با کلمات کلیدی مناسب سرچ بفرمایید.
                                برای بردش هم اینطور که فرمودید smd هست، بنابراین باید یک برد براش بزنید و پایه هاش رو بیرون بکشید، لحیمکاری smd هم خیلی مشکل نیست، یکم دقت می خواد، توی کارکردش هم هیچ تاثیری نداره
                                موقع لحیمکاری حواستون باشه حرارت خیلی نبینه(به دیتاشیت مراجعه کنید ببینید برای لحیمکاری نکته خاصی داره یا نه)
                                اگر ولتاژ بیش از 5 بدید میسوزه، بنابراین بهتره یک رگولاتور 7805 براش در نظر بگیرید.
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X