اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l

سلام دوستان
    توضیحات برنامه هم آپدیت شد.
    [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
    [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
    [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
    صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
      در مورد راه اندازی ماژولهای SIMCOM مانند SIM800Lباید بگم که من یه مدت شخصا در گیر راه اندازیش شدم آزمایش های زیادی کردم از وصل کردن ۴&۵ تا خازن ضرفیت بالا تا آنتن بلند و تعویض سیمکارت ولی در تمام حالات با مشکل عدم اتصال رو به رو شدم (چشمک زدن هر ۱ ثانیه).
      *از طرفی هم سامانه ریجیستری منو به شک انداخته بود که علت عدم اتصال سامانه رجیستری هست .
      با آزمایش های که روی ماژول های متعدد انجام دادم به یک نکته کلیدی برخورد کردم .
      ماژول قبل از لحیمکاری پین هیدر ها به شبکه متصل میشد ولی بعد از لحیمکاری به شبکه متصل نمیشد .
      علت تاثیرات هویه بر روی ماژول بود که باعث سوختن مدارات داخلی ماژول میشد .
      راه*کارهم این هست که زمان لحیم کاری پین هیدرها هویه رو از برق خارج کنید.
      این نکته برای من خیلی هزینه بردار بود خواستم در اختیار دوستان بزارم که استفاده کنند.
      این هم آدرس جمیلم هست سوالی داشتید در خدمتم.
      HESAM95541@gmail.com
      ضمنا این روش روی ماژول های که بعد از حرفCEدرج شده روی ماژول عدد هم نوشته شده است جواب داد .
      [.
      جدیدترین ویرایش توسط HESAM95541; ۰۰:۳۵ ۱۳۹۶/۰۹/۱۶.

دیدگاه

سلام
        دوستان من چند تا ماژول خریدم و تست کردم، هیچکدوم شبکه پیدا نمیکنن، حتی برد آماده هم خریدم ولی همین مشکل رو داشت. درسته که مشکل رجیستری و ثبت IMEI دارند؟
        لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed garoosi نمایش پست ها
          آقاکلاردیفه دمت گرم....
          دوست عزیز میشه بگید چطور مشکل رفع شد؟
          ماژول من بعد از چند بار چشمک زدن ریست میشه

دیدگاه

اگر ماژول ریست میشه جریانه مورد نیازش تامین نمیشه
            چند خازن با ضرفیت بالا مثل ۲۲۰۰uF به بین ولتاژ ورودی ماژول و زمین اضافه کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HESAM95541 نمایش پست ها
              اگر ماژول ریست میشه جریانه مورد نیازش تامین نمیشه
              چند خازن با ضرفیت بالا مثل ۲۲۰۰uF به بین ولتاژ ورودی ماژول و زمین اضافه کن
              واقعا ممنونم
              مشکل حل شد

دیدگاه

با سلام
                دوستان من میخوام با ماژول سیم ۹۰۰ و با اتصالش به میکرو ایتیمگا کار کنم
                من تاحالا با این ماژول کار نکردم من براری برنامه نویسی از زبان بیسیک استفاده می کنم
                لتفا اگه میشه نحوه اتصال و راه اندازی شو برام بگین ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zero_one نمایش پست ها
                  سلام
                  دوستان من چند تا ماژول خریدم و تست کردم، هیچکدوم شبکه پیدا نمیکنن، حتی برد آماده هم خریدم ولی همین مشکل رو داشت. درسته که مشکل رجیستری و ثبت IMEI دارند؟
                  لطفا راهنمایی کنید.
                  درود بر شما.
                  فکر نکنم به این زودی طرح رجیستری فعال بشه.
                  به هر حال ماژول من همین الان داره کار میکنه و تو شبکه رجیستر شده.تماس و پیامک رو هم تست کردم و سالمه.هیچ مشکلی هم نداره.
                  ماژول را از فروشگاه همین انجمن خریدم.هیچ خازنی هم به ماژول وصل نکردم.انتن فنری شکل که با خود ماژول بود بهش وصل کردم.درصد سیگنال انتن هم 31 هست از 32.
                  تغذیه مستقیم بهش 4 ولت دادم با ماژول اماده lm2596.مثل ساعت کار میکنه و به همه ی at comand ها جواب میده.
                  نمیدونم چرا بعضی از دوستان اینقدر مشکل دارن با این ماژول.
                  اگر سوالی بود در خدمتم.
                  موفق باشید.
                  ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام دوستان گرامی
                    من sim 800L رو با فرکانس داخلی 8M و باندریت 2400 راه اندازی کردم.
                    وقتی AT میفرستم OK برمیگردونه
                    تو عوض کردن حالت پیام(SMS Mode) OKبرنمیگردونه
                    به نظرتون مشکل از کجاس؟

دیدگاه

با سلام
                      من یک ماژول sim800l بغیر از این مدل رو با آموزشهای این تاپیک راه اندازی کردم .در ارسال و دریافت پیامک انگلیسی مشکلی ندارم اما اگه بخوام پیامک فارسی ارسال و دریافت کنیم راه حل چیه ؟
                      مثلا وقتی درخواست موجودی میگیرم چون پاسخ اپراتوربصورت فارسی ارسال میشه با تعداد زیادی کد نامفهوم مواجه میشم .
                      لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

سلام . وقتی یک پیام توسط ماژول دریافت می شه چطور می شه شماره فرستنده پیام را فهمید؟ شماره فرستنده در چه رشته ای قابل دستیابی است؟ آیا در rx_buffer هست؟

دیدگاه

درود. در جواب at زیر پیام دوم حافظه به این صورت دریافت میشه که شماره هم در قسمت دوم هست

AT+CMGR=2 <ENTER>

+CMGR: "REC READ","+31625012254",,"07/07/05,09:56:03+08" Test message 2 OK

دیدگاه

ممنون از راهنماییتان
                            دو سوال دیگر هم دارم .
                            سوال اول اینکه چطور می شود وقتی دستور
                            AT+CMGR=2 <ENTER>
                            را می فرستیم و جواب زیر را دریافت می کنیم
                            +CMGR: "REC READ","+31625012254",,"07/07/05,09:56:03+08" Test message 2 OK
                            متن پیام داخل این جمله هست که نوشته test messege 2 ok . و یک سری اطلاعات دیگر هم وجود دارد.
                            این متن ممکن است در پیام های دیگر چیز دیگری باشد ، چطور می شود متن پیام را از بقیه جدا کرد و ذخیره کرد؟
                            سوال دوم
                            فرض کنید که یک سیستمی داریم که پیامک را در شرایطی برای کاربر ارسال می کند ، و این سیستم یک دکمه هم دارد که در حین ارسال پیامک با زدن ان ارسال پیامک کنسل می شود.
                            در صورتی که طبق برنامه فرایند ارسال پیامک انجام شد اما قبل از اینکه
                            putchar(ctrlz);

ارسال شود از ارسال پیام صرف نظر شود ، یعنی دستور ctrlz برای ماژول ارسال نشود، اطلاعات فرستاده شده به ماژول در ان دخیره می ماند تا زمانی که پیام بعدی را بخواهیم ارسال کنیم. هنگامی که پیام بعدی ارسال شود در متن پیام جدید، اطلاعاتی که در پیام قبلی از طرف میکرو به ماژول ارسال شده هم نمایش داده می شود.چطور می شود وقتی در صورت انصراف از ارسال پیامک ، اطلاعات ارسال شده با ماژول را پاک کرد تا در پیام بعدی ظاهر نشود؟ روشی غیر از ریست کردن ماژول !!
                            ممنون

جدیدترین ویرایش توسط hosein998; ۰۹:۳۸ ۱۳۹۷/۰۱/۲۲.

دیدگاه

سلام به همه دوستان خسته نباشی
                              برای استعلام شارژ همراه اول از این دستور استفاده کردم
                              At+cscs="GSM"
                              AT+CMGF=1
                              ATD*140*11#;
                              ولی میخوام استعلام موجودی دستگاه به من اعلام کنه چه کار باید کرد یا مٍثلا اگر شارژ دستگاه کمتر از 500 ت شد به من هشدار بده؟؟/
                              کسی میدونه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid951 نمایش پست ها
                                سلام به همه دوستان خسته نباشی
                                برای استعلام شارژ همراه اول از این دستور استفاده کردم
                                At+cscs="GSM"
                                AT+CMGF=1
                                ATD*140*11#;
                                ولی میخوام استعلام موجودی دستگاه به من اعلام کنه چه کار باید کرد یا مٍثلا اگر شارژ دستگاه کمتر از 500 ت شد به من هشدار بده؟؟/
                                کسی میدونه؟
                                سلام
                                اگر پیام دریافتی ثابت باشه(که معمولاً هست)،ببینید از کاراکتر چندم با ارزش ترین رقم شارژ برگشت داده میشه و ببینید تا چند رقم کاراکتر عدد برگشت داده میشه(با همین دستور strstr میشه)،مثلاً شما از اولین رقم تا 7 رقم بعدش رو با strstr دریافت کن.
                                بعد بررسی کن تا کجا کاراکتر عدد برگشت داده میشه.(مثلاً مقدار شارژ 3 رقمیه یا 5 رقمی یا ...)
                                حالا بررسیش کن و شرط ها رو اعمال کن.
                                [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                                [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                                [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                                صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X